iki aile arasında kalmak. Çok üzgünüm...

Ben zaten kötü niyet aramadın hiç. Ama annemde haklı 15den 30 oldu falan diyor. Arada idare etmeye calısıyorum işte

İşte o kısımda tepkini ver uygun bi dille. Bişey sorduklarında annemle yada Babamla konuşsanız daha doğru olur de. Sonuçta yerden bitmedin. Hem sen yüzgöz olmazsın hem de ailen kırılmaz.

İşte o kısımda tepkini ver uygun bi dille. Bişey sorduklarında annemle yada Babamla konuşsanız daha doğru olur de. Sonuçta yerden bitmedin. Hem sen yüzgöz olmazsın hem de ailen kırılmaz.
Nişanlıma söyledim. Ailen böyle konularda benim ailemi arasın diye. Artık öyle yaparlar umarım. Böyle durumlar çok garpmiş ya insan ne yapcagını nasıl idare edecegini bilmiyor

Sonuçta isteme bu nişan değil ki.. o kadar insan niye birikir anlamış değilim. Bence erkek tarafı aile arasında olacak diye azaltmaya girmeliydi madem azalmıyorlar takma kafana. İş olacağına varır ..

Bu işler çok zor gerçekten
Aynı şeylerden geçtik hep

Sonra anımsayıp gülüyorsun
tatlı telaşlar
herşey gönlünce olsun

Sonuçta isteme bu nişan değil ki.. o kadar insan niye birikir anlamış değilim. Bence erkek tarafı aile arasında olacak diye azaltmaya girmeliydi madem azalmıyorlar takma kafana. İş olacağına varır ..
İsteme nişan bi arada önce isteme olacak sonra mekana gecilecek. Kişiyi geçtim biter kelimesi zaten olay. Hayırlısı olsun artık

Nişanlıma söyledim. Ailen böyle konularda benim ailemi arasın diye. Artık öyle yaparlar umarım. Böyle durumlar çok garpmiş ya insan ne yapcagını nasıl idare edecegini bilmiyor
Bir de sana bi tavsiye nişanlınla bu tarz şeyleri pek knşma. Seni aradıklarında direkt onlara söyle. Yani bu durum ilerde şikayet ettin gazladın ailemi kötüledin boyutuna gitmesin...
Bu süreçlerde herkes hassas oluyo alınacak kırılacak yer arıyor o yüzden hiç nişanlınla bu tarz knşmaları yapma. Ben annenle knştum canım gerekeni de oldu bitti. Knşmanın içeriğini söyleme bile
Mesela sana bi soru soruyorlar ya da bi kararı söylüyorlar ya hemen o an bi dk annemi veriym deyin :) annenizede seninle knşmak istedi dersiniz. Hem annenizin gönlü olur, hem karşınızdaki insan olması gerekeni öğrenmiş olur hem de sizin kafanız ağrımaz :)
Üzme kendini her şartta sevdigin adamla ömrünü birleştireceksin ve mutlu olacaksın inşallah. :)

Teşekkürler tavsiyeleri dikkate alıcam

İsteme nişan bi arada önce isteme olacak sonra mekana gecilecek. Kişiyi geçtim biter kelimesi zaten olay. Hayırlısı olsun artık
Üzme tatlı canını.. düğüne kadar daha neler çıkar bu işler stresli işler maalesef. Sen rahat olmaya bak aileler kendi arasında halletsin

Aile arası değil sülale arası isteme nişan olmuş o iş
Keşke çekirdek aileyle evde yapsaydınız
Bizim milletin huyudur çoğaldıkça moku çıkıyor bu işlerin

Aileler araya girince hersey sorun oluyor. Bende tecrube ettim bunlari ama sonra arkadaslarimi dinleyince hemen her evlilikte oluyormus. Bende nisani evde yapmistim.kalabalik cok degildi ama butun nisan herkese hizmet etmekten kendi nisanimin tadini cikaramadim. Misagirler giderken acliktan bayiliyordum okadar yani. Simdiki aklim olsa disarda yapardim. Kalabalik olmasini takma.onlar bunubile bile geliyorlar. Mutluluklar dilerim

Siz kendi ailenizle nişanlınızda kendi ailesiyle konuşup bu olayın açılmamak üzere kapanmasını isteyin ve mümkün olduğunca bu tarz şeyleri ikiniz planlayın

Yolun başındadınız daha hayırlı işe şeytan çok karışır en başında aileleri biraz frenlemezseniz ilerde Allah muhafaza olura olmaza tartışma çıkar

Ayrıca yer konusunu çok fazla takmayın kafanıza
Hem nişan hem isteme olayı için gel-git yapmasınlar deyip çok anlayışlı davranmışsınız bunu görüp onlarda biraz sıkışıklığa ses çıkarmazlar sanırım

İyi düşünün iyi olsun kendinizi strese sokup en güzel günlerinizin tadını çıkarın nişanlınızlada konuşmalarınızın ana fikri bu olsun

Allah tamamına erdirsin,inşaAllah herşey gönlünüzce olur

Zaten stresli olan şu günleri aileler daha da katlanmaz hale getiriyor. Anladığım kadarıyla anneniz fevri bir insan ve sizi biraz gaza getiriyor gibi geldi bana. Anneler tabiki kızları için en iyisini isterler ama moral bozmak ve dolduruşa getirmek gibi oluyor bazı yorumların sonucu. Biz neler neler atlattık o dönemde. Annemin bana dediği şey “takma kafana,ileride bakarsın icabınaydı.” Sizde annenizin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin. Belki kayınpederinizi de yanlış anladı. Sonuçta alt tarafı isteme- söz töreni. Niy o kadar insan çağırdınız anlamadım. Bunun daha nişanı var,kınası var düğünü var. Asıl o zamanlarda sorun çıkar. Bence kimseyi karıştırmayın işinize. Aileler fazla yorum yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…