28 yasindayim. Kendimden 14 yas büyük biri ile isteyerek evlendim. 7 yildir mutlu sayilabilecek bir beraberligimiz vardi. Ama 1 senedir esimin farkli arayislarda oldugunun farkindayim. 2-3 haftada bire düsen cinsel hayatimiz var. ve bunun yaninda dul bir hatuna attigi msjlar ve tel görüsmeleri var. Cocuk yok ve bende artik güven s1f1r. Sizce bu evliligi devam ettirmenin bi anlami varmi????????
28 yasindayim. Kendimden 14 yas büyük biri ile isteyerek evlendim. 7 yildir mutlu sayilabilecek bir beraberligimiz vardi. Ama 1 senedir esimin farkli arayislarda oldugunun farkindayim. 2-3 haftada bire düsen cinsel hayatimiz var. ve bunun yaninda dul bir hatuna attigi msjlar ve tel görüsmeleri var. Cocuk yok ve bende artik güven s1f1r. Sizce bu evliligi devam ettirmenin bi anlami varmi????????
ailemin yanina gidicem. aldattigindan eminim ve artik aramizdaki yas farkida bana agir geliyor. Yanima yakistiramiyorum. Birdde üstüne bunlari yapmasi
ailemin yanina gidicem. aldattigindan eminim ve artik aramizdaki yas farkida bana agir geliyor. Yanima yakistiramiyorum. Birdde üstüne bunlari yapmasi
Gidecek yeriniz varsa gidin, bir kez affettiniz mi devamı gelir
Gidecek yeriniz varsa gidin, bir kez affettiniz mi devamı gelir
2 çocugum var 25 yaşındayım ihanete ugramış ve binbir güçlükle boşanmanın eşiginden dönüp ona çok zor bir şans verebildim ama böyle yorumlar beni ürkütüyor inşallah dediğiniz gibi olmaz yoksa 2 çocuguma yazık olacak
ben bir senedir aldatmas1n1 unutamadim ve kendime yediremedim. artik dedektif gibi oldum. herseyin alt1nda birsey ar1yorum oda sag olsun bana hep gerekli malzemeleri veriyor. yapilan1 unutmadigim içinde affedemiyorum. Tamam senin durum biraz daha farkli 2 cocuk var ama unutamad1ysan yaptigini fazla vakit kaybetme derim...
Umarim bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur....
tsk. bunu yapmak için biraz cesarete ve fikire ihtiyacim var sanirim. ama en azindan cocuk yok ve yasim 28 önümde daha güzel günlerin beni bekledigini düsünüyorum...cahil dönemde yaptigim bir evliligin ceremesini simdi cekiyorum...
2 çocugum var 25 yaşındayım ihanete ugramış ve binbir güçlükle boşanmanın eşiginden dönüp ona çok zor bir şans verebildim ama böyle yorumlar beni ürkütüyor inşallah dediğiniz gibi olmaz yoksa 2 çocuguma yazık olacak
üzdüysem özür dilerim ama konu sahibiyle sizin durumunuz farklı
çocuklarınız varmış, sanırım bu şansı çocuklarınız için verdiniz
umarım bir daha tekrar etmez
turko sizin meseleniz hayatınızı bir adamın sizi aldatıp aldatmamasına bağlamanız, ve büyük bir gerilim içinde ikinci ihaneti beklemeniz.
aldatırsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
(bunu kendi başlığınızda sormalıydım ama şu ana kısmetmiş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?