merhaba kızlar,nasılsınız?
bugün işyerinde akşama kadar net yoktu.giremedim bir türlü,sinirimden patladım.inşallah yarın düzelirde girebilirim.cumartesi baya bi fazla kaçırmışım dün sabah tartıda fazla çıktım.dün ve bugün az yiyerek dengeledim tabiki.yarın net gelirse girer, yadiklerimi yazarım.
iyi akşamlar:80:
ben sabahları ekmek yiyorum sadece nar o da 2 dilim.bilmiyorum doğrumu yapıyorum da.dün öğlende hiç acıkmamıştım o nedenle yarım kase çorbayı bile bitremedim ama öğleden sonra acıktım yarım paket eti formla 6 tane kepekli çubuğu götürdüm.tayland dasın demek çok uzaktasıınnn
ijlal cim bugun sabah menumkızlar sizin çizelgeniz yok sanırım göremedim.
ijlal cim bugun sabah menum
1 kuru kayisi
1 kupa diyet cay
bir bardak su
cavdar ekmegiyle yapilmis peynirli tost
bir dilim kadarda peynir
ara
1 bardak sutlu kahve az sekerli
ogle
1 kase makarna (evd e az kisi olunca yemek bitmiyor genelde az yaparim ama makarna misafir icindi yenilmeyince bize kaldi)
50 gr kadarda yogurt
aksama gezmeye gidecegim ondan evde bisey yemiyecegim daha ordaki ikramlardan az az yiyecegim aksam yemegi niyetine simdi spor yapacagim bide bir diyet cayi daha icerim gidene kadar
dün akşam
az yağda kızarmış balık
yanında salata
pekmezli sucuk
yeşil çay
sabah
2 dilim kepek arası biraz salça
1 kk kaşar peynir
guzellll iclalcim bu hafta seni cok daha istikrarli gordum..
spora da baslasan iki haftada biter verecegin kilo aslinda ..
cok guzel yaaa... sen nerdeyse bitirdin.. Allahim su zaman cabucak gecse de bir sabah unaip aynaya baktigimizda fazlaliklardana rinmis olarak gorsek kendimizi
aramakarna ve akşam yediklerin (büyük ihtimal hamurişi yiyceksin) karbonhidrat ağırlıklı nar ama napıcaksın misafir gerçeğini inkar edemeyiz gelincede gidincede sonrası biraz buruk oluyor diyet açısından :92:
ara
1 kupa yesil cay
aksam yemegi
2 dilim borek(esim istemisti onun icn yaptim misafirlikte cok yememek icn ve aksam yemegi olarak yedim.yemeseydim eve donuste yer ustune yatardim tecrubeye denk onceden ayni durumu yasadim. eve geldim ve sadece su iciyorum ve simdi kendimi bi guzel yataga atacagim.....)
misafirlikten galibiyetle dondum
gidecegim yere oncelikle yuruyerek gittim yarim saat yurudum.
gittigim yerde sadece 2 adet elmali pasta yedim+ 2 cay bardagi sekersiz cay
yemediklerim
bir pogaca
2 dilim borek
1 paket cikolata
eve gelis 2 dilim borek
yorumlar size kaldi arkadaslar b udavranislarim dogrumu degilmi kendimce dogru yaptim ama bilmiyorum...
birde bugun 1 saat mezdeke oynadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?