iki aile arasında kalmak. Çok üzgünüm...

en baştan eş adayınıza siz durumu bildirip, şu kadar kişiden fazlası gelirse ağırlayacak durum ve yer yok birinci derece akraba harici kimse gelemsin deseydiniz sıkıntı çıkmazdı bence..

Bende öyle düşünüyorum ama en son ki olayda kim doğru söylüyor anlamadım böyle bi kelimede nasıl uydurulur biter kelimesi...

yanlış kelıme kullanmıştır babası , bırak açıklama yapsın gerekirse özürünü dilesin babası ,

birde o hazırladıgınız hediyelri yapmaktan vazgeçin , o kadar insana hediye falan yapılmaz , evlerine gittiğinizde aile sayısına göre hediyenizi yapar götürürsünüz, hayırlı olsun şimdiden ,

düğünü fazla uzatmayın bu arada

Bende öyle düşünüyorum ama en son ki olayda kim doğru söylüyor anlamadım böyle bi kelimede nasıl uydurulur biter kelimesi...
yahuu takılma sinir anında söylendi belki de söylenmedi..böyle günlerde her kafadan bi ses çıkar mutluluğunu bozma bunlar için .Çünkü nişsanlın ve senden kaynaklanmıyor ayrıca bak ne güzel ne çok gelmek isteyen var söze..Sizin güzel anın ıza bi sürü kişi tanıklık edecek...Annen de stres yapmasın bu kadar ve sana yansıtmasın yoksa bunlar evlenince ortaya çıkıyor saçma bi şekilde

aynen yaaa bohça adeti saçma bir yıkım sadece ...

Teşekkür ederim takmanaya çalışıyorum

Teşekkürler ederim Allah razı olsun inşallah

Evet annem biraz kendi dediği olsun istiyor saat kaçta geleceklerine karar vermek istiyor vs. Zaten sakin davranmaya çalışıyorum. İsteme ve nişan bir arada olacak benim . Düğünümde seneye olacak inşallah

Bende annemin kişi sayısına takılmasını istemiyorum ama onunda sebepleri var işte. Sözünü geçirmeye calısıyor karşıya . Onşarda getirmek istiyor. Annem şimdi dediğinin arkasında bile duramıyor diye saydırıyor arada kaldım iyice

en baştan eş adayınıza siz durumu bildirip, şu kadar kişiden fazlası gelirse ağırlayacak durum ve yer yok birinci derece akraba harici kimse gelemsin deseydiniz sıkıntı çıkmazdı bence..
Ona söylemiştim ama ailesi o işteyken sormadan etmeden haber vereceğine vermiş:..

Adam demedim diye bana cok üsteliyor yemin ediyor bende bişey diyemedim artık yanlış anlaşılmıştır dedim. Vall bilmiyorum hazır hediyeler dağıtılır heralde artık.

Şimdi önceki sayıya göre hediyeler hazırlanınca ayıp olur birine ver birine atla diye düşünüyor annemde. hazırladı artık

niaşana gelene ghediye dağıtmayı ilk defa duyuyorum ama. gereksiz bence. en başta hazırlamasaydınız keşke. ikramlık yeterdi.

bi de hazırlansa bile her gelene mi veriyorsunuz, kadın erkek? her aileden bi kişiye verin yeter.

Kadınlara yazma erkeklere havlu her eve bir tanede bişan hatıralığı

Anneniz hakli.bizde sizin gibibkarsimizdaki zora sokmamak icin isteme nisan bir arada yaptik.bize 8 kisi gelicez dediler bende nisan evde olsun ailem zaten dugunde yapacak dedim.1 hafta kala ailemide deil nisanlimi arayarak 15 20 kisi gelicez onlatin oturdugu sehirde amcamizin torunlarinda var onlari cagirdik demisler.kendi ailemi bile aramadan nisanlima ara anneni oyle 15 20 kisi gelemezler cocuk oyuncagi degil bu isler biz evde yapicaz dedik ona gore hazirlik yaptik bu saatten sonra mekan falan arayamayiz dedim.oda ailesini aradi halletti.bu konuda hakli olan anneniz hic kusura bakmasinlar siz dugune 100 kisi cagiricaz deyip 200 kisi cagirsaniz onlarda kizarlar inanin

Ben evlenirken baktım aileler ortalığı karıştıracak,"biz kararları ikimiz verir ve size bildiririz"demiştim.Yüzleri düştü ama hiç başımız ağrımadı.Nazik bi biçimde aileleri çok konuşturmamaya,imkaniniz varsa organizasyonu nişanlinizla yapmaya çalışın.

Haklılık payınız var zaten takıldığım konu artık kişi sayısıda geçti onlr gelmiyorsa biter kelimesi . Kime ne yapcagımk şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…