- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 373
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
kardesim cok zor bi durumdasin Allah yardimcin olsun.. bence en iyisi yeni svgiline azcik bsieyler citlat.. uslubuyla soyle.. senden duymasi daha uygun diye duusnuyorum.. gizleme zaten ogrenilecek.. sonra karar onun olur. dgerinede asla donme gerekirse polise git kardesim.. yeni sevgilinin sevgisi ve guveni sana tamsa affeder...Allah yardimcinolsun insallah kazasiz belasiz atltirsin bu durumu..
ve bidahada nolursun dikkatli ol. .gelin ata binmis ya kismet demisler.. koz verme ellerine..evlenmeden yakinlasma asla..
haklısın canım ama öyle çok da ileri gitmedik .. fakat diğerine söylersem de biter !
bişey sorucam..
acaba yeni sevgilinin de hayatında senden daha önce kimseler olmamış mı???
daha önce bi sevgilinin olması normal deil mi yaa..
heralde arada bişeyler de yaşanıcak..
ne var bunda anlamıyorum..
belki de bile bile bi yalana inanmayı tercih ediyolar,içleri bu şekilde rahat ediyo sanırım..
bırakırsa bıraksın bu sebepten!
diğerinin tehditlerini ailene anlatmalısın bence canım..
arkadaşlar benm bir sevgilim vardı.
yıllarda sürdü kavga vs. sebepler soğuma...
ayrılma noktasına geldik.şuan için hayatmda biri var ve çok değer veriyorum
ama eski sevgilim bilmiyor..
hala bittigini kabullenmiyor..
hayatını mahvedicem beni bıraktın hayatında başka biri var biliyorum ben seni diyor..
ne yapacağımı bilemedm..
gözü dönmüş bir vaziyette herşeyi yapabilir.. sevgilim olduğunu söylersem..
ama onu hayatımda istemiyorum.
sonuçta istemediğim biriyle bir ömür geçiremem..
ama sonuçları kötü olabilir eğer birşey yaparsa..
birtakım şeyler yaşadık eski sevgilimle ileri gitmeden..
herşeyi söylerm diyor..
yeni sevgilim böyle konularda çok pimpiriklii..
sürekli arıyor sürekli.. bıkmadan usanmadan..
zamanla bırakır diyeceksiniz. ama kendi de yemin ediyor bırakmıcmm takıntı haline geldi..
intikam almaya çalışıyor..çünkü bu duruma geleceğimizi ne o ne ben tahmin etmiyorduk..
adresimi herşeyimi biliyor
nasıl bir yol izlemeliyim..
haklısın canım ama öyle çok da ileri gitmedik .. fakat diğerine söylersem de biter !
cnm bitsede en aizndan onun sana olan sevgisini guvenini goreceksin.. seven insan o sebepten dolayi birakmaz.. senin onunlayken ne yaptigina bakar.. gecmisi siler inan bana.. cunki gecmiste o yoktu..
Benim takıldığım nokta eski sevgilinle ayrılma noktasına geldik demişsin.Ayrılmadınızmı yani..Sen sevglinle ayrılmadan yeni bir ilişkiyemi başladın.Yada ayrıldığın gibi yeni biriylemi başladın anlamadım doğrusu..
Eski sevgiline gelince havlayan köpek ısırmaz derler..Ama sen yinede yeni sevgiline yüzeysel biçimde bişeyleri anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?