susamlı simit susamdan dolayı tercih edilmiyor sanırım kalorisi yüksek die?
Canım sabah kahvaltı şansın sadece simit yada pogaça ise o zaman simiti tercih et ama susamlı yada çekirdekli simit yerine tam tahıllı simitler var susam yerine tahıl parçalrı koyuyorlar bulabilirsen onlardan al canım benim iş yerime yakın Komşum fırın var ben ordan alıyorum canım simit istediğinde
benim dolabımda ev yapımı dut kurusu ve taze ceviz var karnımda açlık hissettiğimde bunlardan atıştırıyorum.umarım doğru yapıyorumdur kalori almıyorumdur.
benim dolabımda ev yapımı dut kurusu ve taze ceviz var karnımda açlık hissettiğimde bunlardan atıştırıyorum.umarım doğru yapıyorumdur kalori almıyorumdur.
Evet yaa bu konuda bilgisi olan varmı bu kuru meyve, kuruyemişlerdeki kalori oranı nedir yani hangisinden ne kadar kadar yesek kilo aldırmak yerine kilo verdirir ve açlık hissini yok eder... Benim tek bildiğim sabah aç karna bol su ile 2-3 adet kuru kayısı yemek bağırsaklara iyi geliyor ama fındık fıstık vb... şeyler hakkında hiç bilgim yok
ara
1 light süt içtim az önce
şimdide 1 yulaflı kepekli altınbaşak yedim.şu sunta denilenden.bende ona benzetmişimdir hep.tatsız tuzsuz.
kimse yok bugün
Günaydın , olmaz olurmu biz burdayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?