İjlal'in Diyet Günlüğü

günaydın günlükcüm...
haftasonu hafif kaçamaklı geçti kaçamağım browni kek ve paçanga böreği oldu ama çok abartmamaya çalıştım.bu sabah kilom 69 du..aslında cmtesi sabahı 68,7 yi gördüm ama cmtesi ve dünün kaçamakları sabah tartıya 69 olarak yansıdı..sağlık olsun..

ayy okadarcık mıııı harikasın valla ozamannn az kaçamakla atlatmışsın

sağol canım..walla cmtesi de pazarda kekten yedim 4 dilim olmuştur.ama diğer yediklerimi az tuttum tabi..sen naptın onu merak ettim bi bakıyım günlüğüne..

yazmadımki okadar çok şey yedim ki hepsini biaraya getirmem imkansız ama hiç deilse 20 dakka tempolu yürüyüş yaptım iki gündede hiç yokta iyidir:) buarada bizim evde koca tepsi havuçlucevizli kek var hemde muhallebili sabahtan beri aklım onda cok yemek istiyorm yaa napcam bilmiorm:)

mantığım yeme diyo ama kalbim ye diyo:18:..ye bence aklında durmasıından daha iyi..bende stres yaratıyo yemezsem..en azından nefsini köreltecek kadar ye.dün buzdolabında 2 dilim kek kalmıştı.her kapağını açışta gözüme çarpıyodu..gel beni ye diyodu..yemezsem çatlardım yeişl çayla beraber götürdüm kekleri akşam 8,30 da..güya onları eşime bırakmıştım o yiycekti ben dokunmıycaktım nerdeee..yeşil çayla yemekte iyi fikir bence insanı vicdanen rahatlatıyo

merhaba canım bu kaçamaklar ah benmde başım dertte.bence sen yine de az almışsın.kolay gelsin.sağlıklı günler diliyorum

merhaba canım bu kaçamaklar ah benmde başım dertte.bence sen yine de az almışsın.kolay gelsin.sağlıklı günler diliyorum

teşekkür ederim canım..kaçamaksız olmuyor maalesef hele de haftasonu çok zor..bi de insanın canı çekiyo tabi..sağlıklı günler..

SELAM
kaçamaksız diyet olurmu ijlalcim.aklında olcana midende olsun.az yedikten sonra hiçbirşey olmaz korkma.diğer günlerde az yiyerek dengelersin.sonuçta ömür boyu kilo alcam diye yemiyecek deyilsinyaa.boşver takma fazla.hem vicdanınıda rahatlatmışsın bak,yeşil çayla yemişsin.

mdderhabalar canım bende 32 yasnda 80 dim 1ay öncesi sıkı diyet yaptım ve spor 5 kilo gitti darısı zayıflamak isteyenlerin başına tabi benimde 60 olana kadar diyet yapcam

selam serenaycım :) kaçamaksız olmaazzz.. hayatın tadı olmaz öyle ben de senin tarafa doğru geleyim bakayım bakalım sende ne kaçamklar var

Son düzenleme:
mdderhabalar canım bende 32 yasnda 80 dim 1ay öncesi sıkı diyet yaptım ve spor 5 kilo gitti darısı zayıflamak isteyenlerin başına tabi benimde 60 olana kadar diyet yapcam

merhabalar canım yaşlar aynı kilolarda yakın boylarda aynıdır belki..60 da görürsün inşallah..günlüğün varsa göz atayım bende ..

günaydın günlükcüm ve günlüğümü ziyaret eden arkadaşlarım..

bademciklerim şişti :2: grip olmam umarım..ilaç aldım bakalım düzelmezse doktora gidicem :2:dün kaçamaksız bi gündü..o nedenle yazmıycam.bu sabah da 1 dilim kaşarlı yağsız tost yedim şekersiz çayla..

arada 1 avuç leblebi 1 mandelina 2 ısırık gofret 1sunta yedim (1,5 saat arayla yemişimdir) kış çayı içtim.

öğlen yarım kase kırmızı mercimek çorba içtim.2 tane kadınbudu köfte(4 taneydi 2 sini yemedim) ve salata yedim..kaymaklı ekmek kadayıfı vardı almadım (hafızamda çok tatlı bi imajı olduğundan yemeden kıyıldım)

şimdi sade neskafe içiyorum ..

Son düzenleme:
arada (hepsi aralıklarla) 1 avuç leblebi 1 sunta 1 greyfurt ve 2 ısırık gofret daha yedim hastayım sanırım ondan canım bişeyler yemek istedi..

mrb canm çok geçmiş olsun.dikkat et kendine

bu akşam öyle bir geçer zamanki var..stres,gözyaşı,acı,ızdırap dolu bi dizi eşim kızıyor izlememe ama alışkanlık oldu napıyım eğlencesine izliyorum ben ne kadar daha saçmalayacaklar diye

günaydın günlükcüm..grip devam ediyor..dün raporluydum..ilaç da alıyorum ama daha geçmedi..bu arada hasta olunca iştahım açıldı sanırım vücut mikroplarla savaşırken benden de enerji takviyesi istiyor..dün bi tanıdığın nikahı vardı..nihaktan sonrada yemek..kaymaklı ekmek kadayıfını yedim ama küçük bi dilimdi..bugün kilomu yazmam gerekiyodu..sabah 69 dum..bu arada aynadaki görüntüm beni çok da mutlu etmemeye başladı..zayıflık bana yakışmıyo sanki pantolanlarda hoş durmuyo..zaten benim problem üst kısımdaydı..onu da bel harketiyle ve mekikle formda tutmaya çalışıcam..en son hedefim 68 benim.69 da kalsam da çok sorun etmiyorum artık bu kiloyu muhafaza edicem..

günaydın ijlal,tekrar geçmiş olsun.
hedefine ulaşmışsın,tebrikler.inşallah kilonu korur,bir daha kilo almazsın canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…