İjlal'in Diyet Günlüğü

ijlalcim seni tebrik ediyorum en azindan devam ediyorsun ben resmen biraktim cok yemiyorum ama diyet modunda degilim aldigim kararlar havada kaldi malesef ne yapsam bi tam motive olsam yine ne guzel olacak 1 ayda 5 kilo versem super olacak ama nasil???
yesil cayim zayiflamaa cayim leslie videolarim atlama ibim zayiflama kemerin oylece duruyorlar(((

benim bir önerim var sana uyarsa günlüğüme her gün ne yediğini yazabilirsin burdan seni takip edebilirim biribirimizi uyarabiliriz hem daha kolay olur hemde birbirimizi motive ederiz ne dersin

öğlen

1 kase işkembe çorba
4 minik köfte
azıcık patates kızartması
kabak tatlsını yanıma aldım daha geç yiycem

benim bir önerim var sana uyarsa günlüğüme her gün ne yediğini yazabilirsin burdan seni takip edebilirim biribirimizi uyarabiliriz hem daha kolay olur hemde birbirimizi motive ederiz ne dersin
cok sagol canim.gunlugune gun icinde yaptiklarimi ,yediklerimi yazarim . ayni zamanda gunlugumede devam ederim. inan biraz umutlandim en azindan biri duzenli beni kontrol edecek.hala 80 inim cok sukur kilo almadim. cunki yeme seklim baya degisti eskisi gibi degilim. bu asamada daha rahat olacagimi umuyorum yani zorlanmayacagim.bi 75 olayim 2 haftada cok mutlu olacagim...yok yok suan umudum daha bi artti olacak ins grsuruz..

günaydın günlükcüm günaydın nar :)

ben haftasonu cozutmak zorunda kaldım misafir vardı çünkü..revani yaptım su böreği vardı en kötüleri bunlardı..tabi misafirden artanlarıda bitirmek bize düştüğü için birazcık rejimdışı kaldım..

bu sabah
1 dilim su böreği
2 zeytin
şekersiz çay

eveett haftasonu yediklerimi yazmak istiyorum
cuma akşamı dışarda yemek vardı saat 8,5 gibi yedim
mercimek çorba
3-4 kaşık pirinç pilavı yanında et
salata
2 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı(acaip bayıktı hiç güzel değildi kalanını yemedim)

cmtesi sabah
sucuklu yumurta
1 dilim kepek ekmek
biraz peynir
3-4 zeytin
1 çay k. pekmez

öğlen yarım dilimcik su böreği (sabah kahvaltısı doyurucu olduğundan ve akşam yiyeceklerimi düşününce az yedim)

akşam
2 kepçe düğün çorba
2 kaşık pirinç pilavı
2 tahta kaşıkla etli patatesli yemek
1 dilim su böreği
1 dilim revani 8biraz büyüktü)

pazar sabah
1,5 dilim su böreği
sucuklu yumurta

öğlen
4 kaşık pirinç pilavı
etli patatesli yemek
1 dilim revani

akşam
2 kepçe düğün çorba
salata
yeşil çay

aldığımız su böreği bu sabah bitti revanide 2 dilimcik kaldı o da biticek ancaaak kayınvalidem cmtesi gelirken börek yapıp getirmiş onu buzluğa attım artıkın ara ara çıkarıp bitircez inşallah tam bir kaçamak haftası oldu anlayacağınız

bu arada su içmek spor yapmak hak getire..onlar mazide kaldı havalar biraz düzelsin devam edicem inşallah çok hantallaştım hissediyorum

merhabalar ijlal memlekete gitmek icin tami tamina 1 ayim var v ben hala 80 kiloyum.yarin tam olarak basliyorum diyete ytarindan baslarim yazmaya...

günaydın günlükcüm..

bu sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haşlama yumurta
biraz kaşar peynir
2 çay kaşığı pekmez
şekersiz çay

ijlal kusura bakma ben bu ara cok dengesizim dedigim yaptigim yedigim bir degil.karistimda karistim ama hala 80 inim onla teselli oluyorum.en kisa zamnda duzene girerim ins ozaman eglneceli bi sekilde beraberce zayiflariz gorusmek uzere

ijlal kusura bakma ben bu ara cok dengesizim dedigim yaptigim yedigim bir degil.karistimda karistim ama hala 80 inim onla teselli oluyorum.en kisa zamnda duzene girerim ins ozaman eglneceli bi sekilde beraberce zayiflariz gorusmek uzere

tamam nar ben burdayım beklerim

ben yediklerimi yazayım..
sabah
1 dilim kepek ekmek
biraz kaşar
5-6 zeytin
1 kaşık pekmez
şekersiz çay

aralarda
1 elma 1 küçük portakal 2 avuç leblebi yarım paket eti form bi kaç tane kepekli çubuk

sabah kahvaltı yavan olunca arlarda çok yiyorum bunu farkettim

slm ijlal nasılsın canım.
arada gelip bakıyorum seni

hoşgeldin serenay iyiym canım sende iyisindir umarım..uğramana sevindim gel böyle mutlu oluyorum günlüğüme birileri uğrayınca sen hiç uğramıyosun sanırım günlüğüne..bi arkadaş daha katılcak günlüğüme (NAR) burda beraber zayıflıycaz..hem birbirimizi uyarırız hemde zayıflamak eğlenceli olur bir arada olunca....sende gelsene buraya yediklerini paylaş bizimle kendi günlüğüne de devam edersin istersen..görüşmek üzere

öğlen yediklerimi yazayım

dana rosto (2 parça et ve patates püresi)
yoğurtlu havuç kızartma

aralarda yediklerim
1 kinder pingui(130 cal),
2 parça ülker dokuz kat
1 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
selam canim

iade-i ziyarete geldim

ne guzel ya senin simdi vermen gereken sadece 1.7 kg mi kaldi

Allah'im bana da o gunleri goster ..

cok istiyorum cok

biraz bakayim neler yiyorsun

selam canim

iade-i ziyarete geldim

ne guzel ya senin simdi vermen gereken sadece 1.7 kg mi kaldi

Allah'im bana da o gunleri goster ..

cok istiyorum cok

biraz bakayim neler yiyorsun

hoşgeldin canım..iyi yapmışsın gelmekle beklerim her zaman..hedefimi 66 belirledim bakalım 10 kilo vermiş olucam 66 olursam.sonra 64 olmak istermiyim bilmiyorum ama 66 ile mutlu olurum gibime geliyor..yüzüm çok çökünce hoşuma gitmiyor öyle..inşallah sende görürsün o günleri..ben kasım sonunda başladım bu işe..3 ay oldu nerdeyse..inşallah bundan sonra hiç almam o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…