İjlal'in Diyet Günlüğü

iyiyiz serenay seni gördük daha iyi olduk :118:bekliyoruz menülerini canım..

dün akşam
az yağda kızarmış balık
yanında salata
pekmezli sucuk
yeşil çay

sabah
2 dilim kepek arası biraz salça
1 kk kaşar peynir

kızlar sizin çizelgeniz yok sanırım göremedim.
ijlal cim bugun sabah menum
1 kuru kayisi
1 kupa diyet cay
bir bardak su
cavdar ekmegiyle yapilmis peynirli tost
bir dilim kadarda peynir
ara
1 bardak sutlu kahve az sekerli
ogle
1 kase makarna (evd e az kisi olunca yemek bitmiyor genelde az yaparim ama makarna misafir icindi yenilmeyince bize kaldi)
50 gr kadarda yogurt
aksama gezmeye gidecegim ondan evde bisey yemiyecegim daha ordaki ikramlardan az az yiyecegim aksam yemegi niyetine simdi spor yapacagim bide bir diyet cayi daha icerim gidene kadar

makarna ve akşam yediklerin (büyük ihtimal hamurişi yiyceksin) karbonhidrat ağırlıklı nar ama napıcaksın misafir gerçeğini inkar edemeyiz gelincede gidincede sonrası biraz buruk oluyor diyet açısından :92:

guzellll iclalcim bu hafta seni cok daha istikrarli gordum..

spora da baslasan iki haftada biter verecegin kilo aslinda ..

cok guzel yaaa... sen nerdeyse bitirdin.. Allahim su zaman cabucak gecse de bir sabah unaip aynaya baktigimizda fazlaliklardana rinmis olarak gorsek kendimizi

spora başlayamdım bir türlü ama çok istiyorum yakında inşallah.misafir olayı olmasa kilocuklar gider de napalım o da lazım hayatta.inşallah ztarcım zayıflıycaksın sende inanıyorum ben :92:

aralarda 1 dilim kek 1 fincan neskafe 2 eti form 1 küçük elma 1 tane küçük kare gofret yiyip içtim..

ara
1 kupa yesil cay
aksam yemegi
2 dilim borek(esim istemisti onun icn yaptim misafirlikte cok yememek icn ve aksam yemegi olarak yedim.yemeseydim eve donuste yer ustune yatardim tecrubeye denk onceden ayni durumu yasadim. eve geldim ve sadece su iciyorum ve simdi kendimi bi guzel yataga atacagim.....)
misafirlikten galibiyetle dondum
gidecegim yere oncelikle yuruyerek gittim yarim saat yurudum.
gittigim yerde sadece 2 adet elmali pasta yedim+ 2 cay bardagi sekersiz cay
yemediklerim
bir pogaca
2 dilim borek
1 paket cikolata
eve gelis 2 dilim borek
yorumlar size kaldi arkadaslar b udavranislarim dogrumu degilmi kendimce dogru yaptim ama bilmiyorum...
birde bugun 1 saat mezdeke oynadim

günaydın arkadaşlar ankara kar altında neden işyerleri tatil olmazkiiii

dün akşam yediklerim
1 tabak kapuska
3 tane sarma
yoğurt
yeşil çayla birlikte pekmezli sucuk

sabahları genelde kahvaltım aynı

2 dilim kepek ekmek arası acıbiber salçası ve biraz kaşar yanında şekersiz çay..

narcım menün bundan iyi olamazdı zaten.misafirliği 2 elmalı pastayla atlattıysan daha ne olsun.zaten 2 dilim börekte yemişsin evde.akşam sporuda tamam ohhh bence süpersin

kızlar bu arada ben sabah tartıldım 67,1 geldim şaştım walla noluyo bana böyle.bu aralar akşamları ılık suya biraz sirke karıştırıp içiyorum onun faydasımı acaba ne dersiniz :92:

cemre düştü ama kış aynı şiddetiyle devam ediyor geçen kar erimişti baharın geleceğini hissetmiştim ama şimdi eski kış manzarası geri geldi bahar nerdesininn seni özledimm

ijlalcim ben geldim sabah 70.900 ciktim gram ama cok sukur 80altina dustum.
1 kupa diyet cay
1 kuru kaysi
1 kupa su
20 dakika mezdeke
kahvalti
2 dilim peynirli turta(sekersiz ve az yagli yapmistim)
ara
1 kuru kaysi
ogle
1 kase makarna
2 kasik yogurt
ara
malesef
60 gr gofretli cikolata
birazda sutlu kahve(sekersiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…