Ihanete uğrayıp bosanan kadınlar biraz dertleselim mi ?

hersey36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
533
459
33
35
1 ay once ihanete uğradım kadinlarla mesajlarini yakaladım eşimin hemen boşanma davası açtım görüşmüyoruz hiç birsekilde 10 aylık bebegim var ailemden uzak hiç tanımadığım bir şekilde yalnız çalışmıyor evde oturuyorum bebeğime bakıyorum sonuc ne olacak bilmiyorum benim durumumu yasayip hayatı normale donen yada ilahi adaletin tecelli ettiği hikayeler pişmanlıklar i merak ediyorum iyi sözler duymaya ihtiyacım var kimsem yok ailem bile maddi manevi teselli desteği yok uzağım onlara tek dedikleri kurtul bu adamdan başka da bir teselli sözleri duyamadım sadece dertleşmek rahatlamak istiyorum kendimi suçlamak istemiyorum hiç birkonu içim rahat ama ne bileyim ister ister içinde bulunduğum durum kötü hissettiriyor esim hiç pişmanlıkta duymadı vicdanda yapmadı ailesi arkasında haklı nede olsa neyse kötü kadın sorun çıkaran problem olan benim nede olsa evlenmiş ayrılmış bir insanım eksiğim ya onlara göre neyse uzatmim sohbet edelim biraz yaşadıklarınızı sonrasini bilmek istiyorum

Nasıl geçiriyorsunuz peki
Ailen kurtul bu adamdan demiş ya gel yanımıza demiyor mu?
Neden eksik diyorsunuz ki kendinize siz böyle derseniz herkes herşeyi der
Aksine daha dik daha net olmanız gerekir
Ikıncı evlilik mi şuan ki
??

Beni biliyorsun zaten ama birileriyle görüşmeye başladım bile amacım evlilik değil şu an için. Kafamı dağıtmak yeni insanlar tanımak o hastalıklı evliliğin izlerini yok etmek.

Beni biliyorsun zaten ama birileriyle görüşmeye başladım bile amacım evlilik değil şu an için. Kafamı dağıtmak yeni insanlar tanımak o hastalıklı evliliğin izlerini yok etmek.
Bosandin mi ne kadar sürdü bosanman iyi yapmışsın ama toksik ilişkiden uzak dur derim ben uzak durmam ragmen kendimi kuruyordum sandım düştüm şimdi ikinci bosanmaui yaşıyorum ilk bosanmada ihanete ugramadim esim coo kıskançtı paranoyak bir şekilde 2 yıl evde oturmadı çalışmadı bana taktı son durumda da şiddete eğilim basladi ve bosanmak zorunda kaldım anlaşmalı tek celsede hiç bisey istemeden bitti zaten birseyi yoktu maddi olarak kurtulmaktı tek amacım ama bunda cekismeli en zoru ihanete uğramak oldu nasıl atlatırım diye düşünüyorum simdi

Gel diyor da ben ayni evde yaşayamam bebegim in düzenini dağıtmam çok hassas bir bebek 2 3 kalmaya gittim çok ağladı yıllardır ayri düzenim var aynı evin içinde yaşayamam kafamın ve ailemin bulunduğu sehire artık dönmek istemiyorum ikinci evliligimde bitiyo4 diy3 insanlar8n benim hakkımda konuşmalarını bakışlarını görmek beni bunaltacak biliyorum burda isyerim hazır biraz eksikler var onları tamamlayıp bu sehirde eşimin evinde bosanana kadar kalmayı düşünüyorum hakkım var bosanana kadar şerh koydurdum kendimi toparlayana kadar en azından

Sadece maddi durumları iyi olduğu hald3 sıkıntılı günler geçirdiğimi biliyorlar yardım teklifleri dahi yok bende istemem yok denilmesini kaldiramam

Evet benim ikinci esimin ilk evliliğiydi sorunlarımız böyle başladı sonra siddet aldatma başladı ailede destek kabul etmeidgim için ihaneti dayağı evlenmiş ayrılmış oğulları da bekar diye hakediyormusum

İkisi de birbirinden zor inş geçer gider. Ben 10 yıllık evliydim 2 çocuk biri bebek. Kendisi polis karakola gelen giden kadınlarla yasak ilişkiler, annesinin komşusuyla basılma, 10 yıllık birikimimizi iş kuruyorum diye batırdı ki bence birazını pavyonlarda yedi birazını kaçırdı benden.
Ben anlaşmalı boşandım. 2 çocuğumu alıp çıktım. Çalışıyorum bebeğim kreşte oğlum okula gidiyor toparlanmaya çalışıyorum. Aldatılmak çok ağır çok. Hiçte pişman olmadı benim sorunlu olduğumu düşünüyor. Eve zaman ayır ve paramızı çarçur etmeyelim ev araba alalım dediğim için

