İjlal'in Diyet Günlüğü

kahvaltın güzel hatta çok sağlıklı..mangoyu hiç yemedim sanırım :44: güzel bişeymi?
hb ijlal.tekrardan yola koyuldum... mangoyu olmus ve olmamis sekilde tuketebilirsin. acayip derecede tokluk hissi veriyor ben yesil tuketiyorum...

bende pazartesi diye tum gun temizlik yaptim genlde haftasonu temizlik yapmam.tabi simdilik calismadigim icin..bende izleyecek bi dizi ariyordum bi bakiyim begenecekmiyim...

kızlar nerdesiniz yahuu
bu arada makrna ve cipse haftasonu kacamagi diyim degilmi

diyebilirsin canım çünkü diğer yediklerinde problem yoktu.bende cmtesi ekmek kadayıfı yedim mesela vicdan azabı duymadım çünkü arkadaş yedi çok lezzetli dedi bende o lezzetten mahrum kalmak istemedim oluyor böyle zaman zaman napalım bizimde nefsimiz var sonuçta

ijlalcim sen hedefine ulamissin neredeyse ama yinede dikkat diyorum kilonu koruman gerekiyor
bende sabah tartildim adetimin 3 gunu olmasina ragmendaynamadim sabah tartim 80.200
sabah
leslie 1 miles + mezdeke
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cayi
1 bardak su
kahvalti
1 kucuk domates
5 yesil zeytin
1 haslanmis yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
1 dilim peynir kibrit kutusu gibi
ogle
1 kase yogurtlu makarna
ara
3 kuru kaysi biraz ceviz(tatli krizimi atlatmak icindi ama gel gorki yinede cikolatayi yedim)
25 kalorilik cikolata
1 kupa diyet cayimi icecegim birazdan
birazda dert yaniyim
evlenmeden onnce 60 larda gezer dururdum evlilik hamileleik emzirme donemi derken sonuc bu.ustelik hic kendimi kilolu hissetmiyordum daha dogrusu vermem gerektigini dusunmuyordum.artik bundan sonrasini bakiyorum...bu arada dun gece 1 saat spor yapip 1 kupada diyet cay ictim ve yattimhaftasonu kacmaklarini eritmek icin

doru diyosun nar kilomu korumam lazım.eve misafir gelince düzen bozuluyor malesef.yediğim börekler kaynanamın bana gelirken getirdiği börekler.hala bitmedi.yoksa öyle hamuişi yapan biri değilim.bu yazdığın bugünün menüsüm nar kafam karıştı ne ara öğle yemeği yedin saat daha 11

haklisin biyerde yediysek biyerde kisacagiz artik.ogrenciyken az yemezdim ekmek kadayifini canim cekti simdi bak

sporunu yapmışsın nar ne güzel ..ben cuma akşamaı 15 dk leslie hareketleri yaptım ama cmtesi fos pazar günüde temizlik yordu beni yine kaldı spor

canim turkiyede 11 burda 5 e geliyor ben baya bir uzaktayim turkiyeden kafan karismasin

bende misafir geldimi yaparim ya bitsin diye artik az yapiyorum ikramlarimi yoksa kalan bana kalacak biliyorum...en buuyk tehlike misafirlik ya evden tok gideceksin yada eve az ikram yapacaksin kendimce buldugum cozumler

sporunu yapmışsın nar ne güzel ..ben cuma akşamaı 15 dk leslie hareketleri yaptım ama cmtesi fos pazar günüde temizlik yordu beni yine kaldı spor
bende bugun ccok is yaptim belim kopacak gibi agriyor sabahda spor olunca heralde hepten yoruldum aam aksam leslie yaapacagim ara arada muzik acip oynuyorum

öğlen
4 kaşık şehriye çorba
1 küçük tavuk göğsü
1 tane hanım göbeği tatlı (normalde 3 taneydi tabakta arkadaşla paylaştık )

iclalcim afiyet olsun kadayiflar madayiflar.. benim de dun serbest atis gunum du masallah saglam yedim sanrim cok rahatsizim.. haftada bir yapiyorum cunku hafta ici canim ceiyor mesela.. pazari bekleyeyim diyorum.. pazar umudu olmasa kacamaklar daha da cogalir..

teşekkür ederim canım..afiyetle yedim walla..napıyım ama yemesem aklımda kalırdı psikolojik çöküntü yapardı o ruh sağlığı da önemli o nedenle yedim gitti benim tartı günüm cuma bu hafta dikkat etmem lazım ztar..kaçamksız bi hayat düşünemiyorum ben

kesinlikle canim katiliyorum sana.. soncuta diyet yapiyoruz elbette ki benim uyguladigim programimda herseyden yeniliyor sadece abur cubur, tatlilar., sagliksiz urunler yok.. aslinda saglikli besleniyoruz yanii..ama insaniz yanii.. kilo verecez diye eziyet cekmeye gerek yok.. hele ki sen nerdeyse hedef kilondasin.. aten ara sira kacamak yapmalisin cunku daha sonra kilonu koruma evresine girecegin icin.. ara ara alistirmak lazim vucudu boyle tatlaradiye dusunuyorum..

bi de benim her hafta bir kilo vermem lazim hedef kiloma kadar ama artik az az veriyorum kilolarimi yahuu.. nedendir ?? neyde saglam gidiyor onu hissediyorum.. bugun su doktorlarla bi goruseyim de.. spor yapabilirsin derseler -ki sanmiyorum- hemen baslicam.. hemen...

akşama sağlıklı beslencem işallah. yaşasın balık var yanındada salata

Son düzenleme:
merhaba kızlar,nasılsınız?
bugün işyerinde akşama kadar net yoktu.giremedim bir türlü,sinirimden patladım. inşallah yarın düzelirde girebilirim.cumartesi baya bi fazla kaçırmışım dün sabah tartıda fazla çıktım.dün ve bugün az yiyerek dengeledim tabiki.yarın net gelirse girer, yadiklerimi yazarım.
iyi akşamlar:80:

öğlen
4 kaşık şehriye çorba
1 küçük tavuk göğsü
1 tane hanım göbeği tatlı (normalde 3 taneydi tabakta arkadaşla paylaştık )
oglen menun iyi ama 1 dilim ekmek de olabilirdi sanki....

sorumu görmedi sanırım nar :44:
gormemisim canim tayland a ticaretle ugrasiyoruz

bekliyoruz menulerini

oglen menun iyi ama 1 dilim ekmek de olabilirdi sanki....

gormemisim canim tayland a ticaretle ugrasiyoruz

bekliyoruz menulerini

ben sabahları ekmek yiyorum sadece nar o da 2 dilim.bilmiyorum doğrumu yapıyorum da.dün öğlende hiç acıkmamıştım o nedenle yarım kase çorbayı bile bitremedim ama öğleden sonra acıktım yarım paket eti formla 6 tane kepekli çubuğu götürdüm.tayland dasın demek çok uzaktasıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…