ihaneti affeden var mı?

Ledmizeplin1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
26
6
1
29
Merhabalar öncelikle burada yeniyim inşallah becerebilirim..
Eşimle çok kısa bir sürede sevip evlendik.
Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler

Bu eziyeti kendinize niye yapıyorsunuz. Her şeyi affederim ama ihaneti asla bir kere yapan bir daha yapıyor çünkü
Kendimi affettiğime inandırmaya çalışıyorum belkide. her seferinde Hamileyken başıma gelmesinede anlam veremiyorum sanırım nefsine hakim olamıyor

Kendimi affettiğime inandırmaya çalışıyorum belkide. her seferinde Hamileyken başıma gelmesinede anlam veremiyorum sanırım nefsine hakim olamıyor
Bir daha hamile kalmayın o zaman beyimiz nefsine hakim olamıyormus yazık, önlem almak size düşer bu durumda 🥴

Çocuk yaşta evliliklerin sonu bu işte. Hakim karşısına çıkıp, boşanıp daha istinafa gitmeden barışıp tekrar ayrılıyorsunuz. Çocuk oyuncağı mı bu yahu?

Bir de aldatılmışsınız hala seven insan da aldatır gibi saçma sapan bir bahaneye tutunmaya çalışıyorsunuz.

Ben mi anlamadım ayrılmak istediğini söylememiş miydi, ne ara barıştınız?

Ikinci kere affedeyim mi diye bize soruyorsunuz sandim. Affetmeyin yazacaktim ama siz ikinciyi de affetmissiniz uzerinden 1 sene gecmis. Şu durumda bizim ne diyeceğimizin pek önemi yok.
Siz de sindirememissiniz ki bu saatte burda konu aciyorsunuz. Ne diyeyim insallah bi daha ayni seyleri yasamazsiniz. Belki gerçekten aklı basina gelmistir bosanmaya kadar gidildiği icin gercekten pişmandır belki de.
Madem affettiniz madem uzerinden 1 sene gecti unutmaya calisin en iyisi.

Çocuk yaşta evliliklerin sonu bu işte. Hakim karşısına çıkıp, boşanıp daha istinafa gitmeden barışıp tekrar ayrılıyorsunuz. Çocuk oyuncağı mı bu yahu?

Bir de aldatılmışsınız hala seven insan da aldatır gibi saçma sapan bir bahaneye tutunmaya çalışıyorsunuz.

Adam ikinci kere aldatinca vicdan azabı cekmis o yüzden bosanmak istemiş. Sonra da bosanmaktan korkmus itiraf etmis af dilemis

30 yaşında da evlensen bazı erkeklerin karakteri malesf.. bu cinsel.aclik değil sanmıyorum karakter meselesi

Merhabalar öncelikle burada yeniyim inşallah becerebilirim..
Eşimle çok kısa bir sürede sevip evlendik.
Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler
Bu adam 50 yaşına da gelsen yine aldatacak.. sen sorun yok bana evime baksın yeter diyorsan boşanma..

Ikinci kere affedeyim mi diye bize soruyorsunuz sandim. Affetmeyin yazacaktim ama siz ikinciyi de affetmissiniz uzerinden 1 sene gecmis. Şu durumda bizim ne diyeceğimizin pek önemi yok.
Siz de sindirememissiniz ki bu saatte burda konu aciyorsunuz. Ne diyeyim insallah bi daha ayni seyleri yasamazsiniz. Belki gerçekten aklı basina gelmistir bosanmaya kadar gidildiği icin gercekten pişmandır belki de.
Madem affettiniz madem uzerinden 1 sene gecti unutmaya calisin en iyisi.
Annemin evinde sancılı geçen 2-3 aydan sonra barışmak istediğini ama aldattığını itiraf etti. Ve ben çoktan eşyalarımı alıp evime dönmüştüm. Yani boşanmaya karar verdiğimizde saçma sapan sebepleri sunmuştu önüme. Dediğiniz gibi erken evlilik,kendi ayakları üzerinde duran ama,aileden destek görememe beni barışmaya itti. Şuanda bana karşı çok iyi olması benim artık yaşımla beraber çoğu şeyi oturtmuş olmamla evliliğim iyi gidiyor. Yaşadığım psikolojiyi anlatabilmek mümkün değil yaşanması lazım. İnanın ben de bekarken cevremde cocukları için ihaneti affeden kadınlara bu sekilde yaklaşırdım.

30 yaşında da evlensen bazı erkeklerin karakteri malesf.. bu cinsel.aclik değil sanmıyorum karakter meselesi

Ben aldatmaktan ya da aldatılmaktan bahsetmiyorum çocukluk derken. Boşanmak böyle birşey değil, olmamalı. Aile birliği denen birşey vardır, eğer sarsıldıysa aldatılmak gibi bir gerekçeyle boşanırsın. Yok boşanmıyorsan da çocuk gibi mahkemeye git, mahkemeye gel, yok ben vazgeçtim barışıyorum, yok yok ayrılıyorum yapmazsın, oturur evinde kocanın diğer kadından sıkılıp sana gelmesini beklersin.

Mahkemeleri boşa meşgul etmeyin bari gerçekten boşanmak isteyenlerin duruşma günleri uzayıp duruyor.

Ben aldatmaktan ya da aldatılmaktan bahsetmiyorum çocukluk derken. Boşanmak böyle birşey değil, olmamalı. Aile birliği denen birşey vardır, eğer sarsıldıysa aldatılmak gibi bir gerekçeyle boşanırsın. Yok boşanmıyorsan da çocuk gibi mahkemeye git, mahkemeye gel, yok ben vazgeçtim barışıyorum, yok yok ayrılıyorum yapmazsın, oturur evinde kocanın diğer kadından sıkılıp sana gelmesini beklersin. Mahkemeleri boşa meşgul etmeyin bari gerçekten boşanmak isteyenlerin duruşma günleri uzayıp duruyor.
Bnm eşim eski eşinden boşanmak için nöbetçi mahkeme actrmis nasıl olduysa iki günde bosamis.. nedenini ben bilmiyorum

Back
X