az önce 2 avuç sarı leblebi yedim (avuçlarım küçük dermişim:) ) birazda dut kurusu. leblebinin kalorisi yok diye yiyorum bakalım.yanılmıyorumdur umarım.bu sabah (8,30)
iki dilim kepek ekmek arası salça ve yağsız peynir 5 zeytin şekersiz 2 abrdak çay
ara(10,30)
1 elma 1 sunta 4 tane dut kurusu
teşekkür ederim :) moral oldu.Tebrik ederim çok güzel gidiyorsunuz. Darısı başıma :)
1,5 litre su içtim bugün.öğle (12,30)
içinde küçük köftelerin minik pataeslerin ve havuçların olduğu yemekte köfteleri havucu ve patatesleri yedim
yoğutlu kereviz salatası
çook minik 1 tane lokma tatlısı (tabağımda rahat 10-12 tane vardı ben en küçük 1 tanesini yedim)
1 bardak su
kar ve buzun üzerinde yarım saatlik yürüyüş(spor niyetine yazdım karda yürümek çok stresli bişey benim için kalori yakmışımdır diye düşünüyorum)
şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Selam istikrarlı diyet arkadaşımArada kaçamak olur öyle bir de uzun zamandır yapınca şu diyetleri insanın canı tatlı da çekiyor hamur işi de. Bunları kafaya takmamak lazım. Ertesi gün telafi edilir diye düşünüyorum. 70'li rakamları görmene sevindim, az kalmış ilk hedefe. Boyunuz uzun olduğu için çok avantajlısınız. Eminim hoş görünüyorsunuzdur çünkü boyunuza göre abartı bir kilonuz yok. Tabi bu hiçbir şeye engel olamaz Leblebinin kalorisi yok demişsiniz ya çok heyecanlandım hemen araştırdım 1 avuç sadece 20 kal. Gönül rahatlığı ile yenilebilir. Hem insanın açlığını yatıştırıyor. Şaşırdım aslında beyaz leblebi ile sarı leblebi aynı kalorideymiş. Yaşasın Ben de hemen gidip alacağım çok sevdim bu leblebi olayını.
dün akşam yediklerimi yazayaım
dün akşam yine canım şiddetle tatlı çekti önceki akşamdan almış olduğum biskolatalardan 4 tane yedim ve paket bitti sonra yemeğimi hazırlamaya başladım
sebzeli hamsi fırında yanında yeşillikli havuçlu salata ve soda
9 gibi yeşil çay ve 1 yer elması akşam çok yorgundum 10 gibi cumburlup yattım
Günaydın :)
Güzel bir gün olsun sana...
günaydın :) senin için de güzel bir gün olsun..
inşallah bugün iş yerimde çok yoğun olacağım ama bakalım sabah işler yoğunlaşmadan bir gelip ne var ne yok bakayım dedim...buraya uğramadan hiç içimden gelmiyor güzen başlamak :)
bu sabah yediklerim
sabah uykuya doyamadım o nedenle kendime ekmek hazırlayamadım
1 bardak şkersiz çay 5 sunta 1 light süt 1 portakal (küçük) 1 lokmacık simit 2 dut kurusu
2 sunta daha yedim az önce öğle yemeğimi iptal ettirdim bugün. öğlen 12,30 gibi kaşarlı tost yiycem (2 dilim kepek ekmek arasına) ayran almayı unuttum ona yanıyorum şu an..
1 avuç leblebi ve 1 avuçtan az dut kurusu yedim.tostumu yedim yanında 1 bardak şekersiz çay ve 6 tane zeytinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?