İjlal'in Diyet Günlüğü

haftasonu yediklerimize dikkat edelim serenay..ben bu akşam spor yapmaya çalışıcam inşallah..iyi tatiller

evet canım dikkat edelim.yapalım güzel güzel sporumuzuda.iyi tatiller canım.kendine iyi bak

Son düzenleme:
merhabalar ijlal dun yediklerimi yazip fircami yiyim istiyorum
dun bir guzel diyete basladim
sabah
2 dilim beyaz ekmek
5 tane zeytin
1 ince dilim kasar
caya artik hic sseker atmiyorum.2 ay oldu nerseyse.2 fincan cay
1 haslanmis yumurta
oglen
1 kase maakrna(320 clr)
2 kurabiye
1kase tarhana corbasi
2 bardak cay
10 tane kadar cubuk kraker
aksam
200 gr yogurt
nerdeyse yarim ekmek
kizartilmis tavuk 200 gr kadar
cips de yedim 30 gr kadaar
gun icinde 2 fincan turk kahvesi
bir kac bardak su
spor yok
ve bugun
adet oldum hamile olma ihtimalim vardi ondan bir turlu rahat olamiyordum. cok sukur o sorunum hal oldu suan daha rahatim.ve ciddi fazlaliklari atmak istiyorum.
simdi bugunu artik 1 . gun sayiyorum
kahvaltim
uyanir uyanmaz 2 bardak su
esmer ekmekle yapilmis bir tost (ekmek dilimlerim hazir kesilmis ve cok inceler)
uzerine yesil cay demledim icebildigiim kadar icecegim (dokme yesil cay ve orjinal)
supurgeme tekrardan bindim bu sefer 80 altina dusecegim sirasiyla beser beser atacagim

günaydınlar

sabah tartıldım.bu hafta regli olmama rağmen 800 gr. gitmiş.:118:

18 şubat cumartesi 71,40 kg.
25 şubat cumartesi 70,60 kg.

selam nar hoşgeldin.
ijlal cumartesi pazar girmiyormuş nete.bende kilo bildiriminde bulunayım dedim.
bende birkaç gündür ijlalin günlüğüne yazıyorum.kendi günlüğümde var aslında ama yalnız sıkıcı geliyor,epeydirde yazmadım oraya.
dün baya kaçırmışsın,sende farkındasın zaten.bugün güzel başlamışsın canım,devamı güzel gider inşallah.:13:

sagl seranay ben hem buraya hem kendi gunlugume devam edecegim.duzenli birbirimizi kontrol etmenin daha faydali olacagini dusunuyorum.senin gunlugude bi okuyayim
hemen oglen menumu gireyim
2 kucuk parca tavuk
bir orta boy kasede 1 kasik ketcapla uzn makarna yedim.
suyumuda iciyorum
simdi 1 fincan turk kahvesi icecegim.
aksam menusune gorusuruz...

tebrikler canim 100 gramda gitse kardir diyenlerdenim tabialmamak kaydiyla

teşekkür ederim canım.

aksam
yarim mango
bir buyuk boy elma
1 kupa yesil cay
yatana kadarda bol bol su

canım akşamı sadece meyveylemi geçireceksin.bir kase çorba içseydin tok tutardı.karar senin tabikide.akşamı hafif geçirmek güzel kilo verdiriyor.meyvede iyi bir seçim aslında.

ben bugün bayaaa abarttım

sabah : 2 küçük haşlanmış patates,, 5 zeytin,, 15 gr. peynir
arada : çik.gofret ,, pop kek ,, 1 fincan nescafe
öğlen : kıymalı pide ve ayran

akşama 1 lokma yiycek halim yok ve yemiyeceğimde bugünlük yeterrrr

mangoyu yesil tuketiyorum ve cok tok tutuyor.dun acikmadim onceden baya bi talimliyim .duzenli beslenme konusunda biraz yoldan ciktim tekrardan yola girdimumarim devam ederim.
yediklerinin olcusunu yazmamissin ama aksama hafif biseyler yemissindir diye umuyorum. mutlaka acikmissindir diye de tahmin ediyorum.
benim degismeyecek olcum herseyden az az yemek illaki su ogune sunu yiyecegim demiyorum oglen yada aksam bazen sadece meyvede yiyebilirim.tabi aksami hafif tutmak sartiyla diyerekten sabah menum
1 bardak su
1 kuru kaysi
1 kupa diyet cayi
sonrasi
cavdar ekmegiyle yapilmis peynirli tost
4-5 zeytin
2 fincan sekersiz cay

ara
mango
ogle
bir kase yogurtlu makarna
1 fincan kahve 1 ck seker
ara
160 kalorilik bir cips
aksam
cavdar ekmegiyle yapilmis peynirli tost
4 ykasigi pirin pilavi
100 gr yogurt
sekersiz cay
yatana kadar bol bol su

günaydın arkadaşlar..hoşgeldin nar..ben haftasonu inete giremiyorum.yediklerine bakıcam.benim haftasonu kaçamağım oldu tabiki o da kaymaklı ekmek kadayıfı 2 tane lahmacun da yedim ama o kaçamağa girmez sankim. ama akşama sadece süt ve 5-10 tane zeytinyağlı sarmayla geçiştirdim..bu dediklerim cmtesi günü oluyor..o sabah 2 küçük dilim börek ve yumurtalı sucuk da yedim..1 elma ve 1 kvivi de gün içinde tükettim..dün sabah yine 2 küçük dilim börek 4 tane sucuk 4-5 tane sarma yedim..dün camlarımı sildim perdeleri yıkayıp ütüledim..hem yorucu hem yoğundu öğle yemeği yerine 2 sb süt içtim 1 elma ve 1 kivi yedim..sabah zaten sıkı yapmıştım kahvaltıyı kolay kolay acıkmadım.akşama 2 tane hindi kanat yedim kendi yağında kızarmış.ama çoğu yağdı yağlarını attım.eşim merakından almış ama ben çok hoşlanmadım üzerindeki derisi çok kalındı.yanında salata ve yoğurt yedim 1 dilimde kepek ekmek ve 1 dilimde küçük börek..haftasonu böyleydi sizce kötümü :44:

bu sabah
2 dilim kepek ekmek
4-5 zeytin
azıcık kaşar

burda bana göre fazla olan yarım beyaz ekmek cips ve makarna karbonhidrat depolaşmışsın narcım..ama haftasonu olduğu için belki kaçamak günüdür şimdi diğer yediklerine bakayım..

kahvaltın güzel hatta çok sağlıklı..mangoyu hiç yemedim sanırım :44: güzel bişeymi?

günaydınlar

sabah tartıldım.bu hafta regli olmama rağmen 800 gr. gitmiş.:118:

18 şubat cumartesi 71,40 kg.
25 şubat cumartesi 70,60 kg.

tebrikler serenay regl sonrası kilo veriliyor diye biliyorum ama sen regl olmama rağmen diyince sanki almam gerekirken gibi anladım..:44:

haftasonum güzel geçti benim.uzun zamandır yüz yüze görüşmediğim ve sevdiğim bir bayan arkadaşımla cmtesi günü buluştuk..sohbet ettik alışveriş yaptık..mutlu oldum pazar günü de temizlikle geçti.perde ütülemek çok sıkıcı ve yorucu neyseki evim küçük olduğundan pencere sayısı az dün akşam dizim de vardı trt 1 de avrupa avrupa komedi dizisi..çok güzel mutlu oluyorum o diziyi seyredince tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…