ahh ahh yaz gelsede sıcaktan terleyip kiloları atsak :)
eveettt günlükcüm gelelim bugün yediklerimi yazmaya..
sabah
4 tane sunta
ayran
7 tane zeytin
şekersiz çay
ara
yeşil çay
1 avuç leblebi
biraz dut kurusu
1 orta boy greyfurt
1 minicik elma (bunların hepsini aynı anda yemedim tabi yarım saat arayla yemişimdir)
öğle
1 porsiyon nohut (suyunu yemedim)
kaşığımın ucuyla pirinç pilavı(keşke hiç almasaydım kalanı ziyan oldu)
cacık
ara
1 avuç dolusu dut kurusu(nihayet bitti çok tatlı geliyodu)
1,5 lt. ye yakın su
canim senin ogunlerinle aralar sanki yer degistirmis kavalti az ama ara asiri yuklenmisin hemde seker oranlari oldukca yuksek hem meyvelerin hemde kuru yemislerin diyet sirasinda tuketecen ama dikatli asiriya kacmadan
oglen yemegin fena degil oglen icin ideal...
çok pişmanıımm dut kurusunu çok yedim akşam gidince tartı fazla çıkmaz umarım..bu arada tartım günümü cumaya aldım.yarın sabah yazıcam inşallah..
canim yediklerinden dolayi pismanlik duyma daha kotu olur hata beyinde yediklerin sifir kaloriymis gibi gecistir onemli olan bundan sonra dikat etmen benimde asil tarti gunum cumadir ama ben dayanamam hergun tartilirim ama cizelgemi cumadan cumaya degistiriyorum
çok pişmanıımm dut kurusunu çok yedim akşam gidince tartı fazla çıkmaz umarım..bu arada tartım günümü cumaya aldım.yarın sabah yazıcam inşallah..
çok şükür cumaya almışsın=) bakalım bu hafta neler yaptın ihmal ettim seni yarın tartı özetler herşeyi bana=) ya bide bence haftasonu kaçamaklarına töbe etmemiz lazım:) onlar olmasa bu iş tam süer olucak
aaaa pembede burdaymışsen buralara uğrarmıydın pembecim :44:şaşırdım bak görünce niyeyse..yarın kilomu yazcam az bi şey yazcam inşallah
heheh uğrarım kız aşkolsun napiyim günlüğümü sallayan yok bari sizleri dolanıyorum arada azcık ihmal etmiş olabilirim ama olur okdr:)
bugün orucum (son orucum inşallah)
sabah 4,30 gibi
2 dilim çavdar ekmeği arasına çemensiz çok ince pastırma ince bir dilim kaşar ile yapılmış tost.üzerinin kızarması içinde azıcık teryağ sürdüm..
1 çay k. pekmez
büyük bardak ayran
Canım Allah kabul etsin çok özeniyorum bu zamanda oruçlarını tutanlara gece uyanmak benim için işkenceee:)
O pastırma seni gün boyu susatmaz inşallah sen oruçlusun herşey yemek serbestt:) şaka şaka iftarda dikkat ett:)
günaydın günlükcüümmm
bu sabah tartıldım veeeee 69,3 geldim yanii pztesiden beri 500 gr vermişimm..yaşasınnçok sevinmeyim çünkü haftasonu geldi tam bi fiyaskoya dönüşebilir..
dün akşam burayada yazdığım gibi
1 tabak kapuska
4-5 kaşık yoğurt yedim
buna ilaveten eşim et kavurma (paça aslında böyle sirkeli falan)yedi banada sende al deyince zaten güzel gözüküyodu dayamadım 4-5 çatal yağsız etlerinden aldım ne kadar yağsız olursa artık biraz tuzu da vardı tabi
sonra her zamanki gibi yeşil çayımı içtim 3-4 bardakta su içtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?