İhtiyacım var be kızlar

Tamam evlilik kolay kurulmuyor olabilir ama bu evliliği devam ettirmek de kurmak kadar önemli,hatta daha da önemli.Saygısız biri,sizi düşünmüyor,bencil,dediğim dedik.Tüm bunlara rağmen neden hala devam ediyorsunuz? Gencliginize,hayatınıza yazık değil mi? Ciddi ciddi konusun he düzelmeye meyilli değilse bitirin evliliği

25 yaşındasın , diyelim Allah ömür verdi ve 85 yaşına kadar yaşayacaksın.60 yıl bu insanla mı beraber olacaksın? 60 koca yıl.Offff , kurtar kendini bu insandan.Bırak dul desinler , küfür yemekten iyidir ki öyle düşünen de az artık.Konuşan da konuşsun.Onlar dedikodu etmesin diye sen 60 yıl bu insanı mı çekiceksin?

eski konunuzu hatırlıyorum oraya da yazmıştım hatta.siz burda eşinizi yazmışsınız ama olay sizin üslubunuzdan kaynaklanıyor asıl, siz de hafife alınmayacak şeyler söyleyip olayı ateşlediniz.karşılıklı "normal cümlelerle" konuşmaktan başka seçeneğiniz yok.

Madem beğenmiyordu Kürt’ü zorla mı everdiler evlenmeseymiş kendi soyu Kürt değilmiş de ne olmuş baksana adam bile olamamış
Diğerleri de kötü de kaçıncı yüzyıla gelmişiz hala soy sop meseleleri ile insan aşağılamaya çalışıyorlar gerçekten üzülüyorum
Siz ona iyi bir ders verin bence cimri ve cahilliği üstünden atması lazım

Asla parasal hiçbir istegim Yok ayın beşinde verdiğini bile emin olun almayacağım sadece bunca saygısızlığın yanında para vermemesi eklenince üzüldüm o bi olay sadece
Parasal istek olmaması niye ki esiniz erkek olarak evi gecindirmek zorunda.

Bende gidin polise şikayet edin psikolojik ve ekonomik şiddet görüyorum diye sonrada dava açın. Tabi eşinizi artık sevmiyorsanız. Ama seviyorsanız ve kurtarmaya değer görüyorsanızda belli ki ikiniz de brbrnize karşı sakin be saygılı davranamıyorsunuz ailenizden veya eşinizin ailesinden bir büyükle beraber konusmayı deneyin

Gayet net bir sorum var sevgili konu sahibi,

Kocanızı seviyor musunuz?

Korkuyorum sonum ne olur ya hayat beni kötü şartlara sürüklerse diye ailem çok üzülecek diye bana dul kaldı diyecekler diye
Alınma ama bu lafların o kadar cahilce ki sen daha 25 yaşında bir bireysin bu adam ne baba olur ne koca bi kere kendi gelişimini tamamlayamamış sana mı hayrı olacak git ailenin evine aç davayı gir bi işe hayatını düzenini kur kurtul bu piskolojiden senin mutlu olmaya hakkın yok mu almasaymış kürt gelin kendine zorla mı evlendin

Madem çalışabilecek durumdasın kendi ayakların üzerinde dur. Aynı yaştayız kendine eziyet ettirme, ömrünü bu adamla heba etme

Öküz desem öküze hakaret olur!
Bu cinslere ne denir bilmiyorum..
Ailenize hakaretler küfürler savuran,size ve en önemlisi kendine saygısı olmayan bir davardan nasıl bir beklentiniz var ?!
Nerede sürtüyorsan orada kal ne demek oluyor ?!
Nasıl bir yere koymuş ki kendisini size bu cümleleri sarf edebiliyor?!
Ve bunca hengamenin içinde sizin için para verip vermemesi mi önemli bir kriter?!!
Ay yine sinirlendim nasıl cümle kurdum ne yazdım bilmiyorum.
Fakat 25 yaşındasın tazeciksin.. Sana tavsiyem biran önce kurtul gençliğinin baharında seni sömürmesine daha fazla göz yumma lütfen!!!

Önceki konunuzu da okudum. Konu sahibi barisirsan bi sorar mısın hem o kadar laf saydirip hem de trip atmayı nasıl başarıyormuş? Bi de yanlış hatırlamıyorsam vatan haini demişti. Hiç mi pişman olmuyor acaba ben bu kadar laf söyledim diye.

Eğer adamı boşayacaksan ailene anlat, yok boşanmayacaksan anlatıp da iki tarafı birbirine düşman etme. Böyle adamla hayat çok zordur Allah yardımcın olsun.

Herif sen çalışmayınca sana bir hiç gibi davranıyorsa sen de bence hiçliğini resmileştir..Git aç davanı ve net yüzünü daha yakından bir gör. Böyle dertlenmekle bu iş çözülmez.Sansasyonel şeyler yaparakta çözülmez.Yani sen ona vursan öldürsen ne çare? olan hep sana olur. Bu erkeği önemsemeyi bırak ve yaptıklarını objektif olarak gör.Herifte cimrilik var hakaret var ağzı pis. Bi de buna kalan yaşlarınımı hediye edicen? çocukmu yapıcan?

Hersey bir kenara ',
Istedigi kadar iyi veya kotu olsun.
Ailene laf saydigi gun bitmistir bence siz hala 5 liranin hesabini goruyorsunuz.

Eşiniz size çok saygısız davranıyor.
Dışarıya çıktığınızda da kiminle sürtüyorsan demesi çok ağır olmuş.
Eşinizin hayatinda başka bir kadın olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…