İjlal'in Diyet Günlüğü

almazsin canim cunku 9 kiloyu verme suren cok ideal..

benim de derdim o zaten.. ayda 4 kilo cok ideal.. ayda 4 kilo vereyim.. mayis 26 ya kadar cunku daha sonrasinda Allah nasip ederse TR yolcusuyum.. soyle yenilenmis gorsunler dimi ama

3 ayim var.. diyorum ayda 4 kioo versem hedefime hayli hayli varirim.. ama verebilirsem.. sen 3 ayi devirmissin canim ya ne mutlu sana.. benim daha yarin bir ay olacak..

ama gercekten tebrik ederim.. cogu bitmis azi kalmis.. en zor kismini atlatmissin..

teşekkür edrim canım..ben ilk zamanlar leslie sporunuda yapıyodum ama..leslienin 3 mil olanını..onun da çok faydasını gördüm..ancak kış başlayıp grip olmaya başlayınca hareket edesim gelmedi su içmemde azaldı o nedenle şu an sadece yediklerime dikkat edebiliyorum..sen böyle azimle devam edersen verirsin o kiloları ama sporda eklesen süper olur canım daha kolay verirsin benden sana tavsiye... sporsuzda verirsin ama daha yavaş gider.. inşallah mayısa kadar gider kilocuklar seni görünce şaşırsınlar tabi

Son düzenleme:
merhaba şekercim,
ne güzel kilo vermişsinz darısı başımıza artık :) Menülerinden örnek almaya geldim. Belki bende de faydası olur.

hoşbuldum canım.bende iyiyim.ijlalcim ben gündüzleri herşeyden yiyiyorum genelde,bazen dengeli bazen abartılı olabiliyor.
ama akşamları hiç ekmek yemiyorum.ya 1 kase çorba yada sebze yoğurt azcık yiyiyorum.başkada hiçbirşey yemiyorum.
birde sabah öğle akşam tok karnına 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp içiyorum.bu şekilde 1 haftada 1 kilom gitti.dün regl oldum bakalım bu hafta ne kadar gidecek.
düzensiz olduğu içinde günlüğüme yazmak istemedim..zaten tek başıma sıkıcı oluyor günlük.bende paylaşırım yediklerimi sizinle.senin hedefine az kalmış ne güzel. 3 ayda 9 kilo bence gayet iyi ,kalıcı bir zayıflama olur.ben bıktım 1 ver 1 al yapmaktan.70 in altına hala inemedim gitti.yediklerimi yazayım

sabah : 1 dlm. den az çavdar ekmek,,7 zeytin,,1 yk. kadar lor,,1 fincan yeşilçay şekersiz

ara da : 1 avuç beyaz leblebi ,, 1 ülker çik.gofret,, 1 nescafe şekersiz

öğle : 1 dlm. çavdar ekmek,, 6 yk.patlıcan yemeği ,, 2 yk. yoğurt,,2 küçük yeşil biber,,1 dlm. soğan

ara : 1 pop kek ,, 1 portakal ,,1 nescafe şekersiz

akşamada 1 kase tarhana çorbası yiycem başkada yok

bende akşamları tek çeşit yemek yiyorum serenaycım ekmek yemiyorum..menün gayet güzel aslında.. kilo sabit kalınca arada bünyeyi şaşırtmak lazımmış bilmiyorum etkili olurmu..bir de ben akşam içiyorum yeşil çayımı 8 gibi ondan sonrada bişey yiyip içmiyorum..spor yapıyomusun bilmiyorum ama belki sporla alakalıdır duraksaman

evet bende en geç 7:30 da yiyiyorum yemeğimi sonra hiçbirşey yemiyorum artık.yeşilçayıda sevemedim gitti.tadı bi acayip geliyor.normal çayıda içersem sadece sabahları 1 bardak bazen oda.
akşamları evde 15-20 dak. kadar egzersiz dans yerimde yürüyüş gibi şeyler yapıyorum.havalr ısınsa dışarı yürüyüşe çıkcam akşamları.bünyeyi nasıl şaşırtcam bilmemki,sayemde yeteri kadar şaşırıyor aslında zavallı

bünyeyi şaşırtmak dedikleri şöyle serenaycım, her zaman yediğin şeylerin dışına çıkıyosun atıyorum hep sebze yiyosan yağlı et falan yiyosun ya da şerbetli tatlı vs. ama tabi insan böyle bi tavsiyede bulunurken çekiniyo ya ters etki yaparsa da kiloya dönüşürse diye

vallahi canım etimide (balık hariç ) ,sebzemide,meyvemide yiyorum.şerbetli tatlıları pek yiyemiyorum.çok ağır geliyor tadı.
suç bende aslında 1 hafta güzel gidiyor 1 kilo veriyorum mesala.1 gün afedersin gözüm dönüp öküz gibi yiyiveriyorum,:78: hemen 1 kiloyu alıyorum.sonra sil baştan onu vercem diye uğraşıyorum.onun içinde yerimde debelenip duruyorum ben.ama böyle iyi oldu gündüz yiyiyorum gece yemiyorum ve kilo veriyorum.benim kilo alma sebebim hep akşamları fazla yememden oldu.şimdi çok rahatım canım.

