- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.429
- 598
- Konu Sahibi Ledmizeplin1
Yahu ben bu başlığı nasıl silicem
Konu da silemezsin başlık da silemezsin. Birazdan seni banlayıp konunu geri getirecekler şeker kız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu ben bu başlığı nasıl silicem
Bosandiginiz esinizden cocugunuz var miydi?Klişeleri bırakıyorum, daha önceki evliliğimde yaşamış biri olarak söylüyorum o zaman. Sen affettikçe o aldatacak, sonra o yine aldatacak sen yine affedeceksin bu kısır döngü devam edip gidecek.
kendin için bu kadar mı değersizsin? Neden çekiyorsun ki? Bir ömür diken üzerinde yaşamaya değmez İnan bana. Sürekli etrafındaki insanları takip ediyorsun, duyduğun ilk tanımadığın kadın isminden sonra gözün telefonda, sürekli telefonunu kurcalıyorsun, bir damla bir şey içmek için dışarı çıkman eziyet çünkü sürekli o etraftakileri kesiyor sense kendi ruhuna eziyet ediyorsun hangisine baktı diye. Her eve geç gelmesi kalbinde şüphe. Her söylediği senin için acaba endişesi...
inan hayat çok kısa ve acabalarla keşkelerle geçirilemeyecek kadar değerli.
Hırslarını (benden başkasıyla olamaz düşüncesini), keşkelerini, sinirini stresini bir kenara bırak ve bu adamı şutla...
Sende onu aldat sonrada al torunu torbani colugunu cocugunu git babanin evine sigamam diyorsanda is bulup ayaklarinin ustunde dur cocuklarina pasalar gibi bak...Merhabalar öncelikle burada yeniyim inşallah becerebilirim..
Eşimle çok kısa bir sürede sevip evlendik.
Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler
Neden senı aldatan bir adama bir cocuk daha yaptın ıste bunu asla anlamıyorumMerhabalar öncelikle burada yeniyim inşallah becerebilirim..
Eşimle çok kısa bir sürede sevip evlendik.
Ben 20 o 23 yaşındaydı,daha evliliğimizin basında tartışmalar başladı bir iyi bir kötü giderken zaten 1,5 ay sonra hamile kaldım. Hamileliğim boyunca sürekli işteydi çünkü ailelerimiz den destek almadan yaptık herşeyi.borcumuz çoktu.
Doğuma üç gün kala mesajınj yakaladım çalıştığı yerden bir kızla. Kızda nişanlıydı üstelik.herneyse çıldırmalar sinir krizleri onun benim ayaklarıma kapanmaları derken bebeğimiz doğdu ve ben onu affettim. Yine kavgalar tartışmalar süreli işte olması benim sadece anneme gidebilmem.ikimizde bunalımdaydık tek mutluluğumuz bebeğimiz di. Daha sonrasında zaman geçtikte herşey oturmaya basladı ve ben ikinciye hamile kaldım doğum yaptım. Ve bilin bakalım ne oldu? Yine aldatmış.. ve hamileliğimin 7. Ayından bebeğim 6 aylık olana kadar sürmüş. Tabi benim henüz haberşm yok.Biz saçma sapan bir sebepten kavga ettik ve boşanmaya karar verdik bu süreç 2 ay sürdü mahkemeye çıktık hakim boşadı bizi ama nikahın düşmesi için iki hafta kadar bir süre var o sürede imza atman gerekiyor ki nikah düşsün, velhasıl kelam biz mahkemeden sonra barıştık ve barıstıktan bir saat sonra beni aldattığını pişman olduğunu bu yüzden söylemediğini ama devamda ettiremediği için boşanmak istediğini açıkladı. Bu sefer tepki vermedim Allah'a havale ettim geçtim şuan 1 sene oldu bu olayı yaşayalı çok çok iyiyiz.. ama içimden sürekli geçiriyorum seven insan gerçekten aldatmazmı... Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden.. buna inanmak istiyorum. Klişeleri bırakıp bana samimi cevaplar verin lütfen.. teşekküler
Bence seven insanda aldatır yaa diyorum içimden..