hoşgeldin canım..iyi yapmışsın gelmekle beklerim her zaman..hedefimi 66 belirledim bakalım 10 kilo vermiş olucam 66 olursam.sonra 64 olmak istermiyim bilmiyorum ama 66 ile mutlu olurum gibime geliyor..yüzüm çok çökünce hoşuma gitmiyor öyle..inşallah sende görürsün o günleri..ben kasım sonunda başladım bu işe..3 ay oldu nerdeyse..inşallah bundan sonra hiç almam o kiloları
almazsin canim cunku 9 kiloyu verme suren cok ideal..
benim de derdim o zaten.. ayda 4 kilo cok ideal.. ayda 4 kilo vereyim.. mayis 26 ya kadar cunku daha sonrasinda Allah nasip ederse TR yolcusuyum.. soyle yenilenmis gorsunler dimi ama
3 ayim var.. diyorum ayda 4 kioo versem hedefime hayli hayli varirim.. ama verebilirsem.. sen 3 ayi devirmissin canim ya ne mutlu sana.. benim daha yarin bir ay olacak..
ama gercekten tebrik ederim.. cogu bitmis azi kalmis.. en zor kismini atlatmissin..
hoşgeldin serenayiyiym canım sende iyisindir umarım..uğramana sevindim gel böyle mutlu oluyorum günlüğüme birileri uğrayınca sen hiç uğramıyosun sanırım günlüğüne..bi arkadaş daha katılcak günlüğüme (NAR) burda beraber zayıflıycaz..hem birbirimizi uyarırız hemde zayıflamak eğlenceli olur bir arada olunca....sende gelsene buraya yediklerini paylaş bizimle kendi günlüğüne de devam edersin istersen..görüşmek üzere
merhaba şekercim,
ne güzel kilo vermişsinzdarısı başımıza artık :) Menülerinden örnek almaya geldim. Belki bende de faydası olur.
bende akşamları tek çeşit yemek yiyorum serenaycım ekmek yemiyorum..menün gayet güzel aslında.. kilo sabit kalınca arada bünyeyi şaşırtmak lazımmış bilmiyorum etkili olurmu..bir de ben akşam içiyorum yeşil çayımı 8 gibi ondan sonrada bişey yiyip içmiyorum..spor yapıyomusun bilmiyorum ama belki sporla alakalıdır duraksaman
evet bende en geç 7:30 da yiyiyorum yemeğimi sonra hiçbirşey yemiyorum artık.yeşilçayıda sevemedim gitti.tadı bi acayip geliyor.normal çayıda içersem sadece sabahları 1 bardak bazen oda.
akşamları evde 15-20 dak. kadar egzersiz dans yerimde yürüyüş gibi şeyler yapıyorum.havalr ısınsa dışarı yürüyüşe çıkcam akşamları.bünyeyi nasıl şaşırtcam bilmemki,sayemde yeteri kadar şaşırıyor aslında zavallı
bünyeyi şaşırtmak dedikleri şöyle serenaycım, her zaman yediğin şeylerin dışına çıkıyosun atıyorum hep sebze yiyosan yağlı et falan yiyosun ya da şerbetli tatlı vs. ama tabi insan böyle bi tavsiyede bulunurken çekiniyo ya ters etki yaparsa da kiloya dönüşürse diye
vallahi canım etimide (balık hariç ) ,sebzemide,meyvemide yiyorum.şerbetli tatlıları pek yiyemiyorum.çok ağır geliyor tadı.
suç bende aslında 1 hafta güzel gidiyor 1 kilo veriyorum mesala.1 gün afedersin gözüm dönüp öküz gibi yiyiveriyorum,:78: hemen 1 kiloyu alıyorum.sonra sil baştan onu vercem diye uğraşıyorum.onun içinde yerimde debelenip duruyorum ben.ama böyle iyi oldu gündüz yiyiyorum gece yemiyorum ve kilo veriyorum.benim kilo alma sebebim hep akşamları fazla yememden oldu.şimdi çok rahatım canım.
günaydın ijlalcim
akşam dediğim gibi küçük komposta kasesinde tarhana çorbası içtim ve 1 yk. yağsız et kavurma bir lokmacık ekmek yedim.
bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor.1 fincan şekersiz nescafe içtim.susuyorum sanki.
şimdi bir portakal yiyeceğim.
günaydın serenaycım..Allah Allah niye öyle olduki dün akşam az da yemişsin acıkmaman enteresan geldi..yediklerin çok doyurucuydu demekkibünyen yemek istemiyosa vardır bi bildiği ona kulak vermek lazım..acıkınca yersin artık..susuzluk kavurmadan olabilir..bu fırsattan istifade bol bol su içebilirsin portakal iyi fikir
sendemi kahvaltı yapmadın canım ,göremedimde
öğle yemeğim
3 dlm. çavdar ekmek
sahanda yumurta(2 yumurta yoktur yediğim)
2 yk. patlıcan yemeği ,, 2 biber (biri kuru biri taze),, 1 dilim soğan
mantıyı fazla kaçırmazsan,yanındada ekmek yemezsen sorun olacağını sanmıyorum .aralarda biraz fazla yemişin gibi geldi bana canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?