İki arada bir derede kaldım..

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
373
33
arkadaşlar benm bir sevgilim vardı.
yıllarda sürdü kavga vs. sebepler soğuma...
ayrılma noktasına geldik.
şuan için hayatmda biri var ve çok değer veriyorum
ama eski sevgilim bilmiyor..
hala bittigini kabullenmiyor..
hayatını mahvedicem beni bıraktın hayatında başka biri var biliyorum ben seni diyor..
ne yapacağımı bilemedm..
gözü dönmüş bir vaziyette herşeyi yapabilir.. sevgilim olduğunu söylersem..
ama onu hayatımda istemiyorum.
sonuçta istemediğim biriyle bir ömür geçiremem..
ama sonuçları kötü olabilir eğer birşey yaparsa..
birtakım şeyler yaşadık eski sevgilimle ileri gitmeden..
herşeyi söylerm diyor..
yeni sevgilim böyle konularda çok pimpiriklii..
sürekli arıyor sürekli.. bıkmadan usanmadan..
zamanla bırakır diyeceksiniz. ama kendi de yemin ediyor bırakmıcmm takıntı haline geldi..
intikam almaya çalışıyor..çünkü bu duruma geleceğimizi ne o ne ben tahmin etmiyorduk..
adresimi herşeyimi biliyor
nasıl bir yol izlemeliyim..:50:

kardesim cok zor bi durumdasin Allah yardimcin olsun.. bence en iyisi yeni svgiline azcik bsieyler citlat.. uslubuyla soyle.. senden duymasi daha uygun diye duusnuyorum.. gizleme zaten ogrenilecek.. sonra karar onun olur. dgerinede asla donme gerekirse polise git kardesim.. yeni sevgilinin sevgisi ve guveni sana tamsa affeder...Allah yardimcinolsun insallah kazasiz belasiz atltirsin bu durumu..

ve bidahada nolursun dikkatli ol. .gelin ata binmis ya kismet demisler.. koz verme ellerine..evlenmeden yakinlasma asla..:5:

kardesim cok zor bi durumdasin Allah yardimcin olsun.. bence en iyisi yeni svgiline azcik bsieyler citlat.. uslubuyla soyle.. senden duymasi daha uygun diye duusnuyorum.. gizleme zaten ogrenilecek.. sonra karar onun olur. dgerinede asla donme gerekirse polise git kardesim.. yeni sevgilinin sevgisi ve guveni sana tamsa affeder...Allah yardimcinolsun insallah kazasiz belasiz atltirsin bu durumu..

ve bidahada nolursun dikkatli ol. .gelin ata binmis ya kismet demisler.. koz verme ellerine..evlenmeden yakinlasma asla..:5:

haklısın canım ama öyle çok da ileri gitmedik .. fakat diğerine söylersem de biter ! :( :(

Son düzenleme:
haklısın canım ama öyle çok da ileri gitmedik .. fakat diğerine söylersem de biter ! :( :(

bişey sorucam..
acaba yeni sevgilinin de hayatında senden daha önce kimseler olmamış mı???

daha önce bi sevgilinin olması normal deil mi yaa..
heralde arada bişeyler de yaşanıcak..
ne var bunda anlamıyorum..

belki de bile bile bi yalana inanmayı tercih ediyolar,içleri bu şekilde rahat ediyo sanırım..
bırakırsa bıraksın bu sebepten!

diğerinin tehditlerini ailene anlatmalısın bence canım..

Evet zor bir durum,ne kadardır uğraşıyorsun bilmiyorum ama,
uzun süren bir uğraş olabilir göze almalısın.
öncelikle tedbirli olman lazım,yanlız dışarı çıkma,aileni durumdan haberdar et mutlaka.
Eski sevgilinin kaybedicek neyi var bunları belirle,kimden korkar,kimi dinler vs...
Ortak bir tanıdık varsa konuşsun yoksa sen direkt ailesinden birini ara makul bir dille derdini anlat,
hattını acilen değiştir,ev telinizi biliyorsa onuda değiştir.
Sana ulaşabileceği her yolu tıka.
Gözünün görebileceği yerlerde bulunma bir süre.
sosyal paylaşım sitesinde profilin varsa hesabını kapat.
Her önlemi al yani,kolay kolay ulaşamaz sana aslında,
keşke hattını değiştirmek gibi basit bir önlemi en başından alsaydın.
En azından başka bir ilişkiye başlarken.

