İhtiyacım var be kızlar

Para niye bu kadar dert ki anlamadim...8 aydir izindeydim 5 kurus para lazım olmadı bana....ne lazımsa söyleyin getirsin....

Niye para isteyip kendinizi adama kendisini maddi olarak yoluyormuş gibi gösteriyorsunuz ki....

Para niye bu kadar dert ki anlamadim...8 aydir izindeydim 5 kurus para lazım olmadı bana....ne lazımsa söyleyin getirsin....

Niye para isteyip kendinizi adama kendisini maddi olarak yoluyormuş gibi gösteriyorsunuz ki....
Para sadece ev ihtiyacları icin mi lazım sizin kişisel hayatınız Yok mu ?

1.Ailenize ağır hakaretler ettiği için
2 Size kimle surtuyorsan onunla kal dediği icin
BOSANMALISINIZ. .
O adamla yaşamaya devam ediyorsaniz da kendine kahvaltı hazırlayıp hakaretler içinde yemek yemek te ayrı saçmalık
Ya boşan yada uzlaş.

Anlamadigim adamla sağlikli iletisiminiz yok kavgalariniz bile hakaretli diyosun neden hala o evdesin uzlasmiyosunuz sorunlarinizi konusarak cözume goturmuyosunuz kavgali hakaretli ayni evde oturuyosunuz bosanmaktan baska careniz yok cunku siz saygiyi kaybetmissiniz sevgisiz bi evlilik duse kalkada yürur ama saygi yoksa asla ilerlemez

Kavgalarımızdan önce korunmasız ilişkimiz olmustu ve korkuyorum giderim aileme her şeyi derim ya bişey varsa o şekilde dönmek zorunda kalırsam en büyük korkum bu suan
Hamile olma ihtimalinizi hesaplayın.
O arada yavaştan valizinizi hazırlayın.

Siz ondan, o sizden soğumuş. Er geç ayrılacaksınız. Hiç uzatmayın bence.

Korkuyorum sonum ne olur ya hayat beni kötü şartlara sürüklerse diye ailem çok üzülecek diye bana dul kaldı diyecekler diye
korkucağınıza eliniz iş tutsun,çalışın eşiniz para vermiyorsa ben işe giricem diyin adamın erkekliğine laf ediyorsanız siz de kendinize çeki düzen verin.Ben hem evde hem işte çalışıyorum gece uykumdan fedakarlık yapıp hobimle uğraşıyorum.Ve eşime şu izlenimi veriyorum ben her ne olursa olsun başımın çaresine bakar paramı kazanırım.

Kendinize saygınız olsun biraz. Yaşınız daha çok genç. Daha çok uzun bir ömür var önünüzde. Değil koca, ananız babanız dahi size hakeret edemez. Ha siz de öyle tabii ki. Arayın ananızı babanızı geliyorum diyin, toplanın gidin. Bu öyle uzun uzadıya düşünülecek bi şey değil. Etmediği laf kalmamışken gelip özür dileyeceğini (ki farketmez bence ) mi düşünüp bekliyorsunuz. Hamileyseniz de anneniz bakar çocuğa siz çalışırsınız. Bu da zor değil. Bi çok kadın ne şartlar altında , ne evlatlar yetiştiriyor . Siz de yapabilirsiniz.
Tekrar ediyorum. Azcık saygınız olsun kendinize.

Boşanmak icin neyi bekliyorsun

Geçen bir programda gördüm. Ekonomik şiddet gören kadınlar kendilerine aylık baglatabiliyormus ve odemekle yükümlüymus kocaları.
Tabi sizin evliliğiniz de şiddetin ve ırkçılığın alası varmış. Bir an önce kurtulmanızi dilerim henüz çok gencsiniz

Evlenirken kürt olduğunu bilmiyo muymuş. Ne saçma adam kusura bakmayın. Bi insan karısına nasıl böyle şeyler kondurur kimle sürtüyosan bilmem ne. Hiç üstüne düşmeyin bu erkeklerde kural uzak durum blöfünü görün hemen hizaya geliyorlar. Hemen boşanın edin diyemicem bekara söylemesi kolay ama ırkçılık küfür ne ararsan var. kendinizi bi çekin kendine gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…