ııııı

kabul etme derim
siz de oralı olmayın ozaman
ne demek sizin isteklerinizi umursamıyor demekki
en güzel zamanlarınızın tadını bile çıkaramazsınız evlenince
benden söylemesi

1 yılda nasıl ev alınıyor? 1 yılda ev parası/peşinat/vs tamamlanacak ise şu an neden alınmıyor?

1 yılda ne kadar biriktirebileceğinizi düşünüyorsunuz?

Bunları hep boşa yazdım çünkü sevgiliniz basbayağı 1 yılı uyduruyor.

Çok sabırsız hemen herşey olsun istiyor bi tabir vardır yangından mal kaçırır gibi benim onu engelleyip evlenme işini ertelemem için birşeyler yapmam lazım ama ne??
Himmmmm dusuneyim bir.

Bende öyle düşünüyorum rahat edemiyeceğimi defalarca söylesemde elimden gelenin fazlasını yapıp önce sen rahat edicen diyor. Ben ev yüzünden bekleme taraftarıyım fakat o öyle düşünmüyor.
Evlilik için bu kadar acele etmesi normal değil. 3 ayda evlenmeye zorlayan adam maskesinin heran düşebileceğinden korkan adamdır bence. Ben aşığım arkadaş, evlenicem, kaynanamla da mis gibi yaşıycam çünkü paşa hazretleri öyle istiyor dersen, yakında okuruz pek çok konunu benden demesi :)

Bende öyle söylüyorum ama kandıramıyorum .

oda iyi , oh simdiden qlmaya calısıyor iplari eline.
1 yıl beklemiyormus , annenin yaninda kalıncak , ee sen necisin, senin fikirlerin neden onemsenmiyor ..

aslında maskenin altındaki yuz kendini inceden belli ediyor ,birde dustugunu dusunursek eyvahlar olsun .3 ayda baskılar baslamıs ,insallah arkadas anlar.

yok o ayrılmayı zaten istemiyor ben dedim bu konuda anlaşamıcaz ama o bi çözüm yolu bulucam diyor zaman geçince de tekrar aynı evde oturma meselesini açıyor.

Çok sabırsız hemen herşey olsun istiyor bi tabir vardır yangından mal kaçırır gibi benim onu engelleyip evlenme işini ertelemem için birşeyler yapmam lazım ama ne??
Sen bence kendini engelle.3 aylık ilişki ve evlilik kararı ve de anneyle oturtma çabası.
Yani 90 gün demi oluyor bunlar.Bir de başlık atmışsın çok acil diye.Ne yapacaksın burdaki yorumlara göre mi acele karar vereceksin.
Bir erkek 3 aydır tanıdığa kıza bu şekilde yaklaşamaz.Ne demek annemle otur.Hemen evlenmek istiyormuş.Seni çok seviyor sensiz yapamıyor diye mi acele ettiğini sanıyorsunçAklını başına al.Kimseyi engellemek zorunda,kabul etmek zorunda değilsin.

bir şekilde karar vermemiz lazım ikimizinde biribirimizi oyalamamız sacma burda sorma amacım acaba benmi yanlış düşünüyorum başkalarınında düşüncelerini almak istememdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…