hb ijlal.tekrardan yola koyuldum... mangoyu olmus ve olmamis sekilde tuketebilirsin. acayip derecede tokluk hissi veriyor ben yesil tuketiyorum...kahvaltın güzel hatta çok sağlıklı..mangoyu hiç yemedim sanırım :44: güzel bişeymi?
bende pazartesi diye tum gun temizlik yaptim genlde haftasonu temizlik yapmam.tabi simdilik calismadigim icin..bende izleyecek bi dizi ariyordum bi bakiyim begenecekmiyim...haftasonum güzel geçti benim.uzun zamandır yüz yüze görüşmediğim ve sevdiğim bir bayan arkadaşımla cmtesi günü buluştuk..sohbet ettik alışveriş yaptık..mutlu oldumpazar günü de temizlikle geçti.perde ütülemek çok sıkıcı ve yorucu neyseki evim küçük olduğundan pencere sayısı az dün akşam dizim de vardı trt 1 de avrupa avrupa komedi dizisi..çok güzel mutlu oluyorum o diziyi seyredince tavsiye ederim
bu arada makrna ve cipse haftasonu kacamagi diyim degilmikızlar nerdesiniz yahuu
hb ijlal.tekrardan yola koyuldum... mangoyu olmus ve olmamis sekilde tuketebilirsin. acayip derecede tokluk hissi veriyor ben yesil tuketiyorum...
bende pazartesi diye tum gun temizlik yaptim genlde haftasonu temizlik yapmam.tabi simdilik calismadigim icin..bende izleyecek bi dizi ariyordum bi bakiyim begenecekmiyim...
bu arada makrna ve cipse haftasonu kacamagi diyim degilmi
günaydın arkadaşlar..hoşgeldin nar..ben haftasonu inete giremiyorum.yediklerine bakıcam.benim haftasonu kaçamağım oldu tabiki o da kaymaklı ekmek kadayıfı2 tane lahmacun da yedim ama o kaçamağa girmez sankim. ama akşama sadece süt ve 5-10 tane zeytinyağlı sarmayla geçiştirdim..bu dediklerim cmtesi günü oluyor..o sabah 2 küçük dilim börek ve yumurtalı sucuk da yedim..1 elma ve 1 kvivi de gün içinde tükettim..dün sabah yine 2 küçük dilim börek 4 tane sucuk 4-5 tane sarma yedim..dün camlarımı sildim perdeleri yıkayıp ütüledim..hem yorucu hem yoğundu öğle yemeği yerine 2 sb süt içtim 1 elma ve 1 kivi yedim..sabah zaten sıkı yapmıştım kahvaltıyı kolay kolay acıkmadım.akşama 2 tane hindi kanat yedim kendi yağında kızarmış.ama çoğu yağdı yağlarını attım.eşim merakından almış ama ben çok hoşlanmadım üzerindeki derisi çok kalındı.yanında salata ve yoğurt yedim 1 dilimde kepek ekmek ve 1 dilimde küçük börek..haftasonu böyleydi sizce kötümü :44:
bu sabah
2 dilim kepek ekmek
4-5 zeytin
azıcık kaşar
ijlalcim sen hedefine ulamissin neredeyse ama yinede dikkat diyorum kilonu koruman gerekiyor
bende sabah tartildim adetimin 3 gunu olmasina ragmendaynamadim sabah tartim 80.200
sabah
leslie 1 miles + mezdeke
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cayi
1 bardak su
kahvalti
1 kucuk domates
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir kibrit kutusu gibi
ogle
1 kase yogurtlu makarna
ara
3 kuru kaysi biraz ceviz(tatli krizimi atlatmak icindi ama gel gorki yinede cikolatayi yedim)
25 kalorilik cikolata
1 kupa diyet cayimi icecegim birazdan
birazda dert yaniyim
evlenmeden onnce 60 larda gezer dururdum evlilik hamileleik emzirme donemi derken sonuc bu.ustelik hic kendimi kilolu hissetmiyordum daha dogrusu vermem gerektigini dusunmuyordum.artik bundan sonrasini bakiyorum...bu arada dun gece 1 saat spor yapip 1 kupada diyet cay ictim ve yattimhaftasonu kacmaklarini eritmek icin
