İjlal'in Diyet Günlüğü

lahmacunu evde yapabiliyomusun onun ekmek fırınında pişmesi gerekmiyomu? bende bayılırım lahmacuna ankarada biyer keşfettim süper yapıyo

ben yine cozuttummm

çokoprensin küçük olanlarından yarım paketi götürdüm üstüne de 6 tana kepekli çubuk :125:

ama niye yaptım diye sorun :125:çünkü karnım kazındı biraz su içmiştim resmen acıktım canım çekti ve yedim şimdi yeşil çay içiyorum hatamı telafi etmek için :82:

Son düzenleme:
lahmacunu evde yapabiliyomusun onun ekmek fırınında pişmesi gerekmiyomu? bende bayılırım lahmacuna ankarada biyer keşfettim süper yapıyo
ev firininda yapiyorum findik lahmacun harika oluyor.

yesil cayin kalori yakici ozeligine siginalim hemen dimi
bende arada
bir mango yedim

senin aran güzel olmuş canım da benimkisi fiyasko ama dediğim gibi midem kazındı resmen yapıcak başka bişey yoktu canımız sağolsun erir inşallah yarın da tartı günüm
hadi iyi haberini bekliyorum bende pazartesiye tartilacagim bakalim kac cikacagim

sen hangi gunler tartiliyorsun iclalcim yaaa tartil ben merak ediyorum valla.. hedef kilona az kaldi ya beni heyecan basiyor

1 dana yazıyo çok güldüm adana olcaktı..
lahmacunlar danalar gunlerce diyet yapma sonucu
evet son 8 den sonra hic birsey yemedim
1 kupa diyet cay
yarim peynirli tost
leslie 4 miles yaptim
1 kupa maden suyu ictim ve gayet tok bir sekilde uyumaya gidiyorum

arayi tam taziyim
bir mango
1 kuru kaysi 5-6 tane fistik

lahmacunlar danalar gunlerce diyet yapma sonucu
evet son 8 den sonra hic birsey yemedim
1 kupa diyet cay
yarim peynirli tost
leslie 4 miles yaptim
1 kupa maden suyu ictim ve gayet tok bir sekilde uyumaya gidiyorum
hatirladim 3 tane cubuk kraker
sanki tostun yarisi olsaydi daha iyi olurdu gibime geliyor.
gunluk yorumumumu buyrun yapin tum gunun skoru

sen hangi gunler tartiliyorsun iclalcim yaaa tartil ben merak ediyorum valla.. hedef kilona az kaldi ya beni heyecan basiyor

tartı günüm yarın canım ben bugünkü yediklerimden sonra çok heycanlı değilim sanki. bakalım inş. 67 yi görürüm

hatirladim 3 tane cubuk kraker
sanki tostun yarisi olsaydi daha iyi olurdu gibime geliyor.
gunluk yorumumumu buyrun yapin tum gunun skoru

canım sen çok az yemişsin bugün biraz abur cubur gibi geldi olsun bugün böyle oldu demek bunlardan kilo olmaz bence..

günaydın herkese..67,1 dim sabah..mutluyum çünkü akşam yemeği yiyip yatmıştım..bugün yazamıycam kulak doktoruna gitmem lazım..herkese iyi tatiller..

günaydın herkese..67,1 dim sabah..mutluyum çünkü akşam yemeği yiyip yatmıştım..bugün yazamıycam kulak doktoruna gitmem lazım..herkese iyi tatiller..
gecmis olsun canim. toptan bugunku menumu yazayim hemen.
ama ozellikle aksam menume yorum lutfen cok yedim sanki
sabah
1 kupa diyet cay
2 ince dilim cavdar ekmegine peynirli tost
2 zeytin
birkac catal beynir
ara
2 kuru kaysi
10 tane fistik
1 su bardagi sutlu kahve
ogle
1 dilim cavdar ekmegi
4 zeytin
aksam
3 sb seftali suyu
200 gr balik (kilciksiz yagsiz)
patates puresi de 100 gr kadar

tebrikler

yerinde olmak isterdim yaaa.. masallah az kalmis ..

yemek ten baya bi sonra etimek tatlisi yaptim ve yedim 2 dilim
leslie 1 miles
mezdeke 30 dakika

tebrikler

yerinde olmak isterdim yaaa.. masallah az kalmis ..
z star bende seni tebrik ediyorum baya bi kilo vermissin cok sukur bende 70 li rakamlari sinrdada olsa goruyorum
umairm beser beser (kulaga ne hos geliyor )verecegim kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…