günaydın herkese..

dün akşam tiyatroya gittik..gitmeden önce ıspanak ve birazda pirinç pilavı yedim..saat 10 gibi çıktık tiyatrodan ama hem salon hemde dışarsı çok soğuktu donduk haififten..eve geldiğimizde saat 11 di ve birer kase çorbadan içtik..pırasa ıspanak soğan patetesin haşlanıp rondodan geçirilmesiyle oluşmuş kış çorbasından..sabah tartıda 68,2 yi gördüm..gerçi tartıda cozuttu bu aralar..pili bitiyo sanırım tartıyo sonrada eeror veriyor :44:neyse yiyp yattığım için 68,2 doğru bir rakam olabilir tabiki

canım o öküz ara ara hepimize uğruyor saldırıyoruz resmen yiyeceklere önemli olan sonrasında vazgeçmeyip diyete devam etmek..hayat böyle devam edicek artık sürekli dikkat ederek..sağlık olsun da gerisi mühim değil

günaydın ijlalcim
akşam dediğim gibi küçük komposta kasesinde tarhana çorbası içtim ve 1 yk. yağsız et kavurma bir lokmacık ekmek yedim.

bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım canım istemiyor.1 fincan şekersiz nescafe içtim.susuyorum sanki.
şimdi bir portakal yiyeceğim.

günaydın serenaycım..Allah Allah niye öyle olduki dün akşam az da yemişsin acıkmaman enteresan geldi..yediklerin çok doyurucuydu demekki bünyen yemek istemiyosa vardır bi bildiği ona kulak vermek lazım..acıkınca yersin artık..susuzluk kavurmadan olabilir..bu fırsattan istifade bol bol su içebilirsin portakal iyi fikir

evet canım acıkmadım.regliyim belkide ondan canım istemiyor.suyu zaten günde en az 1 buçuk ,en fazla 3 litre içiyorum canım.suyu ihmal etmemek lazım. portakal iyi fikirdiii amma müşteriler bastırınca soyup yiyemedim malesef. 1 tane çik.gofretle 1 fincan şekersiz nescafeyi indirdim ama mideye.

sendemi kahvaltı yapmadın canım ,göremedimde

ben yaptım da yazmamışım..kahvaltım hep aynı canım 2 dilim kepek ekmek biraz kaşar (normalde beyaz peynir yiyodum işten bi arkadaş karstan kaşar getirmiş ona sardık bu aralar ) 5-6 zeytin marul 1 çay kaşığı pekmez şekersiz çay.ancak aralarda 1 elma 2 tane kinder süt dilimi ( her biri 138 kalori yanılmıyosam) 1 avuç leblebi ve 2-3 tane eti form yedim öğle yemeğinde de mantı var bakalım hepsini yemem umarım

mantıyı fazla kaçırmazsan,yanındada ekmek yemezsen sorun olacağını sanmıyorum .aralarda biraz fazla yemişin gibi geldi bana canım.

Son düzenleme:
öğle yemeğim

3 dlm. çavdar ekmek
sahanda yumurta(2 yumurta yoktur yediğim)
2 yk. patlıcan yemeği ,, 2 biber (biri kuru biri taze),, 1 dilim soğan

öğle yemeğim

3 dlm. çavdar ekmek
sahanda yumurta(2 yumurta yoktur yediğim)
2 yk. patlıcan yemeği ,, 2 biber (biri kuru biri taze),, 1 dilim soğan

senin menün çok güzelmiş canım.ben ne yedim yazayım

yarım kase sebze çorba
1 porsiyon mantı
salata

az öncede 1 dilim baklayı yedim (arkadaş işyerine baklava getirmiş yemesem olmazdı )

akşama yiyeceklerimin limitini azaltmış oldum böylece hem mantı hem baklava :26:

mantıyı fazla kaçırmazsan,yanındada ekmek yemezsen sorun olacağını sanmıyorum .aralarda biraz fazla yemişin gibi geldi bana canım.

aralarda çok yiyorum onu bende farkettim niye olduğunu da buldum sanırım öğünlerimde az yersem aralarda abartıyorum.kahvaltımı daha çeşitli ve doyurucu yaptığımda araya gerek duymuyorum bunu keşfettim serenay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…