İjlal'in Diyet Günlüğü

şimdi tickerına dikkat ettimde takdir görülesi insanlardan birisin 1 ayda 6 kiloooo wouwwww seni başarı öyküleri kısmında görmemiz pekte uzun sürmez gibi geliyo:)

heee bide kızıcam o tostun üstüne tereyağını sürmesen olmaz dimi :) çok lezzetli bişy şu tereyağ yaa

tostun üstü kızarıca çok hoşuma gidiyo ama ama bu köyden gelmiş bi yağ daha masum yaniibaşarılımıyım bilmiyorumki walla az önce aklımdan börekler pastalar geçti açım ondandır belki ama şeytan dürtüyor galiba

Son düzenleme:

Düşünmeklede kalori alınmıyo okadarda olsun yani ben hep hayal kuruorum şu olsa bu olsa diye:) ama en güzelide rüyamda sınırsız pasta börek yediğimi falan görmek sabah resmen tok uyanıyorum:) Köy tereyağı masumdur ben pek sevmiyorum köy ürünlerini ağır geliyo bide ağır kokuyo sankim

nedense aklımdakileri hayata geçirme korkusu içindeyim.sanki pastaneye gidicem bi oturuşta canım ne istiyosa yiycem gibime geliyo (diyete başladığımdan beri bu his var gerçi) sanırım bugün bişey yiyemiyorum onla alakalı.köy teryağı banada ağır geliyoda bitmesi gerekiyo artık.her şeye kullanıyorum :)

Bu kilo verme meselesi yemiyim veriyim kadar basit bi mesele değil işte yaşamayan bilemez resmen psikolojimiz bozuluyo bendede artık kalorisiz bişey yesem bile kilo alcam korkusu başladı ve bununda metabolizmayı olumsuz etkilediğine eminim.Olumlu düşünmemiz lazımm.Secret yapalım:) Ben yerim yerim kilo almam beynimizdeki düşünce bu olsun eheheh

ben yerim yerim kilo almam demesi kolay da..bunu hayata geçircezmi peki.(yani bu cümleyi söyleyerek istediğimizi yiycez ve kilo almıycazmı) geçiremiyceksek bu düşüncede kalcak ve başa sarmış olcaz öyle değilmi.

benim bi sorum var.regl dönemlerinde insanın canı daha çok tatlı vs. yemek istiyor ya kendimizi tutmasak olurmu?siz nasıl yapıyorsunuz?

benim bi sorum var.regl dönemlerinde insanın canı daha çok tatlı vs. yemek istiyor ya kendimizi tutmasak olurmu?siz nasıl yapıyorsunuz?

canım acaip çikolatalı bisküvi istiyor.sanırım hasta olucam.şu an inette biskoleta mood a bakıyorum.canım nasıl çekti anlatamam.hiç yemedim ondan ama reklamlarda da çıktıkça canım istiyodu.şu an tavan yaptı!akşam ezanına da daha 2 saat var istesem bile yiyemem..

çikolataaaa çikolataaaa çikolataaaaanoldu bana yaaa hiç böyle canım istemiyoduuusanırım bu akşam benim sonum çok hayırlı olmıycak Allahım koru beni tatlılardan.inş meyveyle atlatırım bu şoku..

Ben yıllarca regly dönemlerinde ne kilo alınır ne kilo verilir diye kulaktan kulaga gelen şehir efsanelerine inandım ve yedim durdum.Ama sonra şunu öğrendim ki reglyken vucut iki kat fazla çalışıp iki kat enerji yaktığı için zayıflamak daha kolay ama gelde iradene sahip çık işte.Ben kendimi tutmaya çalışıyorum.Ama tutamadığım zamanda tatlı falan yiyorum tabi çok coşmadan.

ben bgn biskolata dublex diye bişey aldım yeni çıkmış.Dediğin gibi bisküvili çikolata harika görünüo 108 kalori böyle bişey yiyebilirsin bence ama gece yeme erken ye bence

biskolata dublex diyosun tamam onu da yerim şu an manyak gibi tatlı çekiyorum herşeyi yiycekmiş gibiyim hayırlısıyla iftarı yapıyım inş. orucun verdiği bişeydir..

Son düzenleme:
günaydın günlük..

dünü kazasız belasız atlattım şöyleki

4,5 gibi iftarımı açtım işyerinde
4-5 sunta yanında 1 elma ile
didonun ince uzun gofretinin yarısı
1 galeta

(6,5 gibi)
1 ,5 çiçek karnabahar kızartması yoğutlu
1 dilim kepek ekmek
küçük mangallık sucuklardan 1 tane yemişimdir
sonra aklımda hep biskolata olduğundan markete gittik önüme çıkan biskolatayı aldım ama mood değildi.markette yoktu.benim aldığımın altı bisküvi üstü çikolata arada da frambuazlı jöle vardı.2 tane yedim orta boy yuvarlaktı.1 tane bisküvi yedim küçüktü.

akşam 9 gibi yeşil çay ve 1 tane yer elması yedim.
hafif hareketler yaptım..

Son düzenleme:
ayrıca aldığım biskolata hiç hoşuma gitmedi..midem hoşlaşmadı..iyikide almışım bir daha canım çikolata çektiğinde onu aklıma getircem..yeme isteğim de geçer inş.

ayrıca aldığım biskolata hiç hoşuma gitmedi..midem hoşlaşmadı..iyikide almışım bir daha canım çikolata çektiğinde onu aklıma getircem..yeme isteğim de geçer inş.

eheheheheh süper yaa yorumun :) bende dün naptın onu merak etmiştim yine az kaloriyle atlatmışsın bari dişine göre bişey yiyeydin tabş yinede kalori miktarı az olan bişiy:) ben sana dedim biskolatanın dier çeşidinden al diye:) dublexmiydi adı ne unuttum:) bende aldım ama yemedim evde kuzu kuzu birgün onu yiyeceğim günü bekliyo evdekiler benden önce davransada bitirseler keşke:)

canım senin dediğinde yoktu baktım çikolta bölümünde her yere.çubuk şeklinde olanlar vardı bilmiyorum onu mu kastediyosun.dediğin gibi dişime göre bişey bulamayınca ucuz atlattım.ama çikolata bçlümüne girişimi görmeliydin.sanki çok acil bişey arıyordum.yarışmada gibiydim.gözlerim hep biskolatayı arıyordu.ama ben bu biskolata mood u çok merak ediyorum bulursam alırım gibime geliyor :)

mood reklamı dışındakiler benim ilgimi çekmiyo:) benim dediğimm yeni çıkmış bende hiç ymedim ama lezzetli olduğuna eminim böyle uzun bisküvi üstüne kreması ve üstündede çikolatası var mmm bence nefistir kaloriside 100müydü neydi bide etinin janga sı çokkk güzel ama kalorisi çoktur kesin yazmamış uyanıklar:)

bu sabah (8,30)
iki dilim kepek ekmek arası salça ve yağsız peynir 5 zeytin şekersiz 2 abrdak çay

ara(10,30)
1 elma 1 sunta 4 tane dut kurusu

ooffff off..daha yenecek nice güzellikler var şu hayatta ..pastalar,börekler,tatlılar,çikolatalar...off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…