İhtiyacım var be kızlar

Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin

Asla parasal hiçbir istegim Yok ayın beşinde verdiğini bile emin olun almayacağım sadece bunca saygısızlığın yanında para vermemesi eklenince üzüldüm o bi olay sadece

Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak
Neyden pisman olmaktan korkuyorsunuz? Size kiminle sürtüyorsan onunla kal diye namusunuza laf uzatan, ırkınıza hakaret eden,size küfreden eşden ayrıldığınız için pişman olacağınızı hiç sanmıyorum.

Teşekkür ederim arkadasım desteğin icin ben de aynı düşüncedeyim sadece etrafın baskısı ve bekleme nedenim ise ileride pişman olmamak

Pişman olacağın tek nokta "Neden daha önce ayrılmadım" olacak, bunu da buraya yazıyorum.
Etrafa bakma, hayat senin ve hesabını hiçbir Allah'ın kuluna vermeyeceksin. Sana "Dul" deseler ne olacak, bi söyle bakayım ne olacak tipin biri sana dul dese? Şu yediğin küfürlerden daha mı ağır bir laf dul? Kocandan daha mı içine, daha mı hayatında diyecek olanlar? Sen zaten en acısını yaşıyorsun, evli kalarak kendine hakaret edilmesine müsaade ediyorsun, elin bilmem kimi gelmiş "Dul" demiş, noolmuş yani? Diyenin kendi cahilliği diyemiyor musun?

Hem suçlu hem güçlü canım sen diğer konumu da biliyorsun o gümden beri böyle
Biliyorum canım. Bir insana ayrıl demek kolay degil, büyük sorumluluk. Ama bu adam senin ömrünü yer bitirir. Mesleğin var ne güzel. Alanın ne bilmiyorum ama puanlari 85-90 olan edebiyat, tarih gibi alanlardan biri değilse, atanma ihtimalin çok yuksek. Çalış mesleğini yap. Bu adami çekmek zorunda değilsin. Gitsin ona itaat edecek birini bulsun.

Hadi paraya ihtiyacin oldugunu akil edemedi diyelim, soyleyince bir de küfür kavga kiyamet cikarttigina gore bilerek para birakmamis. Ayrica madem senin irkini begenmiyormus neden evlenmis. Bu erkekler kendini ne saniyor hic kaybetme korkulari yok, pismanlik yok, asla ozur dilemek yok. Hepsi her zaman hakli. Bence madem calismiyorsun cik ailenin yanina git biraz kal. Hatta canini her sıktıgında git en az 1 ay kal

Çevrem etkiliyor eminsen yap ya sonra uğraşsaydım herkesin bi sorunu var dersen diyr kafamı celiyoelar

Geçen konunuzu gördüm cevapta yazdım ama gözden kaçtı sanırım. Hanımefendi böyle bir adamla devam ederseniz kendinize yazık vallahi. Arkadaşınızla dışarı çıktınız diye sürtmek ne demek, ne biçim bir insan bu?

Bence pişman olmanız gereken tek şey,
bu adamla evlenmiş olmanız.
Hem ırkçı,hem saygısız,hem egoist,hem düşüncesiz hem de kavgada belaltı vuracak kadar terbiyesiz.
Burdan ben sinir oldum,siz bu adamla aynı çatı altında nasıl duruyorsunuz acaba?
Para kavgasında siz de çok hatalısınız,
o ayrı ama bu evlilik çoktan bitmiş arkadaşım, sadece siz görmek istemiyorsunuz.

Bana resmen güven verdiniz çok teşekkür ederim mesleğiniz psikolog mu

Sizce aileme durumu açıklamalı mıyım peki gidersem zaten iki sokak var aramızda

Ona sorsan ooooo hemen en iyisini bulur zaten

Haklısınız ben süründürüyorum sadece

Çevrem etkiliyor eminsen yap ya sonra uğraşsaydım herkesin bi sorunu var dersen diyr kafamı celiyoelar
Bende sorunsuz evlilik olmadığını düşünüyorum ama aynı zamanda evliliğin temel taşlarının sevgi, saygi ve merhamet olduguna inanıyorum. Bunlar yoksa evliliği sürdürmek çok zor bana göre ve sizin yazdıklarınızdan anladığım bunların hiçbiri kalmamış aranızda.

Bana resmen güven verdiniz çok teşekkür ederim mesleğiniz psikolog mu

Değil, ama profesyonel deliyim :))

Bir daha aynı zamanı, aynı yaşlarını yaşamayacaksın; iyi düşün, Sana, anana babana sayıp söven bir adam ile aynı ev içinde, gençliğinin ne kadarını vereceksin ve bir daha geri gelmeyecek. Her şeyin çaresi vardır şu hayatta, hasta olsan iyileşirsin, maddi durumun kötü olur düzeltirsin ama asla ve asla harcanan zamanı geri getiremezsin. Bu yüzden kime harcadığına dikkat et diyorum.

Evet hem de hiçbiri eşim zaten çok merhametsiz biri anne babasına karşı bile acımasız

Doğru bir de çocuk yokken onun da günahına girmeden sanırım en güzeli bu

Bir de madem ailenin evi yakin, kocan sana eve gelme dediginde neden ailene gidip bana boyle boyle diyor demedin. Yine o eve gitmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…