ijlalcim seni tebrik ediyorum en azindan devam ediyorsun ben resmen biraktim cok yemiyorum ama diyet modunda degilim aldigim kararlar havada kaldi malesef ne yapsam bi tam motive olsam yine ne guzel olacak 1 ayda 5 kilo versem super olacak ama nasil???günaydın günlükcüm..senle başbaşa yazıyoruz anladığım kadarıyla olsun napalım kendi kendimize motive oluruz bizde..
bu sabah tartıldım 67,7 yim.300 gr cık gitmiş sadce ama olsun hiç spor yapamıyorum ve su içemiyorum ve kaçamaklarımda oluyo arada bunlara rağmen 300 gr gitmesi sevindirici..çizelgemi değiştiricem
sabah
2 dilim kepek ekmek arası biraz kaşar ve maydonoz
1 tane ceviz
ijlalcim seni tebrik ediyorum en azindan devam ediyorsun ben resmen biraktim cok yemiyorum ama diyet modunda degilim aldigim kararlar havada kaldi malesef ne yapsam bi tam motive olsam yine ne guzel olacak 1 ayda 5 kilo versem super olacak ama nasil???
yesil cayim zayiflamaa cayim leslie videolarim atlama ibim zayiflama kemerin oylece duruyorlar(((
cok sagol canim.gunlugune gun icinde yaptiklarimi ,yediklerimi yazarim . ayni zamanda gunlugumede devam ederim. inan biraz umutlandim en azindan biri duzenli beni kontrol edecek.hala 80 inim cok sukur kilo almadim. cunki yeme seklim baya degisti eskisi gibi degilim. bu asamada daha rahat olacagimi umuyorum yani zorlanmayacagim.bi 75 olayim 2 haftada cok mutlu olacagim...yok yok suan umudum daha bi arttibenim bir önerim var sana uyarsa günlüğüme her gün ne yediğini yazabilirsin burdan seni takip edebilirim biribirimizi uyarabiliriz hem daha kolay olur hemde birbirimizi motive ederiz ne dersin
merhabalar ijlal memlekete gitmek icin tami tamina 1 ayim var v ben hala 80 kiloyum.yarin tam olarak basliyorum diyete ytarindan baslarim yazmaya...
ijlal kusura bakma ben bu ara cok dengesizim dedigim yaptigim yedigim bir degil.karistimda karistim ama hala 80 inim onla teselli oluyorum.en kisa zamnda duzene girerim ins ozaman eglneceli bi sekilde beraberce zayiflarizgorusmek uzere
slm ijlal nasılsın canım.
arada gelip bakıyorum seni
selam canim
iade-i ziyarete geldim
ne guzel ya senin simdi vermen gereken sadece 1.7 kg mi kaldi
Allah'im bana da o gunleri goster ..
cok istiyorum cok
biraz bakayim neler yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?