bişey sorucam..
acaba yeni sevgilinin de hayatında senden daha önce kimseler olmamış mı???

daha önce bi sevgilinin olması normal deil mi yaa..
heralde arada bişeyler de yaşanıcak..
ne var bunda anlamıyorum..

belki de bile bile bi yalana inanmayı tercih ediyolar,içleri bu şekilde rahat ediyo sanırım..
bırakırsa bıraksın bu sebepten!

diğerinin tehditlerini ailene anlatmalısın bence canım..

yeni sevgilimin hayatında kimse olmadı.
ben ilkim..
bu konuları çok takar.
yani biriyle tokalaşsam bile elini sıktığmda bile ters ters bakar bana..
eski sevgilim şuan için birşey yapmaz.
asıl sevgilimin olduğunu bildiği andan itibaren başlar..

arkadaşlar benm bir sevgilim vardı.
yıllarda sürdü kavga vs. sebepler soğuma...
ayrılma noktasına geldik.şuan için hayatmda biri var ve çok değer veriyorum
ama eski sevgilim bilmiyor..
hala bittigini kabullenmiyor..
hayatını mahvedicem beni bıraktın hayatında başka biri var biliyorum ben seni diyor..
ne yapacağımı bilemedm..
gözü dönmüş bir vaziyette herşeyi yapabilir.. sevgilim olduğunu söylersem..
ama onu hayatımda istemiyorum.
sonuçta istemediğim biriyle bir ömür geçiremem..
ama sonuçları kötü olabilir eğer birşey yaparsa..
birtakım şeyler yaşadık eski sevgilimle ileri gitmeden..
herşeyi söylerm diyor..
yeni sevgilim böyle konularda çok pimpiriklii..
sürekli arıyor sürekli.. bıkmadan usanmadan..
zamanla bırakır diyeceksiniz. ama kendi de yemin ediyor bırakmıcmm takıntı haline geldi..
intikam almaya çalışıyor..çünkü bu duruma geleceğimizi ne o ne ben tahmin etmiyorduk..
adresimi herşeyimi biliyor
nasıl bir yol izlemeliyim..:50:

Benim takıldığım nokta eski sevgilinle ayrılma noktasına geldik demişsin.Ayrılmadınızmı yani..Sen sevglinle ayrılmadan yeni bir ilişkiyemi başladın.Yada ayrıldığın gibi yeni biriylemi başladın anlamadım doğrusu..

Eski sevgiline gelince havlayan köpek ısırmaz derler..Ama sen yinede yeni sevgiline yüzeysel biçimde bişeyleri anlat

Sonuç ne olursa olsun yeni sevgilinize herşeyi anlatmalısınız. Ayrılsanız bile. Nasıl olsa ayrılmasanız bile bişeyler öğrenebilme ihtimali yüksek. En azından sizden duymuş olur da siz karşısında cevap verebilme şansına sahip olabilirsiniz.
Eski sevgiliniz için birşey diyemiyorum. Maalesef bu tür takıntılı insanlar var aramızda. Tehditleri ileri boyutlara olursa gidin şikayetçi olun. Böyle taşkınlık yapan insanları susturmanın tek yolu bu galiba

canım bence yeni sevgiline anlat durumu. tabi kaldırabileceği kadarını. başkalarından öğrenirse eğer ilişkiniz çok yıpranır. bişeyler sakladığını düşünür. güveni biter. hatta hala peşinden koştuğunu ve de ikinizi ayırmak için bir takım yalanlar uydurabileceğini bunlarla seni tehdit ettiğini söyle. olurda eski sevgilin şimdiki sevgiline bişeyler anlatmaya çalışırsa ben sana söyledim bunları yapabileceğini hiç şaşırmadım yalanlarla bizi ayırmaya çalışıyor dersin. bu işten bence kendini ancak bu şekilde sıyırabilirsin canım...

eski sevgilinde tehditlerinin bir işe yaramadığını anlayınca kendini geri çekmek zorunda kalacaktır.

