Himmmmm dusuneyim bir.Çok sabırsız hemen herşey olsun istiyor bi tabir vardır yangından mal kaçırır gibi benim onu engelleyip evlenme işini ertelemem için birşeyler yapmam lazım ama ne??
Evlilik için bu kadar acele etmesi normal değil. 3 ayda evlenmeye zorlayan adam maskesinin heran düşebileceğinden korkan adamdır bence. Ben aşığım arkadaş, evlenicem, kaynanamla da mis gibi yaşıycam çünkü paşa hazretleri öyle istiyor dersen, yakında okuruz pek çok konunu benden demesi :)Bende öyle düşünüyorum rahat edemiyeceğimi defalarca söylesemde elimden gelenin fazlasını yapıp önce sen rahat edicen diyor. Ben ev yüzünden bekleme taraftarıyım fakat o öyle düşünmüyor.
Bende öyle söylüyorum ama kandıramıyorum .Kaç yaşındasınız? Annesini bahane etmeden ikna et; ben de çalışayım bir sene, bir birikimiz olsun, rahat evlenelim, en güzel olması gereken ilk aylarımız borç sıkıntı ile geçmesin de.
Bu arada 3 ay da bu ne hız? Böyle aceleye getiriyorsa o eve girince uzun bir süre KV ile oturmanız da büyük ihtimal sanki.
3 ayda mı karar verdin evlenmek istediğineMaşallah iyi bi cesaret örneği.. Kızma ama 3 ay da ne kadar tanıdın merak ettim doğrusu. Ayrıca evde eşinle istediğin şekilde ve yakınlıkta hareket edememeyi, istediğin kılık kıyafette gezememeyi, eşinin annesine gelmiş her misafir sana da gelmiş sayılacağından hastalık, sıkıntı demeden ağırlamayı, aynı evde yaşamanın zorluklarıyla çok yüksek ihtimal aranızın bozulmasını göze alıyorsan evlenip aynı evde otur tabi. Bu işin 1 yılda sınırlı kalacağının garantisi yok sonuçta dimi ?
Benim sana tavsiyem 1 yıl daha bekleyin, evlilik kaçmıyor ya. Hem daha iyi tanımış olursun, hemde annesiyle aynı evde oturupda boşuna zararlı çıkmamış olursun. Daha mantıklı değil mi ?
Kaç yaşındasınız? Annesini bahane etmeden ikna et; ben de çalışayım bir sene, bir birikimiz olsun, rahat evlenelim, en güzel olması gereken ilk aylarımız borç sıkıntı ile geçmesin de.
Bu arada 3 ay da bu ne hız? Böyle aceleye getiriyorsa o eve girince uzun bir süre KV ile oturmanız da büyük ihtimal sanki.
25Yaslariniz kac canim?
Ailesini bahane etmiyorum sadece rahat edemiceğimi söylüyorum hak veriyor ama sabretmemi istiyor bende olmcğını defalarca söylüyorum.Annesinden dolayi degilde evlenip evime direk gitmek istiyorum de.acelemizde yok de.sanki savas cikti.tobe tobe.
3 ay çok erken.
Hem sadece 1 yil oturacagiz diyenler genelde bir kac yil oturup en sonunda da kavga dövüşle ayriliyorlar.
Iyi düşün derim ben..[/QUOTE
aynen öyle çok insan var oyle boşanan o yüzden baştan olmucağını istemediğimi söylüyorum
aslında maskenin altındaki yuz kendini inceden belli ediyor ,birde dustugunu dusunursek eyvahlar olsun .3 ayda baskılar baslamıs ,insallah arkadas anlar.Evlilik için bu kadar acele etmesi normal değil. 3 ayda evlenmeye zorlayan adam maskesinin heran düşebileceğinden korkan adamdır bence. Ben aşığım arkadaş, evlenicem, kaynanamla da mis gibi yaşıycam çünkü paşa hazretleri öyle istiyor dersen, yakında okuruz pek çok konunu benden demesi :)
oda iyi , oh simdiden qlmaya calısıyor iplari eline.
1 yıl beklemiyormus , annenin yaninda kalıncak , ee sen necisin, senin fikirlerin neden onemsenmiyor ..
evetIkinizde mi 25?
evet diyorsun ,biliyorsun o zaman onemsenmedigini ,bir zahmet sen kendini onemse . yazık sana.
yok o ayrılmayı zaten istemiyor ben dedim bu konuda anlaşamıcaz ama o bi çözüm yolu bulucam diyor zaman geçince de tekrar aynı evde oturma meselesini açıyor.3 ayda evlenip 6 ayda bosanan arkadasimin bana evlilik hakkinda yaptigi yorumu sana yazayim 3 ayda tanidigini sandigin insanla bir omur ayni yastiga bas koyacagimi dusundugum icin salakmisim
Evlilik icin acele etme daha simdiden annemle oturmazsan ayrilirim demis
Sen bence kendini engelle.3 aylık ilişki ve evlilik kararı ve de anneyle oturtma çabası.Çok sabırsız hemen herşey olsun istiyor bi tabir vardır yangından mal kaçırır gibi benim onu engelleyip evlenme işini ertelemem için birşeyler yapmam lazım ama ne??
yaşı geçiyormuş. evlenmesi gerekiyormuş.Niye ki?
bir şekilde karar vermemiz lazım ikimizinde biribirimizi oyalamamız sacma burda sorma amacım acaba benmi yanlış düşünüyorum başkalarınında düşüncelerini almak istememdir.Sen bence kendini engelle.3 aylık ilişki ve evlilik kararı ve de anneyle oturtma çabası.
Yani 90 gün demi oluyor bunlar.Bir de başlık atmışsın çok acil diye.Ne yapacaksın burdaki yorumlara göre mi acele karar vereceksin.
Bir erkek 3 aydır tanıdığa kıza bu şekilde yaklaşamaz.Ne demek annemle otur.Hemen evlenmek istiyormuş.Seni çok seviyor sensiz yapamıyor diye mi acele ettiğini sanıyorsunçAklını başına al.Kimseyi engellemek zorunda,kabul etmek zorunda değilsin.
bencede ama zaten hemen olmucak öyle bişey olursada yaza olur .3 ay çok erken evlilik kararı almak için (bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?