İjlal'in Diyet Günlüğü

sağol canım.senin menünde güzel.baklava 1 dilim yemişsin.abartılmadığı sürece ,gündüzleri yiyince birşey olacağını sanmıyorum.akşama az yiyerek dengelersin canım.

o zaman ijlalcim,kahvalltını biraz sağlam yap,aralarda da mümkün olduğunca meyve yemeye çalış canım

serenay akşamada kayınvalidem çağırdı bakalım umarım az yerim yarın tartı günüm benim 67 li bişey görmem lazım ama zor gibi :18:

serenay akşamada kayınvalidem çağırdı bakalım umarım az yerim yarın tartı günüm benim 67 li bişey görmem lazım ama zor gibi :18:

az yemeye çalış canım.yarında tartı gününmüş onu düşün ve az yeeeeeee.

bende 1 portakal yedim şimdi.

günaydın herkese..

dün akşam az yedimmi bilemiyorum çünkü sabah 68,2 dim.ancak kabızlık problemimde var kaç gündür çıkamıyorum..akşam 1 kepçe çorba 2 kaşık pirinç pilavı et yedim yanında salatayla..sonra limonlu çay ve yanında kestane yedim off yaa geçen haftadan beri düzenim bozuldu..misafir geldi ondan kalanları yemek bize düştü.akşam yemeğe gittik vs. derken böyle oldu

bu sabah da evde kahvaltı yapasım yoktu sabah işyerinde simit aldım tamımına yakını yedim yanında 1kk kaşar peyniri ve 6 tane zeytinle yanında da şekersiz çay ancaaak üstüne 1 tane kinder süt dilimini gümlettim şimdi kaç kalori almışım bakıcam

günaydın canım

şöyle baktığımda akşam yemeği abartılı değil.ama kestane çok kalorili diye biliyorum.fazla çıkmanda kabızlıktan olabilir canım üzülme.bendede aynı kabızlık problemi var.birgün yapsam birgün yapamıyorum.bu hafta biraz daha dikkat edersin olur.

inşallah dediğin gibi olur serenaycım senin kahvaltı ne alemde yaptınmı..şimdi sabah yediklerimi hesapladım 505 kaloricik almışım ben zeytinin kalorisini merak ediyorum ona bakayım bir de..

akşam eve varır varmaz komşum sıcacık kabak böreği getirdi.ama küçük küçük yapmış. 2 tanesini hüplettim tabii.
arkasından 2 yk. kuru fasülye , 2 yk. bulgur pilavı , 1 yk. salata yedim.( kendime tabak bile koymadım masaya. oğlumundan 1er kaşık, eşiminkinden 1er kaşık aldım sadece.1 çay bardağıda kakao içtim.

bugün sabah 1 dilim elma yedim işe geldim.
arkadaş cuma diye çıtır simit dağıttı almasam olmıycak. 1 tane simit 1 dilim peynir yedim.

iyisin bence canım aç gezemeyizki sonuçta yaşamak için yememiz lazım öyle değilmi:13: ben zeytinin kalorisine baktım 1 büyük siyah zeytin 13 kaloriymiş,1 büyük yeşil zeytin 9 kaloriymiş..benim zeytinlerim küçük 2 tanesi bir büyük yapar ortalama 6 tane yediğimi düşünürsek 39 kaloriyi 40 diyelim sırf zeytinden alıyorum abooww ama zeytini çok seviyorum napıyım üstelik çok faydalı bir besin ondan vazgeçemem..

evet canım aç gezmekle zayıflanmıyor malesef,gözün dönüyor daha çok saldırıyorsun.zeytin kadınlar için çok faydalı canım,rahim kanserini önlüyor.hergün 5 tane mutlaka yememiz gerekiyor.ben yeşili daha çok seviyorum.çerez gibi gidiyor zaten 1-2 bir bakmışın 8-10 olmuş.bencede vazgeçme 5 tane mutlaka ye.başka şeyden kısarsın kalorileri.ben kalori sepetinden bakıyorum hep kalorileri.bak istersen güzel bir site.

