Ben zaten kötü niyet aramadın hiç. Ama annemde haklı 15den 30 oldu falan diyor. Arada idare etmeye calısıyorum işteBaşka şehirden 30 kişiyi nasıl getirmeyi başaracaklar acaba. Okdr insanın yatması kalkması var. Yoldan gelecekler hiç dinlenmeden git denmez. Yemek yedirmeden olmaz. Vs vs bi sürü ayrntı. Bunları uygun dille konuşup çözerler aslnda. Kendilerinede fuzuli masraf bu.
Sıkıntılı bi durum ama halolur...kötü niyetle yapmıyolardır ama .
İşte o kısımda tepkini ver uygun bi dille. Bişey sorduklarında annemle yada Babamla konuşsanız daha doğru olur de. Sonuçta yerden bitmedin. Hem sen yüzgöz olmazsın hem de ailen kırılmaz.Olayın biride burda zaten istesemde uzak kalamıyorum bişey oluyor anası babası beni arıyo belkide benide saydıkları için sözüme önem verdkleri için yada ben ailemi ikna edeyim diye. Annemi babamı araması gereken yerde bana arayıp söylüyorlar ailem bunada kırıldı.
Yatılı kalacaklar değil mi?Ben zaten kötü niyet aramadın hiç. Ama annemde haklı 15den 30 oldu falan diyor. Arada idare etmeye calısıyorum işte
Nişanlıma söyledim. Ailen böyle konularda benim ailemi arasın diye. Artık öyle yaparlar umarım. Böyle durumlar çok garpmiş ya insan ne yapcagını nasıl idare edecegini bilmiyorİşte o kısımda tepkini ver uygun bi dille. Bişey sorduklarında annemle yada Babamla konuşsanız daha doğru olur de. Sonuçta yerden bitmedin. Hem sen yüzgöz olmazsın hem de ailen kırılmaz.
Hayır 4 saatlik yoldan gelecekler geri gidiceklerYatılı kalacaklar değil mi?
İsteme nişan bi arada önce isteme olacak sonra mekana gecilecek. Kişiyi geçtim biter kelimesi zaten olay. Hayırlısı olsun artıkSonuçta isteme bu nişan değil ki.. o kadar insan niye birikir anlamış değilim. Bence erkek tarafı aile arasında olacak diye azaltmaya girmeliydi madem azalmıyorlar takma kafana. İş olacağına varır ..
Umarım gülerim bu gidişle aileler düşman olmazsaBu işler çok zor gerçekten
Aynı şeylerden geçtik hep
Sonra anımsayıp gülüyorsun
tatlı telaşlar
herşey gönlünce olsun
Bir de sana bi tavsiye nişanlınla bu tarz şeyleri pek knşma. Seni aradıklarında direkt onlara söyle. Yani bu durum ilerde şikayet ettin gazladın ailemi kötüledin boyutuna gitmesin...Nişanlıma söyledim. Ailen böyle konularda benim ailemi arasın diye. Artık öyle yaparlar umarım. Böyle durumlar çok garpmiş ya insan ne yapcagını nasıl idare edecegini bilmiyor
İnşallah yoluna girer herşeyUmarım gülerim bu gidişle aileler düşman olmazsa
Teşekkürler tavsiyeleri dikkate alıcamBir de sana bi tavsiye nişanlınla bu tarz şeyleri pek knşma. Seni aradıklarında direkt onlara söyle. Yani bu durum ilerde şikayet ettin gazladın ailemi kötüledin boyutuna gitmesin...
Bu süreçlerde herkes hassas oluyo alınacak kırılacak yer arıyor o yüzden hiç nişanlınla bu tarz knşmaları yapma. Ben annenle knştum canım gerekeni de oldu bitti. Knşmanın içeriğini söyleme bile
Mesela sana bi soru soruyorlar ya da bi kararı söylüyorlar ya hemen o an bi dk annemi veriym deyin :) annenizede seninle knşmak istedi dersiniz. Hem annenizin gönlü olur, hem karşınızdaki insan olması gerekeni öğrenmiş olur hem de sizin kafanız ağrımaz :)
Üzme kendini her şartta sevdigin adamla ömrünü birleştireceksin ve mutlu olacaksın inşallah. :)
Umarım. Teşekkürlerİnşallah yoluna girer herşey
Üzme tatlı canını.. düğüne kadar daha neler çıkar bu işler stresli işler maalesef. Sen rahat olmaya bak aileler kendi arasında halletsinİsteme nişan bi arada önce isteme olacak sonra mekana gecilecek. Kişiyi geçtim biter kelimesi zaten olay. Hayırlısı olsun artık
Teşekkürler rahat olmaya çalışıcamÜzme tatlı canını.. düğüne kadar daha neler çıkar bu işler stresli işler maalesef. Sen rahat olmaya bak aileler kendi arasında halletsin
Aynen öyle olduAile arası değil sülale arası isteme nişan olmuş o iş
Keşke çekirdek aileyle evde yapsaydınız
Bizim milletin huyudur çoğaldıkça moku çıkıyor bu işlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?