senin menün çok güzelmiş canım.ben ne yedim yazayım
yarım kase sebze çorba
1 porsiyon mantı
salata
az öncede 1 dilim baklayı yedim (arkadaş işyerine baklava getirmiş yemesem olmazdı)
akşama yiyeceklerimin limitini azaltmış oldum böylece hem mantı hem baklava :26:
aralarda çok yiyorum onu bende farkettim niye olduğunu da buldum sanırım öğünlerimde az yersem aralarda abartıyorum.kahvaltımı daha çeşitli ve doyurucu yaptığımda araya gerek duymuyorum bunu keşfettim serenay
günaydın herkese..
dün akşam az yedimmi bilemiyorum çünkü sabah 68,2 dim.ancak kabızlık problemimde var kaç gündür çıkamıyorum..akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pirinç pilavı et yedim yanında salatayla..sonra limonlu çay ve yanında kestane yedimoff yaa geçen haftadan beri düzenim bozuldu..misafir geldi ondan kalanları yemek bize düştü.akşam yemeğe gittik vs. derken böyle oldu
bu sabah da evde kahvaltı yapasım yoktu sabah işyerinde simit aldım tamımına yakını yedim yanında 1kk kaşar peyniri ve 6 tane zeytinle yanında da şekersiz çay ancaaak üstüne 1 tane kinder süt dilimini gümlettimşimdi kaç kalori almışım bakıcam
akşam eve varır varmaz komşum sıcacık kabak böreği getirdi.ama küçük küçük yapmış. 2 tanesini hüplettim tabii.
arkasından 2 yk. kuru fasülye , 2 yk. bulgur pilavı , 1 yk. salata yedim.( kendime tabak bile koymadım masaya. oğlumundan 1er kaşık, eşiminkinden 1er kaşık aldım sadece.1 çay bardağıda kakao içtim.
bugün sabah 1 dilim elma yedim işe geldim.
arkadaş cuma diye çıtır simit dağıttı almasam olmıycak.1 tane simit 1 dilim peynir yedim.
iyisin bence canım aç gezemeyizki sonuçta yaşamak için yememiz lazım öyle değilmi:13: ben zeytinin kalorisine baktım 1 büyük siyah zeytin 13 kaloriymiş,1 büyük yeşil zeytin 9 kaloriymiş..benim zeytinlerim küçük 2 tanesi bir büyük yapar ortalama 6 tane yediğimi düşünürsek 39 kaloriyi 40 diyelim sırf zeytinden alıyorum aboowwama zeytini çok seviyorum napıyım üstelik çok faydalı bir besin ondan vazgeçemem..
evet canım aç gezmekle zayıflanmıyor malesef,gözün dönüyor daha çok saldırıyorsun.zeytin kadınlar için çok faydalı canım,rahim kanserini önlüyor.hergün 5 tane mutlaka yememiz gerekiyor.ben yeşili daha çok seviyorum.çerez gibi gidiyor zaten 1-2 bir bakmışın 8-10 olmuş.bencede vazgeçme 5 tane mutlaka ye.başka şeyden kısarsın kalorileri.ben kalori sepetinden bakıyorum hep kalorileri.bak istersen güzel bir site.
kalori sepetine bakıyım canım.ben genelde google a yazıp çıkan sayfalardan aradığım şeyleri bulmaya çalışıyorum.her kalori cetvelinde herşey olmuyor..ben bu sabah yediklerime bi 60 kalori daha ekleyim zeytinden sebep..565 kalori 570 diyeyim yuvarlak hesap vay bee sabah kahvaltısında 570 kalori yedim gözüme çok fazla gözüktü
öğleye burda balık var sağlıklı demeyi isterdim ama yağda kızarmış yemek zorundayım çünkü başka şansım yok
570 kaloriyi sabah aldığın için gün içinde yediklerinle dengelersin.akşama kadarda erir gider zaten.ben sabah öğlen yedimmi hiç üzülmüyorum.ama akşam yedimmi pişmanlıktan ölüyorum.ijlalcim ben balığı sevmiyorum.heleki yağda kızarmışını ağzıma sürmem.ızgarada olursa ucundan kıyından yerim işte.bizim işyerinde yemek çıkmıyor.onun için de evden getiriyorum genelde. sende yanında birkaç yiyecek birşeyler getirsen,işyerinde yiyemiyeceğin yemek çıktığı zaman ,yesen olmazmı canım,uymazmı sana o şekilde.
ijlalcim benimde işyerim şehir dışında yanında bir market bile yok ana asfalt üzeri düşün.işyerinden hiçbir yere çıkamıyorum.mecburende evden getiriyorum.bazen dışarıya giden olunca ısmarlıyorum birşeyler getittiriyorum.keşke bizimde işyerinde yemek çıksa.hergün ne pişircem,işyerine ne götürcem derdindende bıktım.akşamdan yapıyorum yemeğimi ertesi günü onu yemek zorundayız .eşimde aynı yerde çalışıyor.onada yemek koyuyorum.zor benim işim zorrr.bazen yemek yapamadımmı yumurta falan aparatif birşeyler idare ediyoz işte.
inanmıyorum canım .işyerinde yemek çıkmaması çok zor olur senin için.üstelik eşine de hazırlıyomuşsun Allah kolaylık versin.bende eşimle aynı yerde çalışıyorum, iş yerimizin şehrin dışında olması dışında ortak bir noktamız daha çıktı seninle canımşöyle düşün serenaycım yemek götürebileceğin bir işin var işssiz bekleyen o kadar insan varken dimi.polyanna düşünmek lazım
reglim bitmedi daha ama yarın tartılcam bakalım,bildiririm sana.hem kilo çizelgemide yapayım yarın.cumartesileri tartılmaya karar verdim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?