69 ları görmek istiyoruummm...(70,3 üm çizelgemi pztesi değiştiricem)
Haftasonunu hafif bişekilde atlatırsan pazartesi kesin görürsün 69larııı hatta bu ne ki daha dur 59ları bilem görcen:)
inşallah pembecim..bi 68 olsam şimdilik bana yeticek ama belli bi yerden sonra zormu gidiyo ne kilolar..bakalım ben dikkat edicem yediklerime nereye kadar giderse gidecek..
Aynen öyle belli bi zamandan sonra zor gidiyo.Ben 4 kiloyu falan çok rahat verdim sporsuz ve sadece haftaiçi beşgün dikkat ederek ozamanda buzaaman ettiğim kadar etmiyodum inan.Şimdiçok dikkat ediorum ara ara sporda yapıorum suyumu yeşilçayımı muhakkak içiorum ama bi haftasonu yiyince hemen yalan oluyorum.Olsun yinede devam bakalım yağlarımmı inatçı ben mi
heh heh he harikasın.sen inatçısın tabiki de yağlara karşı savaşa devam.. biz kazanıcaz geldikleri gibi gidicekler (kendimi bi an cadı gibi hissettim )
Gerekirse cadılıkta yapcez tabiii:) hem ben bide galiba bağlandım baya topiclere seviyorum bu siteyihoşuma gidiyo böyle yediklerimi paylaşmak falan zayıflamasamda mutluyum buralarda:)
öğlen
1 posiyon kuru fasulye (6 kaşık gibi)
4-5 kaşık bulgur pilavı
turşu 4 tane
:26:çokmu yemişim sizce?
Öğlen yemişsin bide pilav beyaz pilav deil bulgur pilavı akşamı hafif sebze yemeğiyle falan geçirirsen çok deil ama bence akşam ekmek falan yeme çünkü kurufasülyede pilavda karbonhidrat ayrıca agzım sulandı bulguru cok severm afiyt olsunnnn
sağol walla rahatlattın beni..ben artık yemeklerle bozdum kafayı sanırım.çok acaip yemişim gibime geldi bi an..akşam ekmek yemiycem çorbayla bitircem günü..
günaydın :)
ben dün akşam kötü bişey yapmak zorunda kaldım.misafirliğe gittik.1 dilim pasta ve 1 küçük kabak tatlısı yedim
dün akşam
2 kepçe çorba
1 tane lahana sarma
bu sabah
4 sunta
1 galeta
çok az peynir
3 zeytin
ayran
notasta 2 dilimdi normalde.ama ben irademe hakim olup 1 dilim yedim ki ben pastaya asla hayır diyemem.burdan da ne kadar iradeli olduğum sonucunu çıkarıp alkışlıyorum kendimi
hihihihi aynı kaderi paylaşıoruz arkadaşım bende lokum yedim hemde iki tane yemeğimde yağlı oldu üstelik:) napalm bgn toparlarız
öğlen
yarım kase sebze çorba
tavuklu mantarlı yemek (suyu yemedim)
1 lokmacık kadayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?