- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
Hem suçlu hem güçlü canım sen diğer konumu da biliyorsun o gümden beri böyleBu adamla yürümez, kendine daha fazla eziyet etme bence.
Haklısınız benim psikolojim artık öyle bozuldu ki
Hayır hiç saklamadım ilk tanıştığım gün söyledim fakat her kavgada beni ordan vurduSize ırkınız için hakaret eden adam! ırkınızı sonradan mı öğrenmiş?
Hem de çok kötü beni gören herkes niye bu hale geldin diyorBir silkinin kendinize gelin. Adam kişiliğinizi elinizden almış.
Çok doğru hem de okumuşum ve mesleğim var allah şükür maddi yönden korkum yok biz kadınları çaresizliğe güçsüzlüğe iten toplum
Maalesef o duruma doğru gidiyoruz iki yıl bana yirmi yıldı İnan’ınÜzüldüm
Daha 25 yaşındasınız 2 yıl olmuş evleneli. 2 yılda bu kadar hanzolaşıyorsa erkekler artık bu ömürlük evlilikler var ya onlardan göremicez demektir
Doğru söylüyorsunuz bizim toplumda aldatma yoksa her seye katlan derler ama biz de insanız beToplum dediğin kimlerden oluşuyor arkadaşım? Biz kadın ve erkeklerden; kadınları güçsüzlüğe iten bir toplum yok geçti o zamanlar, eskidenmiş o; ama o eski kafadan çıkamayanlar, çeşitli bahanelerle alıştıkları-bildikleri pislikten ayrılmayı, bilmedikleri hayata tercih ederek korkak ruh halinde olanlar. Biraz cesaret sadece. Tek sorununuz bu.
Kendimden emin olmak icin sadece bu ilerde pişman olmamak icinNe ayıp ya... Kürt olduğunuz şimdi mu aklına gelmiş..
Çocuğunuz yok, mesleğiniz de var..
Daha ne bekliyorsunuz..
Bnm arkadaşımın kocası da senin kocan gibi bi an onu dinliyorum gibi hissettim allah yardımcınız olsun ona çok üzülüyorum sanada onun kadar üzüldüm en az bol bol dua et allahım inşallah kocana akıl fikir verir sanada bol sabır...Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.
Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum
25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar
Kanıtlari toplayın ses kaydı mesaj vs vs ekonomik şiddet duygusal şiddet şahitler bunlardan sonra gidin mahkemeye önce uzaklaştırma kararı sonra da boşanma davası sonra etekleri tutuşur beyefendinin kovdugu eve kendi giremeyince . Ailenize neyi ne kadar anlatacaginiza siz karar vermelisiniz eğer bosanmayacaksaniz sakın anlatmayin her şey daha kötü oluyor öyleSizce ne yapayım aileme hiçbir şey anlatmadım bu zamana dek damatlarını hakaret eden ırkıclık yapan kişiyi çok iyi sanıyorlar
Çok teşekkür ederim mesajlarınız bana güç veriyorSizin psikolojik durumunuzu hiç sağlıklı görmüyorum.
Boşanınca millet 'dul' diyecekmiş.
Desinler Ya Hu!
Noluyor dul olunca?
Boşanmak ayıp mı?
Günah mı?
Adam size 'kimle berabersen onunla kal,eve dönme' diyor,namusunuza laf söylüyor,
siz 'ne biçim kocam var,eve 10 lira bırakmaz mı erkek adam?Diyorsunuz.
Siz eşinizle aynı dili konuşmadığınız gibi sizin konuştuğunuz dili,ben de anlamıyorum.
Bence ayrılın,ikiniz de birbirinizden kurtulun.
Çünkü ortada ne evlilik kalmış, ne de saygı.
Doğru söylüyorsunuz bizim toplumda aldatma yoksa her seye katlan derler ama biz de insanız be
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir rahatsızlıktır demiş Malcolm X.Hayır hiç saklamadım ilk tanıştığım gün söyledim fakat her kavgada beni ordan vurdu
Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamakDemiyoruz, denmiyor artık anlatamıyor muyum?
KKyı toplumdaki kadınların bir yansıması, bir ufak parçası gibi düşün. Şurada alacağın yorumlara bak; sana sayfalarca "Ayrıl-çekme-ne bekliyorsun-olmaz böyle" diyecekler. Değişti diyorum bacım, zaman değişti. Elin evrimini tamamlayamamış yaratıklarını çekmek zorunda değilsiniz hiçbir şartta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?