ihanete katlanmalimiyim

ykerey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
13
0
86
İstanbul
28 yasindayim. Kendimden 14 yas büyük biri ile isteyerek evlendim. 7 yildir mutlu sayilabilecek bir beraberligimiz vardi. Ama 1 senedir esimin farkli arayislarda oldugunun farkindayim. 2-3 haftada bire düsen cinsel hayatimiz var. ve bunun yaninda dul bir hatuna attigi msjlar ve tel görüsmeleri var. Cocuk yok ve bende artik güven s1f1r. Sizce bu evliligi devam ettirmenin bi anlami varmi????????

çocukta yok..bırak anacım bırak 1 defa affedersen devamı gelir

en güzeli bitirmen tabi ama önemli olan senin ne hissettiğin,bazıları çocuk olduğu için, gidecek yeri olmadığı için ayrılmıyo ya da çok seviyolar affediyolar. aldattığından eminsin dimi?

ailemin yanina gidicem. aldattigindan eminim ve artik aramizdaki yas farkida bana agir geliyor. Yanima yakistiramiyorum. Birdde üstüne bunlari yapmasi

ailemin yanina gidicem. aldattigindan eminim ve artik aramizdaki yas farkida bana agir geliyor. Yanima yakistiramiyorum. Birdde üstüne bunlari yapmasi

ayrica gençligimide yakmak istemiyorum.ama ondan gerçekten sogudum...en iyisi bosanmak galiba 1-2 defa söyledim ona bunu düzelicem muhabbetleri ama tabi hersey ayni birde üstüne içki ve eve geç gelmelerde eklendi

Gidecek yeriniz varsa gidin, bir kez affettiniz mi devamı gelir

tsk. bunu yapmak için biraz cesarete ve fikire ihtiyacim var sanirim. ama en azindan cocuk yok ve yasim 28 önümde daha güzel günlerin beni bekledigini düsünüyorum...cahil dönemde yaptigim bir evliligin ceremesini simdi cekiyorum...

2 çocugum var 25 yaşındayım ihanete ugramış ve binbir güçlükle boşanmanın eşiginden dönüp ona çok zor bir şans verebildim ama böyle yorumlar beni ürkütüyor inşallah dediğiniz gibi olmaz yoksa 2 çocuguma yazık olacak

ben bir senedir aldatmas1n1 unutamadim ve kendime yediremedim. artik dedektif gibi oldum. herseyin alt1nda birsey ar1yorum oda sag olsun bana hep gerekli malzemeleri veriyor. yapilan1 unutmadigim içinde affedemiyorum. Tamam senin durum biraz daha farkli 2 cocuk var ama unutamad1ysan yaptigini fazla vakit kaybetme derim...

Umarim bundan sonra hersey senin istedigin gibi olur....

aylar geçti ama unutamadım ama beebgim daah 8 aylık kızımda 4 yaşında ve eşim çok pişmanlıklarda bulundu bu olaydan sonra ne araştırdıysam neler yaptıysam hepsinden elim boş döndüm artık galiba gerçekten düzelmeye başladı demeye başladım pişman ama unutamıyorum işte agzıyla kuş tutsada unutulmuyor çocuklarım olmasa asla dönmediz bunla yaşamaya mahkum etme kendini madem çocukta yokmuş çok kolay olur benim çocugum olmasaydı duydugum an biterdi zaten duydugumda bitti dedim boşanmanın eşiğinden döndük 2. affım olmaz..rabbbimde yaşatmasın.

en büyük avantajınız çocuğunuzun olmaması

eğer maddi durumunuz tek başınıza yaşamaya yetiyorsa, tazminatınızı alıp ayrılın

daha çok gençsiniz. neden çekesiniz?

Turko senin konunu da okumustum. Herkesin durumu farkli, her aldatma konusunu kendinle bagdastirma canim. Hatirladigim kadari ile kocan seni, sen de kocani cok seviyorsun. Kocan seytana uymus, bir hatadir etmis. affetmissin. bundan sonra bir daha yaparsa affetme, ama bugun de hayati bu yuzden kendine ve kocana zehir etme. Genellikle bir kere aldatan bir daha yapiyor, ama bu degildir ki illaki her erkek bir daha yapacak. Bir daha yapmayan yok mu? var. Olmazsa olmaz degil yani.
yckerey, sen de iyi dusun tasin, duygularini iyi tart, ofke ile degil de mantiginla hareket et. Herseyden eminsen, sevgin de bittiyse gercekten, yasin genc, cocugun yok, kendine yeniden bir hayat kurabilirsin.

