seni aldatıyor ve sen gidip sarılıyorsun ilginçKizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Sizi döven ve aldatan kocanızı çok sevdiğinizi onu geri kazanmak istediğinizi söylüyorsunuz ya pes diyorum. Gerçek misiniz? dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
sen ihaneti kabul ediyorsun yani ,bize birşey demek düşmez o haldeBen 2ci kez bosanamam.zaten ailemi ben ikna etdim evlenecegim icin.simdi onlar da beni kabul etmez.ben kocami yeniden kazanmak istiyorum
kendin geçimini sağlayabiliyor musun canım bağımlı mısın yoksaKizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Boşlukta olduğu için mi sizi aldatıyor. Savunmayın yaptığını bari. Sizde dövdüğünde sevgiyi şefkati başka yerde arasaydınız o zaman. Ayrılmıyosanız da lütfen çocuk yapmayınKocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Ne sevmesi dayak yemissinKocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
bence fake ama bekleyelim çıkar kokusuFake ol lütfen
Bagimliyim.zaten 2ci evliligim.ayrilmak gibj sansim yok.yoksa ben de durmam kikendin geçimini sağlayabiliyor musun canım bağımlı mısın yoksa
Niye ayrilmiyorsunki? Bide sariliyorsunKizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?