İjlal'in Diyet Günlüğü

merhaba günlük..kilo bildirimi yapmıcam dün yemeği biraz abarttım bu sabah kilom geçenhaftakiyle aynı.içimde bi sıkıntı var sebebini bilmediğim.anlamsız..sonu hayırdır umarım..

merhaba günlük..kilo bildirimi yapmıcam dün yemeği biraz abarttım bu sabah kilom geçenhaftakiyle aynı.içimde bi sıkıntı var sebebini bilmediğim.anlamsız..sonu hayırdır umarım..

Günaydınnn pozitif dşünelim ki pozitif şeyler olsun umarım günün güzel geçer hafif haftalar diliyorummmm:)

sıkıntımın sebebini öğrendikten sonra belirsizlikten kurtuldum ve rahatladım..şimdi haftasonu yediklerimi paylaşabilirim siznle..cuma cmtesi problem yoktu tartıda.hep 70 li rakamları gördüm.ancak ne olduysa dün oldu.sabah az bişey yumurtalı sucuk biraz peynir ve zeytin yedim 1 dilim çavdar ekmeğiyle.öğlen dışarı çıtık malum karnım acıkınca 1 tane tavuk döner yedim.hatta hepsini yiyemedim doyduğumu hissedince birazını paket yapıp yanıma aldım.eve geldim.1 tane cevizli pekmezli sucuk yedim.10 cm uzunluğunda vardı.sonra üstüne 1 tane greyfurt yedim.sonra akşama yemeğinden hemen önce kalan dönerimi de yedim akşam yemeğinde de 5 küçük etli lahana sarması yanına 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı 4 tane turşu ve biraz yoğurt yedim.sonra tartıda gördüğüm rakam moralimi öyle bozduki kendime çook kızdım.midemde şişmişti.niye o kadar yedim diye söylendim durudm eşime.sonra bardak bardak su içtim.turşu susattı çünkü.rahat 2 litre içmişimdir.limonlu sular yeşil çay vs. yatmadan öncede mekik çektim.sonuç:bu sabah 71,4 geldim.geçen haftayla aynı yani.kendime çok kızgınım emeklerimi ziyan ettim bi günde.sağlık olsun diyorum ve kaldığım yerden devam ediyorum..

Biraz yemişsin ama abartı deil bigün yedin diye kilo almazsın ayrıca akşam vakti tartılırsan elbet okadar çıkıcaksın:) bütün günün birikimi miğdende düşünsene bide bardak bardak su içtim diyosun eminimki bide kıyafetlerinle tartılmışsındır.Ben haftasonu akşam vakti kıyafetle tartıldım düşünsene 59 nerdeee 62 nerdeee aama morlimi bozmadm çnkü yediklerim içtiklerm kıyafetm ve şişkinliğim beni okadar fazla cıkarabilir 1 gnde kilo alcak deiliz yaaa

bende anlamadım pembe.kıyafetle tartılmadım ama ben bu aralar malum günlerimdeyim.onunda etkisi olabilir.bi de turşu biraz tuzluydu ona da bağladım.ama insan kilo artışını görünce acaip morali bozuluyor.sabah akşam olması beni teselli etmiyor.tartıya hiç çıkamamk lazım o zamanlarda.neyseki çıktım o moddan..

kız napmışsın öyle okurken yoruldum
olsun afiyet olsun
bu arada bir gecede kilo alınmaz bence vücudun fazla su tutmuş hem tuz vücutta su tutar
bi de reglsin anladığım kadarıyla onun da etkisi büyüktür
haftaya kadar sabret artık, bak takipteyim artık ona göre...
bu arada hem sarma hem pilav yememeye çalış tmm tatlım?

Bende dayanamıyorum çıkıyorum tartıya bi arkadaş tartının pilini eşine saklatıyo sende yap istersen işe yarayabilir:) O agırlıkta malum gün ağırlıgıdır korkma ya da vucut su tutmuştur

offf of lilycim sarmayla pilavı beraber yemeyi o kadar özlemişimki.çok lezzetli gelir bana o ikili.bi daha ne zaman onlar bi araya gelirler kimbilir.. artık çok zor..takip etmezsen sorarım ama lily ona göre

offf of lilycim sarmayla pilavı beraber yemeyi o kadar özlemişimki.çok lezzetli gelir bana o ikili.bi daha ne zaman onlar bi araya gelirler kimbilir.. artık çok zor..takip etmezsen sorarım ama lily ona göre
sor tatlım hatta olur ya insanlık hali unuturum bazen napcamı ben, gel topiğime hatırlat kendini tmm cnm???
bu ikiliyi de sana ne zaman yersin diyim hemen, 2-3 kg ver ödül yaparsın kendine:)))

Bende dayanamıyorum çıkıyorum tartıya bi arkadaş tartının pilini eşine saklatıyo sende yap istersen işe yarayabilir:) O agırlıkta malum gün ağırlıgıdır korkma ya da vucut su tutmuştur

benimle beraber eşimde diyette.tabi onun diyeti çok relax.sınırlama yok ne isterse istediği satte yiyo.adı diyet ama:44:.her pztesi beraber tartılıp kilolarımız not ediyoruz.o yüzden o da tartılmayı seviyo pillerini çıkarmak istemez.aslına bakarsan bende istemem merakımdan çatlarım

dün akşam

2 ya da 3 kepçe yoğurtlu erişteli nohutlu çorba
2 tane etli lahana sarması
2 küçük turşu
2 küçük bisküvi(geçen haftadan kalmıştı bitirdim)

yarım nar,yeşil çay

mekik çektim bel hareketleri yaptım.

Son düzenleme:
bu sabah yediklerim

4 sunta
çeyrek simit
1 bardak şekersiz çay

ara
2 avuç leblebi
1 incir
4 dut kurusu
su

İyi gidiyorsun gibi canım ne güzel eşin de destek veriyor benim annem inadına güzel ve yağlı yemeklerini yapıyor

ayy ne güzel bak sana destek oluyo çok eğlenceli olur yarış yaparsınız birbirinizi gaza getirirsiniz kontrol edersiniz:) bende senin gibiyim çok merk ediorm hep tartılmak istiyorm.

dün akşam

3 kepçe çorba
1 tane lahana sarması
yeşil salata
1 tane etinin ince sade bisküvisi

yeşil çay

bel ve kol hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…