- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
Para niye bu kadar dert ki anlamadim...8 aydir izindeydim 5 kurus para lazım olmadı bana....ne lazımsa söyleyin getirsin....Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.
Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum
25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar
Tek kisilik hazırladıysaniz kahvaltiyi ayip etmissiniAyrı yatıyoruz zaten kalktım cay koydum kendime kahvaltı hazırladım kalktı gördü ona koymadıgımı salak aptal kansız laflar sayıyor bana
Dün akşam bana sürtüyorsun diyen adama kahvaltı hazırlayıp lütufta bulunmadımTek kisilik hazırladıysaniz kahvaltiyi ayip etmissini
Para sadece ev ihtiyacları icin mi lazım sizin kişisel hayatınız Yok mu ?Para niye bu kadar dert ki anlamadim...8 aydir izindeydim 5 kurus para lazım olmadı bana....ne lazımsa söyleyin getirsin....
Niye para isteyip kendinizi adama kendisini maddi olarak yoluyormuş gibi gösteriyorsunuz ki....
boswer kuzum oturup guzel guzel konusun anlasin derimEvet canım ben de seni hatırlarım İnan suan çocuk icin hiç istegim kalmadı cünkü biliyorum ki ona sa yazık olacak
İsteyin, kisisel ihtiyaclarinizi da getirsin....adami sağan konumuna düşürmeyin kendinizi para isteyerekPara sadece ev ihtiyacları icin mi lazım sizin kişisel hayatınız Yok mu ?
Hamile olma ihtimalinizi hesaplayın.Kavgalarımızdan önce korunmasız ilişkimiz olmustu ve korkuyorum giderim aileme her şeyi derim ya bişey varsa o şekilde dönmek zorunda kalırsam en büyük korkum bu suan
sen neden hala o evde duruyorsun çıkıp gitseneAyrı yatıyoruz zaten kalktım cay koydum kendime kahvaltı hazırladım kalktı gördü ona koymadıgımı salak aptal kansız laflar sayıyor bana
orasını da o dert etsinKavgalarımızdan önce korunmasız ilişkimiz olmustu ve korkuyorum giderim aileme her şeyi derim ya bişey varsa o şekilde dönmek zorunda kalırsam en büyük korkum bu suan
korkucağınıza eliniz iş tutsun,çalışın eşiniz para vermiyorsa ben işe giricem diyin adamın erkekliğine laf ediyorsanız siz de kendinize çeki düzen verin.Ben hem evde hem işte çalışıyorum gece uykumdan fedakarlık yapıp hobimle uğraşıyorum.Ve eşime şu izlenimi veriyorum ben her ne olursa olsun başımın çaresine bakar paramı kazanırım.Korkuyorum sonum ne olur ya hayat beni kötü şartlara sürüklerse diye ailem çok üzülecek diye bana dul kaldı diyecekler diye
Boşanmak icin neyi bekliyorsunBurada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.
Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum
25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar
Doğru hatırlıyorsunuz sözümü. Lakin evet çalışmayan kadına bir ay boyunca eve on lira bile bırakmayan kişi erkek değildir
Hepsi derdi bence. Burada konu sahibi psikolojik ve ekonomik şiddete maruz kalıyor. İkisi de büyük problem. Biri diğerinden daha önemsiz denmemeliSize ailenize hakaret küfür eden bir adam var karşınızda ve tek derdiniz para vermemesi mi?
Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?