İjlal'in Diyet Günlüğü

bu sabah (8,30)
iki dilim kepek ekmek arası salça ve yağsız peynir 5 zeytin şekersiz 2 abrdak çay

ara(10,30)
1 elma 1 sunta 4 tane dut kurusu
az önce 2 avuç sarı leblebi yedim (avuçlarım küçük dermişim:) ) birazda dut kurusu. leblebinin kalorisi yok diye yiyorum bakalım.yanılmıyorumdur umarım.

Son düzenleme:
öğle (12,30)

içinde küçük köftelerin minik pataeslerin ve havuçların olduğu yemekte köfteleri havucu ve patatesleri yedim
yoğutlu kereviz salatası
çook minik 1 tane lokma tatlısı (tabağımda rahat 10-12 tane vardı ben en küçük 1 tanesini yedim)
1 bardak su

kar ve buzun üzerinde yarım saatlik yürüyüş(spor niyetine yazdım karda yürümek çok stresli bişey benim için kalori yakmışımdır diye düşünüyorum)

şimdi yeşil çayımı içiyorum.

1,5 litre su içtim bugün.

günaydıııınnnn ..ben bu sabah çook mutluyuum kızlar..neden pekii?dün akşam içime doğmuş da yazmışım sanki 70 li sayıları görmek istiyorum diye..bu sabah tartıya çıktım ve ne gördüm 70,6 ..acaip mutluyuummm msj ifadelerini eklyemiyorum yine bi sorun var galiba.

dün akşam yediklerimi yazayaım

dün akşam yine canım şiddetle tatlı çekti önceki akşamdan almış olduğum biskolatalardan 4 tane yedim ve paket bitti sonra yemeğimi hazırlamaya başladım
sebzeli hamsi fırında yanında yeşillikli havuçlu salata ve soda
9 gibi yeşil çay ve 1 yer elması akşam çok yorgundum 10 gibi cumburlup yattım

o biskolatalara haksızlık etmişim güzel değil diyerek ..dün resmen bayıla bayıla yedim.

Selam istikrarlı diyet arkadaşım Arada kaçamak olur öyle bir de uzun zamandır yapınca şu diyetleri insanın canı tatlı da çekiyor hamur işi de. Bunları kafaya takmamak lazım. Ertesi gün telafi edilir diye düşünüyorum. 70'li rakamları görmene sevindim, az kalmış ilk hedefe. Boyunuz uzun olduğu için çok avantajlısınız. Eminim hoş görünüyorsunuzdur çünkü boyunuza göre abartı bir kilonuz yok. Tabi bu hiçbir şeye engel olamaz Leblebinin kalorisi yok demişsiniz ya çok heyecanlandım hemen araştırdım 1 avuç sadece 20 kal. Gönül rahatlığı ile yenilebilir. Hem insanın açlığını yatıştırıyor. Şaşırdım aslında beyaz leblebi ile sarı leblebi aynı kalorideymiş. Yaşasın Ben de hemen gidip alacağım çok sevdim bu leblebi olayını.

merhaba arkadaşım .güzel sözlerin ve leblebi için verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim kalorisi azmış gerçekten sevindim.sürekli diyet insanı sıkıyor dediğin gibi arada yapılan bu kaçamklar baldan tatlı oluyor walla

bu sabah yediklerim
sabah uykuya doyamadım o nedenle kendime ekmek hazırlayamadım

1 bardak şkersiz çay 5 sunta 1 light süt 1 portakal (küçük) 1 lokmacık simit 2 dut kurusu

6 bardak su içtim gün içinde toplamda 2,5 litre yapmıştır.

inşallah bugün iş yerimde çok yoğun olacağım ama bakalım sabah işler yoğunlaşmadan bir gelip ne var ne yok bakayım dedim...buraya uğramadan hiç içimden gelmiyor güzen başlamak :)

iyi yapmışsın arkadaşım.bende çok alıştım kk ne.buraya uğramadan içim rahat etmiyor.işlerinde kolaylıklar olsun..

bu sabah yediklerim
sabah uykuya doyamadım o nedenle kendime ekmek hazırlayamadım

1 bardak şkersiz çay 5 sunta 1 light süt 1 portakal (küçük) 1 lokmacık simit 2 dut kurusu

2 sunta daha yedim az önce öğle yemeğimi iptal ettirdim bugün. öğlen 12,30 gibi kaşarlı tost yiycem (2 dilim kepek ekmek arasına) ayran almayı unuttum ona yanıyorum şu an..

2 sunta daha yedim az önce öğle yemeğimi iptal ettirdim bugün. öğlen 12,30 gibi kaşarlı tost yiycem (2 dilim kepek ekmek arasına) ayran almayı unuttum ona yanıyorum şu an..

tostumu yedim yanında 1 bardak şekersiz çay ve 6 tane zeytinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…