kalori sepetine bakıyım canım.ben genelde google a yazıp çıkan sayfalardan aradığım şeyleri bulmaya çalışıyorum.her kalori cetvelinde herşey olmuyor..ben bu sabah yediklerime bi 60 kalori daha ekleyim zeytinden sebep..565 kalori 570 diyeyim yuvarlak hesap vay bee sabah kahvaltısında 570 kalori yedim gözüme çok fazla gözüktü
öğleye burda balık var sağlıklı demeyi isterdim ama yağda kızarmış yemek zorundayım çünkü başka şansım yok

570 kaloriyi sabah aldığın için gün içinde yediklerinle dengelersin.akşama kadarda erir gider zaten.ben sabah öğlen yedimmi hiç üzülmüyorum.ama akşam yedimmi pişmanlıktan ölüyorum.ijlalcim ben balığı sevmiyorum.heleki yağda kızarmışını ağzıma sürmem.ızgarada olursa ucundan kıyından yerim işte.bizim işyerinde yemek çıkmıyor.onun için de evden getiriyorum genelde. sende yanında birkaç yiyecek birşeyler getirsen,işyerinde yiyemiyeceğin yemek çıktığı zaman ,yesen olmazmı canım,uymazmı sana o şekilde.

dediğin iyi fikir aslında canım ama ben öğlen yediğimi akşam yemeyi istemiyorum.bi de benim işyerim şehrin biraz dışında kalıyor.gidilebilecek bi yerde yok alternatif olarak.öğle yemeğine yemekhaneye gitmek de bi değişiklik oluyor.ben balığı çok severim aslında ama yağlı olmamak şartıyla burda da her zaman o ayarı tutturamıyolar bakalım bu seferki nası olcak

ijlalcim benimde işyerim şehir dışında yanında bir market bile yok ana asfalt üzeri düşün.işyerinden hiçbir yere çıkamıyorum.mecburende evden getiriyorum.bazen dışarıya giden olunca ısmarlıyorum birşeyler getittiriyorum.keşke bizimde işyerinde yemek çıksa.hergün ne pişircem,işyerine ne götürcem derdindende bıktım.akşamdan yapıyorum yemeğimi ertesi günü onu yemek zorundayız .eşimde aynı yerde çalışıyor.onada yemek koyuyorum.zor benim işim zorrr.bazen yemek yapamadımmı yumurta falan aparatif birşeyler idare ediyoz işte.

inanmıyorum canım .işyerinde yemek çıkmaması çok zor olur senin için.üstelik eşine de hazırlıyomuşsun Allah kolaylık versin.bende eşimle aynı yerde çalışıyorum, iş yerimizin şehrin dışında olması dışında ortak bir noktamız daha çıktı seninle canım şöyle düşün serenaycım yemek götürebileceğin bir işin varişssiz bekleyen o kadar insan varken dimi.polyanna düşünmek lazım

inan canım inan.bazen ne götüreceğim diye kafayı yiyiyorum. eşimde sağolsun pek yemek aramaz ,aparatif birşeyler yiyiveriz diyooo.günde 3 öğün kahvaltı olsun , birde kıymetli kuru fasülyesi başka birşey istemez canım benim.
şimdilik seninle 2 ortak noktamız çıktı.:26: evet canım yaa iyiyki işimiz varda çalışıyoruz.allah sağlık versinde çalışalım.bazen sıkılsamda seviyorum çalışmayı.

reglim bitmedi daha ama yarın tartılcam bakalım,bildiririm sana.hem kilo çizelgemide yapayım yarın.cumartesileri tartılmaya karar verdim artık.

reglim bitmedi daha ama yarın tartılcam bakalım,bildiririm sana.hem kilo çizelgemide yapayım yarın.cumartesileri tartılmaya karar verdim artık.

reglin bitmeden biraz fazla çıkarsın ama olsun canım sebebini bildiğin için üzülmezsin..pztesi görürüm artık çizelgeni çünkü evde inet yok bizim.benim tartı günüm cuma günü ama bugün tartı bana istemediğim bi rakam gösterdi umarım yarın sen mutlu olursun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…