İhtiyacım var be kızlar

Ben yaklaşık 1,5 yıldır batmandayim ve burda gördüğüm insanlığı ne İstanbul'da ne Bursa da görmedim .Akşamın köründe oğlumla yürüye yürüye gezdiğim çok olur ve daha bir kere bı saçmalık yaşamadım .Her yerin iyisi kötüsü vardır Kürt diye aşağılamak nedir ??çok begenmiyorsa evlenmeseymis .

Sizden büyüğüm nacizane tavsiyem kufurlesmeyin .Bizde eşimle çok tartışıriz ikimizde baskın tipletiz ama daha ağzımızdan küfür sayılabilecek birşey çıkmadı ben birkaç defa gerizekalı filan dedim ki ona bile pişman oldum gerçekten saygı kalmiyor .

Bende 3,5 yıldır çalışmıyorum eşimle ortak kararimizdi oğlumu buyutene kadar .Eşim memur ve bizde 15 inde bı hesap kitap yaparız bana bıraktığı bir miktar vardır onu getirir ayrıca kredi kartı bende durur çok çok gerekirse isterim o zaman getirir ama ayın 5 i durumu normal yani takilmayin.

Size ırkınız için hakaret eden adam! ırkınızı sonradan mı öğrenmiş?

Çok doğru hem de okumuşum ve mesleğim var allah şükür maddi yönden korkum yok biz kadınları çaresizliğe güçsüzlüğe iten toplum

Toplum dediğin kimlerden oluşuyor arkadaşım? Biz kadın ve erkeklerden; kadınları güçsüzlüğe iten bir toplum yok geçti o zamanlar, eskidenmiş o; ama o eski kafadan çıkamayanlar, çeşitli bahanelerle alıştıkları-bildikleri pislikten ayrılmayı, bilmedikleri hayata tercih ederek korkak ruh halinde olanlar. Biraz cesaret sadece. Tek sorununuz bu.

Doğru söylüyorsunuz bizim toplumda aldatma yoksa her seye katlan derler ama biz de insanız be

Bnm arkadaşımın kocası da senin kocan gibi bi an onu dinliyorum gibi hissettim allah yardımcınız olsun ona çok üzülüyorum sanada onun kadar üzüldüm en az bol bol dua et allahım inşallah kocana akıl fikir verir sanada bol sabır...

Sizin psikolojik durumunuzu hiç sağlıklı görmüyorum.
Boşanınca millet 'dul' diyecekmiş.
Desinler Ya Hu!
Noluyor dul olunca?
Boşanmak ayıp mı?
Günah mı?
Adam size 'kimle berabersen onunla kal,eve dönme' diyor,namusunuza laf söylüyor,
siz 'ne biçim kocam var,eve 10 lira bırakmaz mı erkek adam?Diyorsunuz.
Siz eşinizle aynı dili konuşmadığınız gibi sizin konuştuğunuz dili,ben de anlamıyorum.
Bence ayrılın,ikiniz de birbirinizden kurtulun.
Çünkü ortada ne evlilik kalmış, ne de saygı.

Sizce ne yapayım aileme hiçbir şey anlatmadım bu zamana dek damatlarını hakaret eden ırkıclık yapan kişiyi çok iyi sanıyorlar
Kanıtlari toplayın ses kaydı mesaj vs vs ekonomik şiddet duygusal şiddet şahitler bunlardan sonra gidin mahkemeye önce uzaklaştırma kararı sonra da boşanma davası sonra etekleri tutuşur beyefendinin kovdugu eve kendi giremeyince . Ailenize neyi ne kadar anlatacaginiza siz karar vermelisiniz eğer bosanmayacaksaniz sakın anlatmayin her şey daha kötü oluyor öyle

Çok teşekkür ederim mesajlarınız bana güç veriyor

Doğru söylüyorsunuz bizim toplumda aldatma yoksa her seye katlan derler ama biz de insanız be

Demiyoruz, denmiyor artık anlatamıyor muyum?
KKyı toplumdaki kadınların bir yansıması, bir ufak parçası gibi düşün. Şurada alacağın yorumlara bak; sana sayfalarca "Ayrıl-çekme-ne bekliyorsun-olmaz böyle" diyecekler. Değişti diyorum bacım, zaman değişti. Elin evrimini tamamlayamamış yaratıklarını çekmek zorunda değilsiniz hiçbir şartta.

Size, nerde sürtüyorsan orda kal diyen bir erkeğe boyun eğmeye toplum zorlamıyor.

Esiniz sanki parasal olarak sizin beklentinizi karsilasa kufurleri sindirecek bir haliniz var.

Oysa size hakaret eden erkek onunuze altindan hali serse, sınır cizip bir daha kufrederse terk etme cesaretini gosterebilmelisiniz.

Hayır hiç saklamadım ilk tanıştığım gün söyledim fakat her kavgada beni ordan vurdu
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir rahatsızlıktır demiş Malcolm X.
Güzel demiş.

Bir türk kardeşiniz olarak kendinizi bir psikopat ile aynı eve mahkum etmeyin diyorum güzel kardeşim.

Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…