Çalışıyorsan tabiki gitme kendi ayakların üstünde durmalısın sadece destek olmalılar ailen
Ha olmuyorlar sa kendin bu hayata tutunup başarmalısın
Ikinci evliliğini bilen o adam neden evlenip sonradan sorun yapıyor
Madem öyle baştan evlenme
Olan olmuş sen çocuğuna hayatına devam et
Asıl baştan başla

Benimde eşim polis aynı ihanet bende de ben mesajlasmalarini yakaladım ilk ve son oldu devamı gelecek yiprqnacaktim daha fazla diye korktum kendime saygımı değerimi kaybetmemek için hemen vazgectim 2inci yılıydı evliligim bebegim 10 aylık ve kızına da çok duskundu korkardı kızından uzak yaşamaktan ki oda benim dava acmamin ertesi günü dava açmış kızının velayetini istemiş üstelik beni suçlamış bana tazminat davası açmış esimde hem suçlu hem güçlü anlayacağınız seninki hiç pişman olmadı demek çocuklarını sevmiyormuydu polis mesleğinde ahlaksız isler yapınca meslekleri riske girmiyor mu korkmuyorlar mi bunlar anlamadim

İş konusunda kendime güveniyorum başaracağıma inanıyorum kafam raha6 olmadığı halde esimin magisinin iki katını kazanabilecek potansiyelim var ticarette

Konunuzu hatırlıyorum, o eşiniz olacak pislik ve ailesinden nefret etmiştim. Yolunuz açık olsun, şükredin içiniz rahat olsun böyle birinden kurtulduğunuz için.

İş konusunda kendime güveniyorum başaracağıma inanıyorum kafam raha6 olmadığı halde esimin magisinin iki katını kazanabilecek potansiyelim var ticarette
Da bebegim e mi ikinci evliligimde yaşadığım hayal kırıklığına mi üzüleyim kafam karışık sadece

Tamam ne güzel
Kendini bir an evvel topla ve işine başka iş telaşıyla kafanda dağılır
Konunuzu hatırlıyorum, o eşiniz olacak pislik ve ailesinden nefret etmiştim. Yolunuz açık olsun, şükredin içiniz rahat olsun böyle birinden kurtulduğunuz için.
Ben ilk konusunu bilmiyorum o zaman kurtulmuş bir pislikten

Tamam ne güzel
Kendini bir an evvel topla ve işine başka iş telaşıyla kafanda dağılır

Ben ilk konusunu bilmiyorum o zaman kurtulmuş bir pislikten
Bak istersen. Deli olmuştum var ya, sen bekar oğlumuzu aldın dul halinle bilmem ne diyorlarmış bir de

Bunu a noktasından alıp b noktasına vermişler. Bir de başka ile sürmüşler ama benim işimi bahane edip kalmıştı. Bana basit saçma nedenler anlattı. Meğer iş başkaymış. Çocuklarını çok severdi. Gün içinde foto ister gece kalkar bakar banyolarını yaptırır yemeklerini yedirirdi. Ama işler bu raddeye gelince çocuk sevgisi de kalmadı. Yarım yamalak babalık yapıyor. Bu benim onu boşama ihtimalimi düşünmedi. Çünkü işine gelmeyen her konuda boşanalım derdi susardım çünkü hamileyken lohusalıkta ben çalışmıyorken boşanalım diyecek kadar aşağılıktı. Bu defa ben bir kere dedim ve boşadım.

Insanı acıtan kemiren yaradan kurtulmak gerekiyor yoksa yara büyüyor
Kaç yıllık evlilikti

1 yıl önce arkadaşım eşinden boşandı oda aynı şeyleri yaşadı onunda küçük çocuğu var devletin yardim kuruluşları her konuda yardım ediyor boşanmış annelere maaş veriyorlar çocuk için çocuk bezi ve maması içinde yardim alabilirsin ve eşinizden mutlaka nafaka alin boşanan a kadar kimse destek olmadı ama boşandıktan sonra konu komşu destek çıktı yani korkmayın ayrılığın acısını yaşarsınız ama elbet oda geçer kendinize inanın bebeğinize sarılın Allah bebeğin riskini verir kendi evinize çıkmak istiyorsanız uygun bi ev araştırın fazla büyük olmasın kendini idare edeceğin kadar bosanirken evdeki eşyaları alabilirsiniz avukatının konusun ve uygun bi nafaka isteyin şu zamanda paranın değeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…