İjlal'in Diyet Günlüğü

eveettt günlükcüm gelelim bugün yediklerimi yazmaya..

sabah
4 tane sunta
ayran
7 tane zeytin
şekersiz çay

ara
yeşil çay
1 avuç leblebi
biraz dut kurusu
1 orta boy greyfurt
1 minicik elma (bunların hepsini aynı anda yemedim tabi yarım saat arayla yemişimdir)

öğle
1 porsiyon nohut (suyunu yemedim)
kaşığımın ucuyla pirinç pilavı(keşke hiç almasaydım kalanı ziyan oldu)
cacık

ara
1 avuç dolusu dut kurusu(nihayet bitti çok tatlı geliyodu)
1,5 lt. ye yakın su

Son düzenleme:

sabah
4 tane sunta
ayran
7 tane zeytin
şekersiz çay

ara
yeşil çay
1 avuç leblebi
biraz dut kurusu
1 orta boy greyfurt

öğle
cacık

ara
1,5 lt. ye yakın su

sabah
4 tane sunta
ayran
7 tane zeytin
şekersiz çay

ara
yeşil çay
1 avuç leblebi
biraz dut kurusu
1 orta boy greyfurt

öğle
cacık

ara
1,5 lt. ye yakın su

akşama (yüzde 99,9)
1 tabak kapuska
yoğurt
yeşil çay

Son düzenleme:
dut kurusunun kalorisi biraz yüksek sanırım inette baktım ama göremedim yediğim zaman çok susadığımı hissediyorum şekeri fazla gibi..

canim senin ogunlerinle aralar sanki yer degistirmis kavalti az ama ara asiri yuklenmisin hemde seker oranlari oldukca yuksek hem meyvelerin hemde kuru yemislerin diyet sirasinda tuketecen ama dikatli asiriya kacmadan
oglen yemegin fena degil oglen icin ideal...

dut kurusu gerçekten şekerliydi sabah az yediğim için arada biraz fazla yemiş olabilirim canım ama yazdığım gibi aynı anda yemedim ama şöyle bakınca banada çok gözüktü..

çok pişmanıımm dut kurusunu çok yedim akşam gidince tartı fazla çıkmaz umarım..bu arada tartım günümü cumaya aldım.yarın sabah yazıcam inşallah..

çok pişmanıımm dut kurusunu çok yedim akşam gidince tartı fazla çıkmaz umarım..bu arada tartım günümü cumaya aldım.yarın sabah yazıcam inşallah..

canim yediklerinden dolayi pismanlik duyma daha kotu olur hata beyinde yediklerin sifir kaloriymis gibi gecistir onemli olan bundan sonra dikat etmen benimde asil tarti gunum cumadir ama ben dayanamam hergun tartilirim ama cizelgemi cumadan cumaya degistiriyorum

tabikii bende hergün aç tok wc den sonra kıyafetsiz vs. hep tartıdayım ama haftada bir buraya yazıyorum kilomu..

çok şükür cumaya almışsın=) bakalım bu hafta neler yaptın ihmal ettim seni yarın tartı özetler herşeyi bana=) ya bide bence haftasonu kaçamaklarına töbe etmemiz lazım:) onlar olmasa bu iş tam süer olucak

aaaa pembede burdaymış sen buralara uğrarmıydın pembecim :44:şaşırdım bak görünce niyeyse..yarın kilomu yazcam az bi şey yazcam inşallah

aaaa pembede burdaymış sen buralara uğrarmıydın pembecim :44:şaşırdım bak görünce niyeyse..yarın kilomu yazcam az bi şey yazcam inşallah

heheh uğrarım kız aşkolsun napiyim günlüğümü sallayan yok bari sizleri dolanıyorum arada azcık ihmal etmiş olabilirim ama olur okdr:)

günaydın günlükcüümmm

bu sabah tartıldım veeeee 69,3 geldim yanii pztesiden beri 500 gr vermişimm..yaşasınnçok sevinmeyim çünkü haftasonu geldi tam bi fiyaskoya dönüşebilir..

dün akşam burayada yazdığım gibi
1 tabak kapuska
4-5 kaşık yoğurt yedim
buna ilaveten eşim et kavurma (paça aslında böyle sirkeli falan)yedi banada sende al deyince zaten güzel gözüküyodu dayamadım 4-5 çatal yağsız etlerinden aldım ne kadar yağsız olursa artık biraz tuzu da vardı tabi

sonra her zamanki gibi yeşil çayımı içtim 3-4 bardakta su içtim..

bugün orucum (son orucum inşallah)
sabah 4,30 gibi
2 dilim çavdar ekmeği arasına çemensiz çok ince pastırma ince bir dilim kaşar ile yapılmış tost.üzerinin kızarması içinde azıcık teryağ sürdüm..
1 çay k. pekmez
büyük bardak ayran

heheh uğrarım kız aşkolsun napiyim günlüğümü sallayan yok bari sizleri dolanıyorum arada azcık ihmal etmiş olabilirim ama olur okdr:)

günlüğünü sallamamak olurmu hiç pembecim..sen buralarda takılmadığın için kimse günlüğüne uğramıyodur bence..

Canım Allah kabul etsin çok özeniyorum bu zamanda oruçlarını tutanlara gece uyanmak benim için işkenceee:)
O pastırma seni gün boyu susatmaz inşallah sen oruçlusun herşey yemek serbestt:) şaka şaka iftarda dikkat ett:)

teşekkür ederim pembecim.pastırma ne ki ben oruçluyken susatacağını düşünmeden ekmeğin bi yüzüne güzelce acı biber salçasını sıvadım üzerine pastırma ve kaşarı koyup öyle yaptım tostu..gece yerken farkettim ben naptım diye bi kaç bardak su içip yattım bakalım şimdilik susuzluk emaresi yok..

tebrik ederim canim aynen devammmmmmmm.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…