darisi basima diyrum ve tebrik ediyorum boylarimiz ayni 84 kiloydum suan 80 inim.devam ediyorum spora ve duzenli beslenmeye.merhabalarben geldim.geçen cuma tartı günümdü sabah tok karına tartılmak zorunda kaldım 68,2 dim.aç karna 68 imdir galiba.ara ara 67 leride gördüm sanırım ben biraz daha zayıflıycam sevdim bu işi buraya gün gün ne yediğimi yazmayabilirim bilmiyorum kafama göre takılcam
darisi basima diyrum ve tebrik ediyorum boylarimiz ayni 84 kiloydum suan 80 inim.devam ediyorum spora ve duzenli beslenmeye.
merhabalarben geldim.geçen cuma tartı günümdü sabah tok karına tartılmak zorunda kaldım 68,2 dim.aç karna 68 imdir galiba.ara ara 67 leride gördüm sanırım ben biraz daha zayıflıycam sevdim bu işi buraya gün gün ne yediğimi yazmayabilirim bilmiyorum kafama göre takılcam
merhba canm tebrik ederimbende 67 yim şimdi hedefim 60.kurtulalım şu yağlardan
teşekkür ederim canım..benim ideal kilom 63 müş ama ona inersem zafiyet geçiririm gibi bi his var bende..boylerımız aynımıydı senle hatırlayamadım canım..bu sabah tartıda 67,7dim wc ye gitmeden önce gittikten sonra tartılmayı unuttum.sanki insan kilo verdikçe veresi geliyor.
selam ijlal nasılsın? dönmüşsün yine günlüğüne
iyiym serenay sende iyisindir umarım :) döndüm evet seviyorum sanırım burayısen de yoksun sanki bi süredir dün uğradım günlüğüne..
sevindim burda olmanızabi an sadece ben varmışım gibi geldi.
benim gunlugumde hep bi ben varim
Neyse canim sana sunu soylemek isterimki bence hergun tartilma.. cunku az kilodan sonra biraz fazla ciksin sinir olursun biliyorum yani..
Boylarimiz ayni nerdeyse..
Soyle dicem bana diyetisyenim ayda bir tartilmami soylemisti ... daha iyi motive olursun demisti... Ama ben ve ayda bir tartilmak
Onun icin ben pazardan pazara tartiliyorum mesela.. daha dogrsuu aralarda tutamiyorum kendimi yine tartiliyorum ama soyle diyim pzardan pazara olan kilomu baz aliyorum..
Insaallah hepimiz saglikli, kalici kilolar veririz
Kolay gelsin
ztar günlüklere şöyle bir baktım ama seninkini göremedim canım :44:
bende sana uğrarım canım üzülmeben hergün tartılmadan duramaki o imkansız ama ben haftada bir gün tartılıyorum o da cuma günü ve o rakamı baz alıyorum..kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?