haklisin biyerde yediysek biyerde kisacagiz artik.ogrenciyken az yemezdim ekmek kadayifini canim cekti simdi bakdiyebilirsin canım çünkü diğer yediklerinde problem yoktu.bende cmtesi ekmek kadayıfı yedim mesela vicdan azabı duymadım çünkü arkadaş yedi çok lezzetli dedi bende o lezzetten mahrum kalmak istemedim oluyor böyle zaman zaman napalım bizimde nefsimiz var sonuçta
canim turkiyede 11 burda 5 e geliyor ben baya bir uzaktayim turkiyeden kafan karismasindoru diyosun nar kilomu korumam lazım.eve misafir gelince düzen bozuluyor malesef.yediğim börekler kaynanamın bana gelirken getirdiği börekler.hala bitmedi.yoksa öyle hamuişi yapan biri değilim.bu yazdığın bugünün menüsüm nar kafam karıştı ne ara öğle yemeği yedin saat daha 11
canim turkiyede 11 burda 5 e geliyor ben baya bir uzaktayim turkiyeden kafan karismasin
bende misafir geldimi yaparim ya bitsin diye artik az yapiyorum ikramlarimi yoksa kalan bana kalacak biliyorum...en buuyk tehlike misafirlik ya evden tok gideceksin yada eve az ikram yapacaksin kendimce buldugum cozumlerdoru diyosun nar kilomu korumam lazım.eve misafir gelince düzen bozuluyor malesef.yediğim börekler kaynanamın bana gelirken getirdiği börekler.hala bitmedi.yoksa öyle hamuişi yapan biri değilim.bu yazdığın bugünün menüsüm nar kafam karıştı ne ara öğle yemeği yedin saat daha 11
bende bugun ccok is yaptim belim kopacak gibi agriyor sabahda spor olunca heralde hepten yoruldum aam aksam leslie yaapacagim ara arada muzik acip oynuyorumsporunu yapmışsın nar ne güzel ..ben cuma akşamaı 15 dk leslie hareketleri yaptımama cmtesi fos pazar günüde temizlik yordu beni yine kaldı spor
iclalcim afiyet olsun kadayiflar madayiflar.. benim de dun serbest atis gunum du masallah saglam yedim sanrim cok rahatsizim.. haftada bir yapiyorum cunku hafta ici canim ceiyor mesela.. pazari bekleyeyim diyorum.. pazar umudu olmasa kacamaklar daha da cogalir..
nerde yaşıyosun nar merak ettim..
teşekkür ederim canım..afiyetle yedim walla..napıyım ama yemesem aklımda kalırdı psikolojik çöküntü yapardı o ruh sağlığı da önemli o nedenle yedim gittibenim tartı günüm cuma bu hafta dikkat etmem lazım ztar..kaçamksız bi hayat düşünemiyorum ben
oglen menun iyi ama 1 dilim ekmek de olabilirdi sanki....öğlen
4 kaşık şehriye çorba
1 küçük tavuk göğsü
1 tane hanım göbeği tatlı (normalde 3 taneydi tabakta arkadaşla paylaştık )
gormemisim canim tayland a ticaretle ugrasiyoruzsorumu görmedi sanırım nar :44:
merhaba kızlar,nasılsınız?
bugün işyerinde akşama kadar net yoktu.giremedim bir türlü,sinirimden patladım.inşallah yarın düzelirde girebilirim.cumartesi baya bi fazla kaçırmışım dün sabah tartıda fazla çıktım.dün ve bugün az yiyerek dengeledim tabiki.yarın net gelirse girer, yadiklerimi yazarım.
iyi akşamlar:80:
oglen menun iyi ama 1 dilim ekmek de olabilirdi sanki....
gormemisim canim tayland a ticaretle ugrasiyoruz
bekliyoruz menulerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?