afiyet olsun yemekten kısıp tatlı yiyosun bakıyorumda ama iyide yapıosun bir lokmacıktan kimse kilo almaz:)
ijlalcim cnmmmmm
ya hatırlattığın iyi olmuş inan kendi topiğime bile yazmıyorum eskisi gibi, günlüklere pek girmiyorum bu aralar
yoksa sözümü unutmuş değilim sana, speedy ve bukete sözüm var ama hatırlat yine gelmezsem
menüne gelince beğendim, tatlıdan 1 lokma almışsın afiyet olsun o kadardan bişey olmaz önemli olan sınırı bilmek
ya sabah neden "sunta" yani etiform yiyorsun ki???
ekmek yemeni öneririm bir de imkan bulursan ara yapmanı tavsiye ederim cok az yiyorsun
bir de kurufasulye pilav hhakkında bşey yazayım
bakliyat yediğinde ölçüsü 4-5 ykdır
yanında pilav yiyeceksen 2-3 kaşığı geçmesin
ya da 3 bakliyat 3 pilav yapabilirsin tmm tatlım?
afiyet olsun
bu arada hani spor bakiyim?
günaydıın
dün akşam
az yağda mısır ununda istavrit
salata
soda
yeşil çay
40 dakika spor ve ayrıca mekik
bu sabah
3 sunta
1 galeta
7 zeytin
1 ayran
1 elma
bu sabah tartıda 69,9 u gördüm kızlar mutluyum
ağlamak istiyormhepsini yedim işte ciğeride aşureyide yedim iradesizim işteee bundan sonra yemeğe giderken yanımda kap götürüp yanıma alcam böyle olmuyo çok güzel yapmışlardı dayanamadım ve yedimm akşama ceza veriyorum kendime..
slm canım makarnayı hslanmıs halıyle bır subardagı dolusu bol sebzelı bır sosla karıstırıp oglen yemegınde tercıh etıgınde bır mahsuru yok tabı bunu sık sık yapmamak kaydıyla bende dıyetısyenlerden duymustumbenim bi sorum olcak diyet yapan bizler makarnayı ne kadar yememiz gerekiyor?
slm canım makarnayı hslanmıs halıyle bır subardagı dolusu bol sebzelı bır sosla karıstırıp oglen yemegınde tercıh etıgınde bır mahsuru yok tabı bunu sık sık yapmamak kaydıyla bende dıyetısyenlerden duymustum
slm canım makarnayı hslanmıs halıyle bır subardagı dolusu bol sebzelı bır sosla karıstırıp oglen yemegınde tercıh etıgınde bır mahsuru yok tabı bunu sık sık yapmamak kaydıyla bende dıyetısyenlerden duymustum
cnm bence cuma veya cumartesi tartıl ya da salı çünkü pazartesi sendromu diyet için de bazen geçerli olabiliyorgünaydın..
kilom 69,8.halbuki cmtesi sabahı 69,5 tum..pztesi tartılmak iyi fikir değil sanırım..haftaiçi daha iyi oluyorum.
cnm bence cuma veya cumartesi tartıl ya da salı çünkü pazartesi sendromu diyet için de bazen geçerli olabiliyor
hafta sonuna doğru tartılmak da haftasonu olabilecek kaçamaklardan önceki halini gösterir ki pazartesi bu konuda biraz dezavantaj sağlar...
bir de tabii vücut su tutmuş da olabilir hemen telaş yapma bitki çayları özellikle yeşil çay içmeye çalış arada ki vücudunda su tutulması olduysa bunu bertaraf etsin
makarna soruna da alaca cvp vermiş o yuzden aynı şeyleri tekrarlamayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?