üzdüysem özür dilerim ama konu sahibiyle sizin durumunuz farklı

çocuklarınız varmış, sanırım bu şansı çocuklarınız için verdiniz

umarım bir daha tekrar etmez

Merhaba kızlar bende belki bilirsiniz boşanma aşamasındayım ilk celsemde martta.10 ay evli kaldım 8 aydırda ailemleyim 30 yaşındayım.Sizler daha hayatınızın baharındasınız...Lütfen karamsar olmayın gelecek için.Ben daha 5 aylık evliyken eşimin eski sevgilisine attığı maili yakaladım.Nasılsın tarzında nirşeyler yazıyordu.Affettim olabilir dedim.Ama en büyük hatayı yaptım.Aradan bir ay geçti bu seferde mesajını yakaladım.İnkar etti binbir yalan affet demeler karşımda ağlamalar falan biz kadınlar çok duygusalız ve safız ya hemende affediyoruz.Noldumu ondan sonra üzerime çok düşen, gözlerimin içine bakan, sözümden dışarı çıkmayan adamla aynı evde 2 yabancı olduk.Ben konuşmasam konuşmuyordu bile.Cinsel hayatımız bitti.Sonra şiddet başladı hakaret başladı.En sonda yine şiddet uygulayıp babamın evine gönderdi.Bende davayı açtım.Boşanmayı kabul etti.Ben ailemin yanına geldikten sonra 2 tane msn adresi vardı biri iş içindi sözde diğerlindede aarkadaşlarım var diyordu iş için olanın şifresini çözdüm ve baktımki listeye sadece eski sevgilisi var birde dul bayanlara attığı mesajlar.Demekki bir insan 7 de neyse 70 dede o...Düzelmiyor yani.Evet kimse yuvası dağılsın istemez ama kızlar erkek dışarıya kayıyorsa bir kere devamı geliyor ve evdekini gözü görmüyor.Zamanlada kopuyor herşey....Umarım sizin için öyle olmaz...

turko sizin meseleniz hayatınızı bir adamın sizi aldatıp aldatmamasına bağlamanız, ve büyük bir gerilim içinde ikinci ihaneti beklemeniz.
aldatırsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?
(bunu kendi başlığınızda sormalıydım ama şu ana kısmetmiş.)

boşan boşanma demek elbette bize düşmez ama eşinizdeki cesarete de hayran kaldım. hem genç bir kadınla evli hala gözüde dışarda. Sizi kaybetmekten korkup el üstünde tutmalı bence. bu erkekleri anlamak mümkün değil. benimle yaşıtsınız hayatınızı tekrar kurmak için çookk uzun zamanınız var. ama mutluysanız ve ben hazmeder eşimide düzeltirim diyorsanız bilemem

üzdüysem özür dilerim ama konu sahibiyle sizin durumunuz farklı

çocuklarınız varmış, sanırım bu şansı çocuklarınız için verdiniz

umarım bir daha tekrar etmez

rica ederim canım bir an öyle okuyunca tabikide kendi durumumla kıyas yapıyorum istemeden duanız için teşekkür ediyorum canım amin ..rabbim sizede hiç yaşatmasın..

tabikide arkama bakmadan bırakıp gitmeyi..

içimde hiçbir belkiler keşkeler kalmadan hayatımın onsuz devam etmeyi..

ben senin yerinde olsam sanırım affetmezdim.
14 yaş büyük. demek 42 yaşında.
bu yaşta ne yapıyorsa bilinçli yapıyor. hertürlü bedeli de göze almıştır.
seni kaybetmeyi de. o yaşta o kadar salak olunmaz.
demek seni kaybedip kaybetmemek önemli değil onun için.
hem de 7 seneni almış. vicdanı da yok.
yaşın çok genç.
aslında yuva kuracak yaşa daha yeni gelmişsin.
yol yakınken kendi hayatına dön bence.

kelimelerinin icindeki 1 ler cok itici duruyor.

Bence ayril.. Seni ona bagliyan birsey yok anlasilan , cocuk vs .. Sevginde azalmis gibi , bu olayda üstüne gelince uzatmanin anlami yok gibi....

simdi konularina baktimda , yada bir fal bakiver , bakalim ne olacak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…