İjlal'in Diyet Günlüğü

merhaba günlük.aslında tartıda 71 i görene kadar yazmamayı düşünüyodum ama bu sabah 71,7 i görünce yazıyım dedim.bundan sonra sık sık yazmıycam sanırım.neyse dün yediklerimi yazayım.dün oruçtum ve dün iftarda işyerinde olduğumdan ceviz,dut kurusu ve çubuk kraker yedim ama epey yedim.sonra eve gidince 4 kaşık fasulye piyaz yedim 1 yada 2 dilimde ekmek yedim.yeşil çay içtim biraz spor yaptım 20 dakika kadar ve mekik çektim uyudum.

bu sabah
2 dilim kepek ekmek arası biber salçası ve yağsız peynir,7 tane zeytin,yeşillik ve 2 tane çerry domates.şekersiz çay.sanki acayip yemiş gibiyim çok geldi sanki.

yeşil çayımı içiyorum 2 tane ceviz 2 tane dut kurusu yedim ama sabah kahvaltısı yapınca çok bişey yemişim gibi hissediyorum kendimi.iyi gidiyorum aslında umarım yılbaşında irademe hakim olurum.

hiç acıkmadım ama iş yerinde öğle yemeği yemem gerekiyor.zaten çok sıkıcı bi yer burası şehirden uzak öğle arası gidilebilecek bi yerde yok yakınlarında.tek aktivite öğlen yemeği kalıyo.ama ben bu saatlerde hiç acıkmamış oluyorum.ama mecburen az da olsa yiycem.

öğle
mercimek çorba(4-5 kaşık alıcam)
kağıt kebap
sütlaç(bunu almıycam)

susamlı simit susamdan dolayı tercih edilmiyor sanırım kalorisi yüksek die?

Canım sabah kahvaltı şansın sadece simit yada pogaça ise o zaman simiti tercih et ama susamlı yada çekirdekli simit yerine tam tahıllı simitler var susam yerine tahıl parçalrı koyuyorlar bulabilirsen onlardan al canım benim iş yerime yakın Komşum fırın var ben ordan alıyorum canım simit istediğinde

canım ben simitten vazgeçtim şimdi her sabah kendime 2 dilim kepek ekmek arasına salça ve peynir koyarak puaça yapıyorum.böylesi daha hoşuma gitmeye başladı.salça olayınıda bi arkadaşın günlüğünde okumuştum.acı biber salçası sürüyorum bana lezzetli geliyor.hem daha sağlıklı bi kahvaltı oluyor sanırım.

öğlen yediklerim

5 kaşık mercimek çorba
1 porsiyon kağıt kebap (içindeki minik küp patateslerden 3-4 tane yedim patatesin çoğu kaldı sadece etleri ve havuçları yedim suyunu da yemedim)
sütlaç vardı almadım

benim dolabımda ev yapımı dut kurusu ve taze ceviz var karnımda açlık hissettiğimde bunlardan atıştırıyorum.umarım doğru yapıyorumdur kalori almıyorumdur.

benim dolabımda ev yapımı dut kurusu ve taze ceviz var karnımda açlık hissettiğimde bunlardan atıştırıyorum.umarım doğru yapıyorumdur kalori almıyorumdur.

Evet yaa bu konuda bilgisi olan varmı bu kuru meyve, kuruyemişlerdeki kalori oranı nedir yani hangisinden ne kadar kadar yesek kilo aldırmak yerine kilo verdirir ve açlık hissini yok eder... Benim tek bildiğim sabah aç karna bol su ile 2-3 adet kuru kayısı yemek bağırsaklara iyi geliyor ama fındık fıstık vb... şeyler hakkında hiç bilgim yok

sanırım onları da abrtmamak gerekiyor.en fazla 1 avuç yemek lazım.ama ceviz 2-3 adet yeter sanırım.bende bu dut kurusunu çok sevdim insan eline alınca bırakamıyor.yaş dutu o kadar sevmem ama kurusuna bayıldım.

günaydııınnnben bugün mutlu uyandım çünkü tartıda 71,5 u gördüm 71 li bi rakam ne güzeldi yahu keşke resmini çekseydim..gelelim yediklerime
dün akşam6,5 gibi bi tabak kurufasulye piyazı yanında da yarım kase yoğurt yedim 8 gibi yeşil çay içtim yarım saat leslie yaptım.mekik çektim.bugün oruç tutmak için sabah 4,5 gibi kalktım kalan fasulyeyi yani 6 kaşık yanında yağsız peynir (köyden gelmiş yoksa yağsız peynir yiyemem)7 tane zeytin 1çay kaşığı pekmez
1 dilim kepekli ekmek ve tarçınlı kuşburnu çayı içip mekik çekip yattım.ve sabah o tartıyı sevdim.bu arada kefir metabolizmayı çalıştırıyor.ben marketten küçük şişe sade kefir almıştım.arada 1-2 yudum içiyodum içtiğim günler tuvalete çıkabildim faydasını gördüm yani tavsiye ederim

bugün bişey yemediğimden yazamıyorum ama yazmak istiyorum.umarım haftasonu ve yılbaşında fazla kaçırmam.annemin nefis yemeklerine asla hayır diyemiycem biliyorum ama hepsinden azar azar yiycem inşallah pazartesi buraya pişmanlık öykülerimi yazmak istemiyorum şu cümleyi yazabilenlerden olmayı çok isterdim kadar da yedim ama çok ilginç tartı fazla oynamamış.nerdeee bu arada az önceki ifadeyede bayıldım baya karışık bi ruh halini yansıtıyo yeni yılda umarım hasretle beklediğim kilolarıma (70 ve altı) sağlıkla ve huzurla kavuşurum.tabi burda bu yola başkoymuş bütün arkadaşlar için bu temennim.

yahu ben millete temennilerde bulunuyorum ama tınn.. kimsenin bana baktığı yokbende kendime yazarım napalım artık

Son düzenleme:
merhaba!
ilk defa bakıyorum günlüğüne..
kilomuz aynı gibi :) ben senden 2 kilo fazlayım.

kimse yok demişsin, hepimiz burdayız.
sen de buyur bizim günlüklerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…