- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Evet sonradan çok pişman oldumBir de madem ailenin evi yakin, kocan sana eve gelme dediginde neden ailene gidip bana boyle boyle diyor demedin. Yine o eve gitmişsin
Ay bulsun. Ya da bulmasin. Bir kadını daha mutsuz etmesin. Ya da ona cektirecek biriyle olsun da anlasın degerini. Ne sanıyorsa kendini.Ona sorsan ooooo hemen en iyisini bulur zaten
Parasal istek olmaması niye ki esiniz erkek olarak evi gecindirmek zorunda.Asla parasal hiçbir istegim Yok ayın beşinde verdiğini bile emin olun almayacağım sadece bunca saygısızlığın yanında para vermemesi eklenince üzüldüm o bi olay sadece
Alınma ama bu lafların o kadar cahilce ki sen daha 25 yaşında bir bireysin bu adam ne baba olur ne koca bi kere kendi gelişimini tamamlayamamış sana mı hayrı olacak git ailenin evine aç davayı gir bi işe hayatını düzenini kur kurtul bu piskolojiden senin mutlu olmaya hakkın yok mu almasaymış kürt gelin kendine zorla mı evlendinKorkuyorum sonum ne olur ya hayat beni kötü şartlara sürüklerse diye ailem çok üzülecek diye bana dul kaldı diyecekler diye
Burada derdimi anlatmak öyle iyi geliyor ki. Geçen gün derdimi dökmüştüm işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo güzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tüm kavgalarımız çok saygısızca hakaretler küfürler havada uçuşur. O benim Kürt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işçisiyim sanki.
Kavga ettiğimiz günden beri de beş gün olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugün kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır görüşmüyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım çıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle sürtüyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti çok yoruldum
25 yaşındayım iki buçuk senelik evliyim eşim hep üşengeç kuralları tabuları olan asla onun dışıma çıkmayan bi insan. Eşine günü gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu çok yoruldum be kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?