İjlal'in Diyet Günlüğü

günaydın günlükcüm..bu sabah tartıldım ve 67,9 geldim geçen haftadan bu yana 100 gr.cık gitmiş sadece..bundan sonra klilolarım zor gidicek bi his var içimde bi de kış olunca hasta oluyorum yediklerime çok dikkat edemiyorum bünyem enerji istiyor..napalım sağlık olsunda gerisi mühim değil..şu halimlede gaayet mutluyum :)

bu sabah
iki dilim kepek ekmek arası incecik kaşar ve 1 tane marul
5 tane zeytin
2 tane ceviz (yarım cevizden 2 tane toplamda 1 tane oluyo aslında)
1 tane light bisküvi
şekersiz çay

dün akşam yediklerimde bi problem yoktu o nedenle yazmıyorum..

Son düzenleme:
bu arada kilolarımın gitmemesinin bi nedenide tuvalete çıkamamam haftada 1 yada 2 kere çıkabiliyorum..kabızlık var yani bunuda belirteyim dedim..

öğlen
1 kase dğün çorba
etli erişte pilavından 4 kaşık
3 kaşık ayva hoşafı

akşama balığım var..

Merhaba canım,

güzel kilo vermişsin tebrik ederim..boyun uzun olduğu için de ayrıca şanslısın benim boyum 1.60 çünkü :) benimde daha vermem gereken 7 kilo var 52 olmak istiyorum..spor yapıyormuydun sen? evde eliptik bisikletim var ama çok üşeniyorum kendimi zorlayarak 15 dk yapmaya çalışıyorum ama çok düzenli değil..

merhaba safiye teşekkür ederim..umarım istediğin kiloya inersin canım..ilk zamanlar evde leslie yapıyodum ancak şu aralar hiç yapmıyorum desem yeridir..havalar soğuk kımıldayasım gelmiyo..tembellik yapıyorum resmen..su içmemde azaldı canım hiç çekmiyor..kilomu korursam kendimi şanslı sayıcam

inşallah canım hepimiz için...aynen benimde soğuktan kımıldayasım gelmiyor.tembellik çoğumuzun ortak sorunu sanırım haklısın soğuktan suda içilmiyor pek ama dediğin gibi en azından kilomuzu korumaya çalışalım :)

mrb canm menülerin güzel bence ayrıca boyuna göre kilon gayet iyi.spor bende tembellikten yapmıyorum.kabızlık sorunu bende de var.kiloyu da etkiliyor evt

günaydın günlükcüm haftasonu yediklerimde sorun yoktu sabah tartı 67,1 i gösterdi güzel bi rakam..Allah sağlık versin en başta en önemlisi o..

günlükcüm öğle yemeği biraz değişik bi menüydü..

5 kaşık kadar domates çorba
ekmek arası sucuğun sadece sucukları
az bişey spagetti
1 küçük tulumba tatlısı
ayran

günlüğüm merhaba..bugün yediklerimi yazayım..
sabah
yarım puaça (ekmek hazırlamaya üşendim)
3 zeytin

öğlen
4-5 kaşık mercimek çorba
1 porsiyon adana

aralarda yediklerim
10 cm kadarlık cevizli pekmezli sucuk (ev yapımı)
1 elma
1 avuç leblebi
1 kinder süt dilimi
1 dilim kek (arkadaş getirmiş almasam ayıp olurdu)
gözüme çok gözüktü ama hepsini arayla yedim aynı zamanda değil

kinder süt dilimi 118 calori belirteyim de..

günaydın günlükcüm..
dün akşam dışarda yemek yedik..beyti yedim..

sabah
dünden kalan yarım puaça
5-6 zeytin
1 tane ceviz

günaydın günlükcüm..
dün akşam dışarda yemek yedik..beyti yedim..

sabah
dünden kalan yarım puaça
5-6 zeytin
1 tane ceviz

öğlen
az bişey çorba
tavuk sarma (bezelye ve patates ve havuç vardı içinde)
en kötüsü bu yarım tel kadayıf

şimdide işyerine eski bi arkadaş gelmiş baklava getirmiş ondan da 1 dilim yedim bana noluyo yahu yememeliyim şerbetli tatlı

Son düzenleme:
günaydın günlükcüm..

bu aralar iştahım açık..

sabah
yarım simit 4 zeytin

öğlen
yarım porsiyon k.fasulye
4 kaşık pirinç pilavı
3-4 küçük turşu

aralarda 1 elma 2avuç leblebi 1kinder süt dilimi 5-6 sunta 4 tane light bisküvi :26:çok yemişim sankim..

biri bana dur desiiiinn..canım hep bişeyler yemek istiyor leblebi yiyorum light bisküvilerden 3 tane daha yedim noluyo bana yahuu

günaydın günlükcüm..senle başbaşa yazıyoruz anladığım kadarıyla olsun napalım kendi kendimize motive oluruz bizde..

bu sabah tartıldım 67,7 yim.300 gr cık gitmiş sadce ama olsun hiç spor yapamıyorum ve su içemiyorum ve kaçamaklarımda oluyo arada bunlara rağmen 300 gr gitmesi sevindirici..çizelgemi değiştiricem

sabah
2 dilim kepek ekmek arası biraz kaşar ve maydonoz
1 tane ceviz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…