İjlal'in Diyet Günlüğü

afiyet olsun yemekten kısıp tatlı yiyosun bakıyorumda ama iyide yapıosun bir lokmacıktan kimse kilo almaz:)

aslında ben tatlı almamaya karar vermiştim ama son anda parasını verdim tadına bakıyım psikolojisi oluştu ve aldım. gerçekten 1 lokmacık yedim ama

Son düzenleme:
ijlalcim cnmmmmm
ya hatırlattığın iyi olmuş inan kendi topiğime bile yazmıyorum eskisi gibi, günlüklere pek girmiyorum bu aralar
yoksa sözümü unutmuş değilim sana, speedy ve bukete sözüm var ama hatırlat yine gelmezsem
menüne gelince beğendim, tatlıdan 1 lokma almışsın afiyet olsun o kadardan bişey olmaz önemli olan sınırı bilmek
ya sabah neden "sunta" yani etiform yiyorsun ki???
ekmek yemeni öneririm bir de imkan bulursan ara yapmanı tavsiye ederim cok az yiyorsun
bir de kurufasulye pilav hhakkında bşey yazayım
bakliyat yediğinde ölçüsü 4-5 ykdır
yanında pilav yiyeceksen 2-3 kaşığı geçmesin
ya da 3 bakliyat 3 pilav yapabilirsin tmm tatlım?
afiyet olsun
bu arada hani spor bakiyim?

hoşgeldin lilyöncelikle bakliyat için verdiğin bilgiye teşekkürler.bende hep bunu merak ediyordum ne kadar yemeliyim yanında pilav olursa bi de ne kadar yenmeli diye..sunta olayına gelince sabahları işe geldiğimden 7 gibi kalkıyorum evde kahvaltı imkanım yok bi ara işyerine ekmek arası peynir vs. getiriyordum ancak ondan sıkıldımdeğişiklik olsun diye ekmek yerine sunta ve galeta yiyorum yanında yine zeytinim ve biraz peynirim oluyor.ara yapıyorum ama buraya yazmıyorum bazen.aralarda yediklerim genelde aynı (1-2 avuç leblebi elma yeşil çay dut kurusu) spora gelince de her akşam yapmıyorum.gün aşırı ya da 2 günde bir pek aram yok sporla.durumlar böyle lilycim öptüm yine bekliyorum takip et beni hatırlatırım ben

Son düzenleme:
günaydıın
dün akşam
az yağda mısır ununda istavrit
salata
soda
yeşil çay
40 dakika spor ve ayrıca mekik

bu sabah
3 sunta
1 galeta
7 zeytin
1 ayran
1 elma

bu sabah tartıda 69,9 u gördüm kızlar mutluyum

Bak pazartesiyi beklemene bile gerek kalmadı gözün aydınnn:) sen dün aşureyle ciğer yemiycekmiydin ya yoksa önceki günledemiydi o karıştırdımmı acaba:)

ağlamak istiyorm hepsini yedim işte ciğeride aşureyide yedim iradesizim işteee bundan sonra yemeğe giderken yanımda kap götürüp yanıma alcam böyle olmuyo çok güzel yapmışlardı dayanamadım ve yedimm akşama ceza veriyorum kendime..

ceza olarak spor yap bence akşam yememezlik ypma

bol bol su içtim 2 litreye yakın.(bol bol wc ye koştum tabi)umarım erimesine yardımcı olmuşumdur..

tatlım menün güzel, yediklerin için de üzülme arada olur kilonun azalması şerefine ödül olsun ama bugunluk
bana gelince sen son günü görmüşsün iki gündür bozdum beslenmemi ondan öncekilere baksaydın tam alkışlıktı ayıptır sölemesi

günaydın..

kilom 69,8.halbuki cmtesi sabahı 69,5 tum..pztesi tartılmak iyi fikir değil sanırım..haftaiçi daha iyi oluyorum.

benim bi sorum olcak diyet yapan bizler makarnayı ne kadar yememiz gerekiyor?
slm canım makarnayı hslanmıs halıyle bır subardagı dolusu bol sebzelı bır sosla karıstırıp oglen yemegınde tercıh etıgınde bır mahsuru yok tabı bunu sık sık yapmamak kaydıyla bende dıyetısyenlerden duymustum

teşekkürler canım..bunu öğrenmem iyi oldu.

teşekkürler canım..bunu öğrenmem iyi oldu.

teşekkürler canım bunu öğrenmem iyi oldu..

günaydın..

kilom 69,8.halbuki cmtesi sabahı 69,5 tum..pztesi tartılmak iyi fikir değil sanırım..haftaiçi daha iyi oluyorum.
cnm bence cuma veya cumartesi tartıl ya da salı çünkü pazartesi sendromu diyet için de bazen geçerli olabiliyor
hafta sonuna doğru tartılmak da haftasonu olabilecek kaçamaklardan önceki halini gösterir ki pazartesi bu konuda biraz dezavantaj sağlar...
bir de tabii vücut su tutmuş da olabilir hemen telaş yapma bitki çayları özellikle yeşil çay içmeye çalış arada ki vücudunda su tutulması olduysa bunu bertaraf etsin
makarna soruna da alaca cvp vermiş o yuzden aynı şeyleri tekrarlamayayım

lilycim doğru söylüyosun ben bide turşu yedim tuzu ve sirkesi fazlaydı..yeşil çaydan gına gelmesine rağmen günde koca 1 kupa içiyorum..aslında tartı günüm cuma sabahı yapsam süper olur!

sabah
5 sunta
10 zeytin
1 ayran

ara
1 avuç leblebi
1 misket elma
1 sunta
1 mandelina
su

öğlen
yarım kase ezogelin çorba
salata
bir pidenin kuyruklu kısmından 5 cm kadar yedim (kalanını yanıma aldım)

ara
yeşil çay

Son düzenleme:
bencede kesinlikle tartı gününü deişmelisin düşünsene koca kaçamaklı bi haftasnundan sonra tartıya cıkıp fazla cıkıosun tabiki kaçamak yapmamak için günün pazartesiyse ozaman güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…