Teşekkür ederim arkadasım desteğin icinIrkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir rahatsızlıktır demiş Malcolm X.
Güzel demiş.
Bir türk kardeşiniz olarak kendinizi bir psikopat ile aynı eve mahkum etmeyin diyorum güzel kardeşim.
Asla parasal hiçbir istegim Yok ayın beşinde verdiğini bile emin olun almayacağım sadece bunca saygısızlığın yanında para vermemesi eklenince üzüldüm o bi olay sadeceSize, nerde sürtüyorsan orda kal diyen bir erkeğe boyun eğmeye toplum zorlamıyor.
Esiniz sanki parasal olarak sizin beklentinizi karsilasa kufurleri sindirecek bir haliniz var.
Oysa size hakaret eden erkek onunuze altindan hali serse, sınır cizip bir daha kufrederse terk etme cesaretini gosterebilmelisiniz.
Yani böyle bir konuda gerçekten hiç taviz veremiyorum. Gerçekten kendinizi kurtarın böyle psikopat insanlardan. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin
Neyden pisman olmaktan korkuyorsunuz? Size kiminle sürtüyorsan onunla kal diye namusunuza laf uzatan, ırkınıza hakaret eden,size küfreden eşden ayrıldığınız için pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak
Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak
Biliyorum canım. Bir insana ayrıl demek kolay degil, büyük sorumluluk. Ama bu adam senin ömrünü yer bitirir. Mesleğin var ne güzel. Alanın ne bilmiyorum ama puanlari 85-90 olan edebiyat, tarih gibi alanlardan biri değilse, atanma ihtimalin çok yuksek. Çalış mesleğini yap. Bu adami çekmek zorunda değilsin. Gitsin ona itaat edecek birini bulsun.Hem suçlu hem güçlü canım sen diğer konumu da biliyorsun o gümden beri böyle
Çevrem etkiliyor eminsen yap ya sonra uğraşsaydım herkesin bi sorunu var dersen diyr kafamı celiyoelarNeyden pisman olmaktan korkuyorsunuz? Size kiminle sürtüyorsan onunla kal diye namusunuza laf uzatan, ırkınıza hakaret eden,size küfreden eşden ayrıldığınız için pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.
Bence pişman olmanız gereken tek şey,Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak
Bana resmen güven verdiniz çok teşekkür ederim mesleğiniz psikolog muPişman olacağın tek nokta "Neden daha önce ayrılmadım" olacak, bunu da buraya yazıyorum.
Etrafa bakma, hayat senin ve hesabını hiçbir Allah'ın kuluna vermeyeceksin. Sana "Dul" deseler ne olacak, bi söyle bakayım ne olacak tipin biri sana dul dese? Şu yediğin küfürlerden daha mı ağır bir laf dul? Kocandan daha mı içine, daha mı hayatında diyecek olanlar? Sen zaten en acısını yaşıyorsun, evli kalarak kendine hakaret edilmesine müsaade ediyorsun, elin bilmem kimi gelmiş "Dul" demiş, noolmuş yani? Diyenin kendi cahilliği diyemiyor musun?
Sizce aileme durumu açıklamalı mıyım peki gidersem zaten iki sokak var aramızdaHadi paraya ihtiyacin oldugunu akil edemedi diyelim, soyleyince bir de küfür kavga kiyamet cikarttigina gore bilerek para birakmamis. Ayrica madem senin irkini begenmiyormus neden evlenmis. Bu erkekler kendini ne saniyor hic kaybetme korkulari yok, pismanlik yok, asla ozur dilemek yok. Hepsi her zaman hakli. Bence madem calismiyorsun cik ailenin yanina git biraz kal. Hatta canini her sıktıgında git en az 1 ay kal
Ona sorsan ooooo hemen en iyisini bulur zatenBiliyorum canım. Bir insana ayrıl demek kolay degil, büyük sorumluluk. Ama bu adam senin ömrünü yer bitirir. Mesleğin var ne güzel. Alanın ne bilmiyorum ama puanlari 85-90 olan edebiyat, tarih gibi alanlardan biri değilse, atanma ihtimalin çok yuksek. Çalış mesleğini yap. Bu adami çekmek zorunda değilsin. Gitsin ona itaat edecek birini bulsun.
Haklısınız ben süründürüyorum sadeceBence pişman olmanız gereken tek şey,
bu adamla evlenmiş olmanız.
Hem ırkçı,hem saygısız,hem egoist,hem düşüncesiz hem de kavgada belaltı vuracak kadar terbiyesiz.
Burdan ben sinir oldum,siz bu adamla aynı çatı altında nasıl duruyorsunuz acaba?
Para kavgasında siz de çok hatalısınız,
o ayrı ama bu evlilik çoktan bitmiş arkadaşım, sadece siz görmek istemiyorsunuz.
Bende sorunsuz evlilik olmadığını düşünüyorum ama aynı zamanda evliliğin temel taşlarının sevgi, saygi ve merhamet olduguna inanıyorum. Bunlar yoksa evliliği sürdürmek çok zor bana göre ve sizin yazdıklarınızdan anladığım bunların hiçbiri kalmamış aranızda.Çevrem etkiliyor eminsen yap ya sonra uğraşsaydım herkesin bi sorunu var dersen diyr kafamı celiyoelar
Bana resmen güven verdiniz çok teşekkür ederim mesleğiniz psikolog mu
Evet hem de hiçbiri eşim zaten çok merhametsiz biri anne babasına karşı bile acımasızBende sorunsuz evlilik olmadığını düşünüyorum ama aynı zamanda evliliğin temel taşlarının sevgi, saygi ve merhamet olduguna inanıyorum. Bunlar yoksa evliliği sürdürmek çok zor bana göre ve sizin yazdıklarınızdan anladığım bunların hiçbiri kalmamış aranızda.
Kendi ailene soylersen iş buyur. Bunu goze aliyorsan anlat. Belki annenden babandan azar yerse bir nebze duzelir.Sizce aileme durumu açıklamalı mıyım peki gidersem zaten iki sokak var aramızda
Doğru bir de çocuk yokken onun da günahına girmeden sanırım en güzeli buDeğil, ama profesyonel deliyim :))
Bir daha aynı zamanı, aynı yaşlarını yaşamayacaksın; iyi düşün, Sana, anana babana sayıp söven bir adam ile aynı ev içinde, gençliğinin ne kadarını vereceksin ve bir daha geri gelmeyecek. Her şeyin çaresi vardır şu hayatta, hasta olsan iyileşirsin, maddi durumun kötü olur düzeltirsin ama asla ve asla harcanan zamanı geri getiremezsin. Bu yüzden kime harcadığına dikkat et diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?