Son düzenleme:
herkes iliskilerinde bisey yasar.
ister ileri git ister gitme bu senin hayatin sonucta.
su an birlikte oldugun kisiye de herseyi anlat.sonuc ayrilik olacaksa bile bilmesi lazim.
bu arada yeni sevgilin de cok acayip biriymis
tokalasmaktan ne gibi bir zarar gelecegini dusunuyor acaba?

yeni sevgiline birazda olsa anlat durumu başkasından duycaqna senden duyması daha iyi
bide eski sevgilinin elinde yaşadıklarınızı ıspatlıcak bişe varmı eqer yoksa inkar etmekten baska bi çaren yok :50:

ileri gitmeden bişeyler yaşama lafını anlamıyorum:97: ya yapmayacaksın,ya da bunu kabullenecek olsa da olmasa da yeni sevgiline söyleyeceksin.açıkça söyleyemeyeceğiniz şeyleri yapmasaydınız o zaman:20:

benimde başıma böyle bir olay geldi eski sevgilim sürekli tehditler yağdırdı ve bu kişi benim akrabam herkese söyledi görüştüğümüzü hattımı değiştirdim hemen aracı koyduk dinlemedi hala bana ulaşmaya çalıştı en sonunda tehdit mesajlarıyla birlikte savcılığa başvuracağımı söyledi dayım bu şekilde sesi kesildi umarımda bir daha çıkmaz çok zor bir durum :( bu arada aileme ne olduysa herşeyi anlattım bir gün olursa eğer erkek arkadaşıma anlatmak istiyorum çünkü benden bu olayları duyması onun için daha sağlıklı olacaktır.

cnm bitsede en aizndan onun sana olan sevgisini guvenini goreceksin.. seven insan o sebepten dolayi birakmaz.. senin onunlayken ne yaptigina bakar.. gecmisi siler inan bana.. cunki gecmiste o yoktu..:59:

böyle olması gerekli tabii,katılıyorum..

Benim takıldığım nokta eski sevgilinle ayrılma noktasına geldik demişsin.Ayrılmadınızmı yani..Sen sevglinle ayrılmadan yeni bir ilişkiyemi başladın.Yada ayrıldığın gibi yeni biriylemi başladın anlamadım doğrusu..

Eski sevgiline gelince havlayan köpek ısırmaz derler..Ama sen yinede yeni sevgiline yüzeysel biçimde bişeyleri anlat

ayrılma noktasına geldik derken yanii istemedğim şeyleri yaptığı için bu noktaya geldik yoksa ayrıldımm tabikii

Anlattğına göre konuşuyorum ama;
yeni sevgilin sence bir ömür geçirebileceğin birimi? Koca bir ömür sen düşün yani.Zamanla aşk heyecan biticek yerini geçinmek,aynı evde 2 insan gibi yaşamak alıcak.
Bilmiyorum ama bu devirde insanlar neler neler yaşıyor,yinede kendini ifade ediyor,çünkü kendilerine değer veriyor,kendilerini doğruları yanlışları ile kabullendiriyor.Sana saygısı olmayacak biriyle yaşayabileceğine eminmisin?
Eski sevgiline gelince;onunla iletişimi kes bence, sen tamamen yok say onu,iletişim yollarını kapat.Sana ulaşma yolunu buldukça bu durumun tekrar eder sürekli.Ve asla da korkma,korkmadığını da her daim yansıt.Çok canını sıkarsa suç duyurusu yap bu da onu korkutucaktır.

yeni sevgilin , eski sevgilinle yaşanmışlıklarını öğrense şimdi kabul etse bile yarın bir gün başına kalkar (tecrübeyle sabit) . Gene de söylemeli tabi ki . Gizli kalmaz çünkü hiçbir şey . Hem bu sayede eski sevgilinin vereceği ve senin önleyemeceğin zararları da önler biraz olsn

öncelikle eski sevgiline asla taviz verme istediğini yap de ve ondan korkmadığını anlasın yeni sevgilinede bazı şeyleri bence anlatmak zorundasın bi şekilde bazı şeyler ortaya çıkar ama zamanında böyle bi ilişkim olmuştı ama yanlış biriydi falan diye anlat:53:

Back
X