Bende bekleyelim diyorum onun giki cikiyorValla kızlar böyle aceleci oldukça buna benzer konular daha çok açılır, ya ben eşimin görevi yüzünden 2 yıla yakın nişanlı kaldım ikimizin de gıkı çıkmadı
Ailen ne diyor peki ?Bende bekleyelim diyorum onun giki cikiyor
Anneme söyledim sen yapamazsin ayni evde olmaz dedi kime desem de zaten kimse kabul etme diyor bende etmiyorum zaten olmayacağını surekli dile getiriyorumAilen ne diyor peki ?
Gec olsun temiz olsun yahuValla kızlar böyle aceleci oldukça buna benzer konular daha çok açılır, ya ben eşimin görevi yüzünden 2 yıla yakın nişanlı kaldım ikimizin de gıkı çıkmadı
Sende ayrilmamak icin uyum saglayacak gibi duruyosun ama.Ben acele etmiyorum ki o ediyor
kesinlikle kabul etmiceğim sürekli dile getiriyorum bakalım nolcak.Kesinlikle kabul etmeyin ve sakin Evlenip hata etmeyin. Sonu genelde hüsran çünkü...
bende öyle düşünüyorum.Ayrı ev olmadan evlenme.
Hayır sağlamayacağım. büyük konuşmayayayım hayırlısı neyse o olsun insallah.Sende ayrilmamak icin uyum saglayacak gibi duruyosun ama.
aynen :)Gec olsun temiz olsun yahu
öyleyse acil yardımlık bir durumun yok senin:))Anneme söyledim sen yapamazsin ayni evde olmaz dedi kime desem de zaten kimse kabul etme diyor bende etmiyorum zaten olmayacağını surekli dile getiriyorum
Kayınvalide ile aynı ev konusu açıldı mı hemen uzaklaş ordan..
Burda ki konuları biliyorsundur eğer aktifsen forumda?
maddi durumu çok kötü değil sadece evi iyi bi biçimde yaptırıp düzme taraftarı o yüzden 1 sene aynı ev diyor tabikide borç altına girincek borçsuz bu devirde birşey olmuyor ama ben dedim zaten ayrı ev olmazsa olmaz diyeöyleyse acil yardımlık bir durumun yok senin:))
ne yapmaman gerektiğini biliyosun çünkü.
3 ayda tanımadığın adamla da evlenme zaten abla tavsiyesi:))
ikincisi de hadi evlendiniz diyelim o 1 sene içinde nasıl bi miktar para birikecek te ev kuracaksınız.
ne iş yapıyor bu adam,sen çalışıyomusun?maddi durumu hiç yok demek ki annesinin yanına almaya çalışıyor seni.
borçla harçla düğün yapacak,sonra da kazandığı o borçlara gidecek.
nezaman eşya alınacak ta ev kurulacak(
kk da çoook gördük başı masal sonu kabus bu hikayeleri.
imzayı attırana kadar herşey:))
akıllı ol ,harcama kendini.
Merhaba
Cok kararsizim ve bu kararsizlik beni gunden gune kotu ediyor dusunmekten cok sıkıldım 3aylik bir iliskim var ve evlenmek istiyoruz fakat sevgilim 1 sene boyunca annesiyle aynı evde kalmami istiyor kendimize ev alana kadar bunu istemedigimi rahat edemicegimi belirtsem de pek orali olmuyor bu yüzden ayrılmakta istemiyorum sadece bu konuda anlasamiyoruz .
1 sene sonra evlenicez zaten suan cok yenı daha yenı yenı birbirimizi tanıyoruz zmana geçtikçe ne olcağı belli olmaz tabi çok zor iş biliyorum farkındayım bende o yüzden istemiyorum.Daha ilişkiniz 3 aylıkmış bence 1 sene daha sevgili kalın hem birbirinizi daha iyi tanıyın hemde evi alınca mis gibi kendi evinizde oturun..hele daha yeni evli bi insan için aileyle kalmak çok zor ilişkiniz zarar görür söyleyim..zorunluluktan kendi annemler bende kaldı iki ay ve bi an dedim ki ben annem varken(ki hiçbir rahatsızlık verecek bir durumları olmamasına rağmen) bile eşimle aram böyle oluyorsa kayınvalidemle kalsaydım nolurduk acaba dedim..o yüzden sakın yapma!!
Ne oyalaması tatlım ya.Bir ilişki başlar bir süreç olur.Birbirinizi zamnala tanırsınız,durumlarınız yeterliyse evlilik kararı alınır.Bunlar 3 aylık ilişkide konuşulacak şeyler değil.bir şekilde karar vermemiz lazım ikimizinde biribirimizi oyalamamız sacma burda sorma amacım acaba benmi yanlış düşünüyorum başkalarınında düşüncelerini almak istememdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?