ııııı

UOTE="MaRaL_, post: 37777006, member: 143877"]3 ayda bu kadar iyi taniman imkansiz o insani
bal gibide sana kendini çok degisik gosterebilir
hayalindeki beyaz atli prensin butun kriterleri yok sanki bu adamda burdan bakinca oyle gorunuyor
seni kaile bile almiyor , agzindan çikan lafi duymazdan geliyor kendi fikrinden isteginden ödün vermek istemiyor sen istedigin kadar ayri ev istiyorum diye debelen, adamin bi kulagindan girip otekinden çikiyor
sana deger evrse istegine çozum bulmaya çalisirid seni duymazdan gelmeye çalisacagina[/QUOTE
Tabikide tanimam imkansız insanlatr 3 sene sonrada gercek yuzlerini gosteriyor oylelerini kimsenin karsisina çıkarmasın. Ben soyledim zaten ayri ev olcaksa olsun yoksa olmaz dedim

Kayınvalide ile aynı ev konusu açıldı mı hemen uzaklaş ordan..
Burda ki konuları biliyorsundur eğer aktifsen forumda?

Anneme söyledim sen yapamazsin ayni evde olmaz dedi kime desem de zaten kimse kabul etme diyor bende etmiyorum zaten olmayacağını surekli dile getiriyorum
öyleyse acil yardımlık bir durumun yok senin:))
ne yapmaman gerektiğini biliyosun çünkü.
3 ayda tanımadığın adamla da evlenme zaten abla tavsiyesi:))
ikincisi de hadi evlendiniz diyelim o 1 sene içinde nasıl bi miktar para birikecek te ev kuracaksınız.
ne iş yapıyor bu adam,sen çalışıyomusun?maddi durumu hiç yok demek ki annesinin yanına almaya çalışıyor seni.
borçla harçla düğün yapacak,sonra da kazandığı o borçlara gidecek.
nezaman eşya alınacak ta ev kurulacak(
kk da çoook gördük başı masal sonu kabus bu hikayeleri.
imzayı attırana kadar herşey:))
akıllı ol ,harcama kendini.

Kayınvalide ile aynı ev konusu açıldı mı hemen uzaklaş ordan..
Burda ki konuları biliyorsundur eğer aktifsen forumda?
maddi durumu çok kötü değil sadece evi iyi bi biçimde yaptırıp düzme taraftarı o yüzden 1 sene aynı ev diyor tabikide borç altına girincek borçsuz bu devirde birşey olmuyor ama ben dedim zaten ayrı ev olmazsa olmaz diye

Daha ilişkiniz 3 aylıkmış bence 1 sene daha sevgili kalın hem birbirinizi daha iyi tanıyın hemde evi alınca mis gibi kendi evinizde oturun..hele daha yeni evli bi insan için aileyle kalmak çok zor ilişkiniz zarar görür söyleyim..zorunluluktan kendi annemler bende kaldı iki ay ve bi an dedim ki ben annem varken(ki hiçbir rahatsızlık verecek bir durumları olmamasına rağmen) bile eşimle aram böyle oluyorsa kayınvalidemle kalsaydım nolurduk acaba dedim..o yüzden sakın yapma!!

1 sene sonra evlenicez zaten suan cok yenı daha yenı yenı birbirimizi tanıyoruz zmana geçtikçe ne olcağı belli olmaz tabi çok zor iş biliyorum farkındayım bende o yüzden istemiyorum.

bir şekilde karar vermemiz lazım ikimizinde biribirimizi oyalamamız sacma burda sorma amacım acaba benmi yanlış düşünüyorum başkalarınında düşüncelerini almak istememdir.
Ne oyalaması tatlım ya.Bir ilişki başlar bir süreç olur.Birbirinizi zamnala tanırsınız,durumlarınız yeterliyse evlilik kararı alınır.Bunlar 3 aylık ilişkide konuşulacak şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…