İjlal'in Diyet Günlüğü

ijlalcim kabızlıktan dolayı olabilir üzülme .bu hafta biraz daha sıkı tutalımmı ne dersin.akşamları biraz sporda ekliyelim yapabildiğimiz kadar.:122:
aslında ben hergün tartılıyorum ve regli olduğum halde geçen cumartesiden buyana kilo vermiş gözüküyorum.bugün reglimin 4.günü.
geçen cumartesi 71.40 kg. dum.bakalım yarın kaç olcam.inşallah istediğim rakamı görürüm.
ben sirkeli suda içiyorum,sen içiyormusun canım.çok faydasını görüyorum,göbeğim yok oluyor nerdeyse.

Son düzenleme:

sirkeli su mideme zarar verir diye içmiyorum serenay sen tok karnamı içiyosun?ben sporu bırakalı çok oldu ama inan benden kaynaklanmıyo sebebi kış.bi de grip uzun sürdü öyle olunca hareket edemedim ama şu an iyiym havalarda daha iyi.benim sporum leslienin 3 mili ve mekik ama bu hareketlerin çok faydasını gördüm yine başlayalım haklısın :13:bu hafta daha sıkı tutalım ona da varım (umarım iradeli olurum )

evet canım tok karnına sabah-öğle-akşam yemeklerden sonra 1 su bardağı suya 2 yemek kaşığı koyuyorum içiyorum.bal koymuyorum sen istersen koyabilirsin.kabızlığa çok faydası var söylemedi deme.internette çokca egzersiz videoları var.bende onlarla yapmaya çalışıyorum.leslide olabilir bakayım bende.

deniycem serenay sirkeli suyu bende sana leslieyi şiddetle tavsiye ederim bütün kaslarını çalıştırıyo ben çok seviyorum

dene canım.eşim akşam evde oldumu karşısında yapamıyorum,dışarı çıktımı çok rahat yapıyorum sporumu.ben zayıflayana kadar adamı dışarı postalıyayım barii

dene canım.eşim akşam evde oldumu karşısında yapamıyorum,dışarı çıktımı çok rahat yapıyorum sporumu.ben zayıflayana kadar adamı dışarı postalıyayım barii

walla ben eşimin yanında yapıyorum canım çünkü lojmandayız ve lojman tek göz oda bekarken girmiştim evlendikten sonrda kaldık içinde 1,5 yıl sonra çıkıcaz inşallah geniş geniş

ijlal fazla mi ciktin noldu ??

ya bende kilo veremiyorum bu hafta..

pazartesiden bu yana verdigim sadece 200 gr..

gitmiyor nedenkine ??

bende yazayım öğle yemeğimi
yarım kase sebze çorba
kızarmış levrek ve yanında yeşillik
2 çatal tahin helva

menün güzelmiş canım ,afiyet olsun.

walla ben eşimin yanında yapıyorum canım çünkü lojmandayız ve lojman tek göz oda bekarken girmiştim evlendikten sonrda kaldık içinde 1,5 yıl sonra çıkıcaz inşallah geniş geniş

zor oluyordur tekgöz oda.yenimi evlendiniz canım.inşallah gönlüne göre geniş bir eve çıkmak nasip olur canım.

ijlal fazla mi ciktin noldu ??

ya bende kilo veremiyorum bu hafta..

pazartesiden bu yana verdigim sadece 200 gr..

gitmiyor nedenkine ??

sorma canım geçen haftadan beri düzenim bozuldu misafir geldi tatlı vs. artanlarda bize kaldı tabii.iki akşam dışarda yemek zorunda kaldık spor da yapamdım derken kilom düşmek yerine artmayı tercih etti doğal olarak.sağlık olsun napalım dikkat edicez bu hafta inşallah :44: artık spora da başlamanın vakti geldi

evet bencede.. benim sagligim yerinde olsa hic dusunmucem de iste hala kanamam var birsey yapamiyorum o yuzden

menün güzelmiş canım ,afiyet olsun.

zor oluyordur tekgöz oda.yenimi evlendiniz canım.inşallah gönlüne göre geniş bir eve çıkmak nasip olur canım.

1,5 yıl oldu canım evleneli eşimin evlenmeden önce aldığı ev var ama iş yerine çok uzak o da iş yerine girmeden almış evi bilmiyomuş tabi böyle uzak olacağını bizde lojmanda idare ediyoruz şimdilik.amin canım inşallah nasip olursa çıkarız geniş eve..

evet bencede.. benim sagligim yerinde olsa hic dusunmucem de iste hala kanamam var birsey yapamiyorum o yuzden

sen spordan uzak dur canım hatırladım senin sağlık problemini.önce sağlık tabiki.sen sadece yediklerine dikkat et şimdilik boşver yavaş yavaş verirsin..

allah sağlık versin,eşinle mutlu ol ,gerisi olur gider canım.gönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş

akşamada sebze çorba yerim.biraz da et yerim salatayla.aslında çorbayla kapatsam ne güzel olur da sonra geç vakitler çok acıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…