ihanete katlanmalimiyim

bu üzüntüleri yaşatan biriyle birlikte olup ömür boyu ihaneti hatırlayacağına ayrılıp tekrardan mutlu olmayı denemek çok daha mantıklı bence

ben ihanet,sorumsuzluk,ilgisizlik.çalışmamazlık,şiddet hepsini görmüş bi bayan olarak 5 sene dayanabildim böyle bi evliliğe.ve sana şunu söyliyim 1 kere affettim 2.sinde en yakın arkadaşımla nerdeyse benim kendi evimde aldattı.sana ayrıl yada ayrılma demem.kararı kendin ver.ama kafanda soru işaretleri varsa durma kendine yazık edersin.çünkü çok zor bi durum ben biliyorum.ayrıldım daha iyi gibiyim.1 kızım var ailem yanımda işim de var.şükür benden mutlusu yok diyorum.ayrıca boşanmayı eşim istedi.içim de rahat.nasıl bi insan kaybettiği için o yansın....

İhanet...
Öyle bir şey ki, bir kez başınıza geldiğinde affetseniz, adam artık düzelse bile bir türlü ona güvenmiyor, inanmıyorsunuz.
Her olayın altında gizli saklı bir şeyler aramaya başlıyorsunuz.
Bence ortada çocuk yokken kurtar kendini.
Çünkü yalnızca kendine kötülük yaparsın bundan sonra.
Adam düzeldim der, mesajlaşmayı bırakır ama sen inanmazsın, gizli saklı işler çeviriyordur dersin.
En kötüsü de gece gözüne uyku girmemesi tüm bu düşünceler yüzünden.
Ne diyorlar ''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifat''
Sen güvenmediğin insanı ne kadar seversen sev, bir süre sonra yalnız kendin acı çekersin.
Umarım Rabbim doğru yolu bulman için sana ışık tutar ve en kısa zamanda her şey güzel olur.

1 yıldır katlanmanız bile hata.....

konuyu okumadan yazıyorum canınızı her gün öyle acıtıyo ki hastane bile gitse altında bişey arıyosunuz malesef şüphe içii kemiriyor insnın

ihanate katlanamazdım gibime geliyor .yahu kaç yaş büyük adam senden .yani biz olgun erkeklere bizi aldatmasın el üstünde tutsun diye bakmazmıyız .o zaman alırım yaşıtımı oh mis yani .

aldatıldınmı bırakacan kardeşim.....düzelmez asla huylu huyundan vazgeçmez......senin bildigini bile bile yapan seni gözden çıkarmıştır....sende çıkar acıma...

Kendi cevabınızı kendiniz vermişsiniz zaten.. Nedir sizi tutan ?

eskı sevgıılısı aklındaysa nıye sızle evlenıyor ,nıye evlenıyor,ya ınsanları anlayamıyorum anlayamıcam da ,yazık degılmı size hıcmı acımadı

eskı sevgıılısı aklındaysa nıye sızle evlenıyor ,nıye evlenıyor,ya ınsanları anlayamıyorum anlayamıcam da ,yazık degılmı size hıcmı acımadı

Ah canım bir bilsem neden evlendiğini.Haftaya 3. celsem var.Ve duyduğuma görede sevgilisiyle el ele gezip hediyelere boğuyormuş.Biz kadınlar çok duygusalız ama erkekler öyle değil.Hakkımızda hayırlısı olsun.

herkes aynı değildir onun vicdansızlıgı bence,ve ilahı adalet var yanına kalmaz aynısını da ona yapan çıkar merak etme..insanın azcık vicdanı sızlar..neyse Allah byük neler görmedık şu hayatta

Sabretmeyin yine yapar yine yapar.................bir cahillik etti pişman diye birey yok karakterinde varsa bugün,yarın,2 ay bekler yine yapar.....

bence de gençliğini harcama, şimdiden bunu yapara sen hamileyken-bebekten sonra neler neler yapar ki en ona göre gençsin ve eminim güzelinidr de. tabi iyi düşünmek gerek.

oncelikle kesinlikle kendine guven konusunda bir eksiklik hissetme.. hatta bence esin kendisini sana karsi yetersiz hissettiginden bu sekilde kendini tatmin etmek istiyor olabilir..

bu erkekler tam dayaklik.. kendinden 14 yas kucuk gencecik karin var gozun hala disarda

ayril ya da ayrilma diyemem cunku bunu burdan diyemem ben kendi adima.. seni tanimadan durumunu bilmeden.

Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…