Ihanete uğrayıp bosanan kadınlar biraz dertleselim mi ?

Benim kıza çok düşkündu qsla bırakmaz kızını kaybedecek bir hata yapmaz dedim ama uapti ona kalsa bende hiç birseyi görmezden gelip devam edecektim ama kendi değerimi kaybedemezdim nasil oluyor anlamadım çocuklarına düşkün bir adamın sırf uckuru heyecanı için çocuğuna iyi bir aile olmaktan vazgecmelrri inanılır gibi değil

Çok şükür ben ayaklar8m üzerinde duran biraz kafayı yorsam çok para kazanacak ileri maddiyata yasayacak biriyim imkanlarım var umarım sonra köpek gibi paramı görünce peşime düşmez bu isyerini bana açmıştı ama çalıştıracak olan benim işi biliyorum bu isyerini de üzerimden güzel paralar kazanmak için acti bana faydalanacakti ama artık tek başıma yapacağım herseyi

Yolun bahtın açık olsun umarım hersey dilediğin gibi olur

Hiç bir şey olmuyor, bende şiddet de vardı, darp raporu almadım ispatlarim.vardi. Emniyetin umurunda bile olmadı. Yalandan bir soruşturma sonra ispat yok denildi

Allah indsn bulsunlar.

İhanet var mı bilmem ama ben de aynı durumdayım. Boşanıyorum 6 yasında kızım var. Çok şükür çalışıyorum. Onu evden gönderdim. Bugun duruşma tarihimiz geldi. 10 yıl önce evlendiğim aynı gün ve aynı saat.

Ailenin saçma sapan konuşması toplumun sacma sapan dedikodulari daha cok üzüyor. Isyerinde bosandigimi kimseye söyleme diyen bir anne baba. Bosanmisa herkes kötü gözle bakar diyen bir aile ile 3 kere ust uste aynı parka gitme diyen birileri ile uğraşıyorum

Oda izlemekle kalacak
Hiç bir şey olmuyor, bende şiddet de vardı, darp raporu almadım ispatlarim.vardi. Emniyetin umurunda bile olmadı. Yalandan bir soruşturma sonra ispat yok denildi

Allah indsn bulsunlar.
Bende resim var koltuklara bıçak batirdi bıçak resimleri var sesli mesajları var tehditli kafana silah dayarim gibi eğer bunları da dikkate almayacaklarsa yapabilicek bisey yok böyle biri de polis olmaya devam etsin başka kadınları korusun ama kendi karisina çocuğunun annesine zulüm etsin yapacak bisey yok ozaman

Off en zoru da kendini toparlayamaya çalışırken bu baskı itici duygu bence sen bunu takmamalisn ben ilk bosandigimda bu duyguyu yendim hiç kimsenin ne dediği umurumda olmadı bekar anneyim diyebilirim bu herkesin başına gelebilecek bisey ben sadece eski şehire neden dönmek istemiyorum eşimle çok kavga ettik beni çok rezil etti küçük düşürdü çevreye ondan dönmek.istemiyorum ikinci kez bosandigim için değil

Reactions: Cac
Bosanma tarihi evlendigin aynı gün aynı tarih bu sana bir işaret olmalı herseyin başladığı gün bitiyor kurtuluyorsun demek bu inşallah çok mutlu olursunuz kızınla birlikte ama dikkatli ol bundan sonra hiç erkeğin hayatını.mahfetmesine izin verme ben bu hataya ikinci kez düştüm inandım guvendim basta çok iyiydi çok güzel oynadı ama sonra o adam gitti zalim duygusuz biri geldi yerine

İşte bu net kafada bitirmişlik var ya hastasıyım bunun, yapamaz sanıyorlar tokat gibi vuruyor cesaretimiz yüzlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…