İhtiyacım var be kızlar

Gizmigiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
372
186
33
31
Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.

Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum

25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar

Özür dilerim ama bu adamları sizin nikah masanıza gökten zembille mi indiriyorlar ?

Evlenmeden önce hiç mi açık vermedi ?
O zaman hiç fark etmemişim ve çok uzun süre tanımadım maalesef ama şuan baktığımda evet yaptığı bir sürü şey varmış aslında

Size ailenize hakaret küfür eden bir adam var karşınızda ve tek derdiniz para vermemesi mi?
Tabiki de tek derdim para değil yazdığım her seye çok üzülüyorum para son yaşadığımız olay ama dişarıdan öyle oyuncu ki herkes onu melek sanır

Doğru hatırlıyorsunuz sözümü. Lakin evet çalışmayan kadına bir ay boyunca eve on lira bile bırakmayan kişi erkek değildir

Evlenirken sorun değildi de şimdi mi sorun olmuş kim olduğunuz, ne kadar ayıp ya.
Ya aileme sürekli hakaret edecek, üzerine tehditle boşanma lafını ağzına sakız edecek adamın, kusura bakmayın cahilliğinin genetik olup olmadığından girer, bir beyninin olup olmadığından çıkar, üzerine de terk ederim. Çekilmez böyle hayat; terbiyesizliği iletişim biçimi zanneden kıroları okumaktan gına geldi şurada, yüz vermeyin başınızı öne eğmeyin şunlar karşısında. Basın kıçlarına tekmeyi.

Korkuyorum sonum ne olur ya hayat beni kötü şartlara sürüklerse diye ailem çok üzülecek diye bana dul kaldı diyecekler diye

Hangi devirde yaşıyorsunuz? 1970'lerde belki bu dedikleriniz doğruydu ama günümüzde 10 kadından 5'i mutsuz olduğu evlilikleri sürdürmüyor. Ailenizde de varmış boşanmış kadınlar, kötü yola mı düştüler yoksa arkalarından dul kaldı mı dediler?

Çok doğru hem de okumuşum ve mesleğim var allah şükür maddi yönden korkum yok biz kadınları çaresizliğe güçsüzlüğe iten toplum

Bence bu kadar hakaretten sonra hala orada olmaya devam ederek ona ben bunlara razıyım mesajı veriyorsunuz yapmayın . Eğer boşanmayı düşünüyorsanız delillerinizj toplayın madem issizsiniz adlı yardım var gidip baroya basvurursunuz size ücretsiz avukat tahsis ederler ya da masrafları eşiniz karşılar . Saygı yoksa hiç bir türlü ilişki yürümez ancak ertrleyebklirsiniz

Haklısınız benim psikolojim artık öyle bozuldu ki

Bu adamla yürümez, kendine daha fazla eziyet etme bence.

Sizce ne yapayım aileme hiçbir şey anlatmadım bu zamana dek damatlarını hakaret eden ırkıclık yapan kişiyi çok iyi sanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…