İjlal'in Diyet Günlüğü

bencede kesinlikle tartı gününü deişmelisin düşünsene koca kaçamaklı bi haftasnundan sonra tartıya cıkıp fazla cıkıosun tabiki kaçamak yapmamak için günün pazartesiyse ozaman güzel

kaçamaksız haftasonu olmuyomuş ben bunu anladım canım..o nedenle galiba tartımı günümü cuma sabahı yapıcam..

tatlım iyi gidiyorsun ilk aran birazcık fazla olmuş ama...
neyse afiyet olsun yine de iyi dengeliyorsun ...

akşam
1 tabak kurutulmuş yeşil fasulye yemeği
yeşil çay
2 tane etinini sade pötübör bisküvisi

sabah
3 cm uzunluğunda dünden kalan pidenin bir bölümü
3 zeytin
şekersiz çay

biraz leblebi
4-5 tane dut kurusu

bu arada ne kendimin ne de sizin çizelgelerinizi göremiyorum.ayarlarda bi problem var sanırım..

öğlen

sulu patatesli et haşlama vardı etini ve patatesin küçük bi kısmını yedim
su böreğinin iki küçük karesini yedim kalanını yanıma aldım
hoşaf vardı sulandırarak içtim

şimdi yeşil çay içiyorum..

benim bir sorum var bayanlar..benim bu mide ve göbek sorunum hala tam olarak çözülmedi.kilo verince kollarım bacaklarım yüzüm popom da incelme ve küçülme oldu hatta fazlalığım yok o bölgelerde ancak şu an gözüme mide ve göbek batıyor.kilo verince onlarda biraz küçüldü tabi mekik çekmeyi ihmal etmemeye çalışıyorum ama istiyorumki daha da küçülsünler vücudumun diğer yerleri olduğu gibi kalsın ama göbek ve mide dahada küçülsün.öneriniz varmıdır acaba :44:

soruma cevap alamamışım..

dün akşam
1 tabak kapuska yemeği
4-5 kaşık süzme yoğurt
2 lokma pide
2 lokma pizza

yeşil çay
1 tane eti pöttübör bisküvi

bugün orucum
sabah 4,30 gibi
1 dilim su böreği
1 zeytin
2 tane eti bisküvi
1 bardak şekersiz çay
1 büyük bardak ayran

iyi gidiyorsun tatlım afiyet olsun
Allah orucunu kabul etsin
bu sorunlu bölgeye gelince herkesin bir sorun bölgesi vardır sende de göbek kısmı sanırım
oklavayla sağa sola hareketini deneyebilirsin aklım şimdilik bu geliyor

teşekkür ederim lilycim..evet bende de göbek malesef.kilo vermeden önce kendisnden nefret ediyodum ama kilo verince gözüme daha iyi gözükmeye başladı.gözüme hiç gözükmese daha iyi olcak ama o mümkün değil sanırım..olsun küçüldü ya o bile yeter

dün akşam
1 tabak kapuska yemeği
4-5 kaşık süzme yoğurt
2 lokma pide
2 lokma pizza

yeşil çay
1 tane eti pöttübör bisküvi

canım menun guzel pızayla pıdeyı saymıyorum zaten ıkı lokmacık yemısın
sahurda yedıklerınde gayet ıyı
ama soruna bende lılıy gıbı oklava hareketını ve sag dızını sol dırsegıne sol dızını sag dırsegıne vurma hareketını onerebılırım ayakta durularak yapılıyor....

ben dediğin hareketi mekik çekerken yapıyorum canım dizlerimi kendime çekip..işe yarıyor gibime geliyor.

kimsecikler yok anlaşılan ben kendi kendime cevabımı veriyim günlükcüm..yazın daha kolay kilo verilir bence..çünkü yazın sıcakta insanın canı çok bişey yemek istemez bi de yazın su içimi fazla olur veeee kilocuklar gider gibme geliyo..bi tek dondurma bu işi bozabilir onuda abartmamak lazım..die düşünüyorum ..

havalar çok soğuk gidiyor ve eve gidince akşam hiç kımıldayasım gelmiyor..spor çoook zor geliyor..tv nin karşısında üzerime bi battaniye alıp öööyle yatasım oluyor..böyle olmaması lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…