• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet

Ben 2ci kez bosanamam.zaten ailemi ben ikna etdim evlenecegim icin.simdi onlar da beni kabul etmez.ben kocami yeniden kazanmak istiyorum
sizin boşanacağınız yok. aldatmayı geç dayak yemeyi bile kabul etmişsiniz. kurcalamayın o zaman herseyi yoksa daha çok üzülürsünüz adam bu işte fazlası çıkmaz

Siz dalga mı geçiyorsunuz?? Ya da gerçekten söylediklerinize inanıyor musunuz?? Niyetim gerçekten sizi üzmek değil.. Yeterince üzülmüşsünüz zaten..o adam için bir de birşeyler yapmak istiyorsunuz??

Anlayın artık.. Siz ne yaparsanız yapın o adam iflah olmazzzzzz.....

şiddetin, aldatmanın bahanesi olmaz. bir de üstüne gidip sarılıyorsunuz adama ne diyeyim.
hala kocamı elimde nasıl tutarımın peşindesiniz. aileniz kabul etmeyecekse de yine de annenizle oturun konuşun. belki şiddet gördüğünüzü bilse sizin tahmin ettiğiniz tepkiden daha farklı tepki verecek.
yani kocanızın kalbi yumuşamaz üzgünüm, bir kere kalkan el bir dahakine daha çabuk kalkar ve yumuşamasını beklediğiniz kalbi daha da kaskatı olur.. Allah yardımcınız olsun.

Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Ablacım kafanıza kask mask bişey takın da kafa önemli daha fazla darbe almasın. Aklî melekeleriniz zarar görmüş gibi.

Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Ne kadar eziksiniz

Back
X