ikea GISLEV HALI hakkında ??

Ben ikea ya sürekli gidiyorum bu halılardan gördüm mor rengi grisi var. Alabilirsin fakat nasıl deyim kalitesiz halılar. Gözünle gördüğünde anlayacaksın zaten. çok kalitesiz bilmem ssenin tercihin. Bak ben pazardan aldım mutfagıma. 60 liraya aldım. Biraz öncede attım makinaya yıkadım. Kaymaz olmaacak . Ben beyaz aldım sürekli de yıkıyorum çok rahatım . Sosyete pazarlarına bakabilirsin. Uzun olanları da var . Normal halı gibi olanlarıda var. Tercih senin.mutfak çok kirleniyor . Yıkamak önemli:72:

bacım burda sosyete yok ki pazarı olsun:)
amasyadayım ben
bu arada teşekkür ederim cevap için almadım zaten kalitesizmiş dediğin gibi :/

Ben çocukların öğrenci evine almıştım bir sene önce kırmızısını ama ben de öneremiyeceğim.Hele de mutfağa hiç olmaz.Kiri çok belli eder ve zor temizlenir.Keçe gibi bir şey.

Ben ikea ya sürekli gidiyorum bu halılardan gördüm mor rengi grisi var. Alabilirsin fakat nasıl deyim kalitesiz halılar. Gözünle gördüğünde anlayacaksın zaten. çok kalitesiz bilmem ssenin tercihin. Bak ben pazardan aldım mutfagıma. 60 liraya aldım. Biraz öncede attım makinaya yıkadım. Kaymaz olmaacak . Ben beyaz aldım sürekli de yıkıyorum çok rahatım . Sosyete pazarlarına bakabilirsin. Uzun olanları da var . Normal halı gibi olanlarıda var. Tercih senin.mutfak çok kirleniyor . Yıkamak önemliEn Büyük TÜRKİYE
Türü Nedir halinizin makine şeklini bozmuyormu

Back
X