Adam dövüyor gidip sarılıyorsun üstünede çok üzülüyorum diyorsunuz..Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Bagimliyim.zaten 2ci evliligim.ayrilmak gibj sansim yok.yoksa ben de durmam ki
Koca kadar tas düşsün basiniza belki akillanirsiniz...
Kocaya bağımlılıkmı günde damardan 2 doz gibi .Bagimliyim.zaten 2ci evliligim.ayrilmak gibj sansim yok.yoksa ben de durmam ki
Dilim acıdı bilmem ne diye sanki kabahat sendeymis gibi kendini ezdirme o zaman, başka kadınlarla konuşmalarını bildiğini söyle ona yüzüne vur. Bosanamiyorum diye ona da dersen seni kaybetme korkusu olmaz istediğini yapar. Demek istediğim madem boşanma niyetin yok hata sende gibi ezilip büzülme dik dur kendini ezdirme adama.Ben zaten 1ci kocamdan ayrildim.2ci kez ayrilmam mumkun degil.koyde yasiyorum.babam 1cide bile itiraz etmisdi ayrilmama.kocami sevmiyorum sogudum zaten yaptiklarindan ama ben ayrilmakten baska yol gosterin isterim
Biraz önce kocamı çok seviyorum diyordunuz? Çelişkili konuşuyorsunuz.Ben zaten 1ci kocamdan ayrildim.2ci kez ayrilmam mumkun degil.koyde yasiyorum.babam 1cide bile itiraz etmisdi ayrilmama.kocami sevmiyorum sogudum zaten yaptiklarindan ama ben ayrilmakten baska yol gosterin isterim
?Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Yas 25. Ikinci evlilik. 2 yildir cocuk ugrasi. Dayan atan aldatan kociskoya gidip sirnasmak. Sizin bir degil birden cok derdiniz var.Kizlar lutfen yardim edin.bu benim de kocamin da ikinci evliligimiz.kocamla 2 hafta once kavga etdik boş birsey yuzunden.sonra benimle acı konusmalar sert davranislar yapti.ben de git baska odada konus.benim kafam kaldirmiyor.zaten 2 yillik evliyim cocugum olmuyor.Benim derdim bana yetiyor yeter soyledim.o da beni dovdu.sonra sana hakkimi helal etmiyorum soyledim.ben kocami 2 cocukla kabul etdigim halde,o bana tup bebek istemiyorum diye soyledi.3 gun once instagram sifresini buldum.gizlice giriyorum.baska kizlara istek atmis.onlara tanisalim ,guzel sozler soylemis.qaliba yeni ask arayisinda.ben de yuzune vurmuyorum.ayrilmayacagim icin ona ihanetini bildigimi soylemeyecegim.peki ben ne yapsam vicdan azabi ceker?biraz once sarildim yuzume bakmadi .cok uzuluyorum.hickimseye de soyleyemiyorum
Ben yAptigina zaten hak vermiyorum ama soyluyorum gidecek yerim yok
Çeneni kapatıp oturacaksın ozamn.aynen böyle görmezden gelmeye devam edeceksin. Yoksa ahlaksız kocan değişmez yani cok beklersin.Ben tavsiye istedim.hakaret yapmayin lutfen.
Ben 2ci kez bosanamam.zaten ailemi ben ikna etdim evlenecegim icin.simdi onlar da beni kabul etmez.ben kocami yeniden kazanmak istiyorum
Kocam maddi sikinti cekti.ailesi de beni boşasın diye cok ustune dustu.ben ds kocam da yiprandik.kocami cok seviyorum ama benim de dilim acılaşti bu sorunlar yuzunden.o da boşlukta şimdi
Can sıkıntısından yapıyon bunalrı demi,hadi anlat bize dinliyoruz.Ben zaten 1ci kocamdan ayrildim.2ci kez ayrilmam mumkun degil.koyde yasiyorum.babam 1cide bile itiraz etmisdi ayrilmama.kocami sevmiyorum sogudum zaten yaptiklarindan ama ben ayrilmakten baska yol gosterin isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?