- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi ehl-i keyf
-
Süpersin cnmAzmedersek ayda veririz bu kiloyu biz3 hafta oldu ben başlayalı 4.3 kilo verdim bu hafta da eğer 1 gitmişse bu ay 5 ile bitirmiş olacağım Allahın izniyle.
Hoşbuldum. :)Hoşgeldin
Gece yatmadan önce bildirimini bekliyorumHoşbuldum. :)
Olur arada kaçamak moral bozmak yok okey :)Ben 68.3 kiloydum.66.3 e düştüm 2 haftada 2 kilo verdim.Bu hafta daha sıkı bir diyete başladım perşembe günü.Ama maalesef kaçamak yaptım sabah her zamanki gibiydi öğle de.Ama akşam döner,dondurma kaçırdım biraz şimdi akşam tartıldım 69.1 çıktım.Ne yapacağım 1 ayda 50li rakamları görürüm diyordum şimdi.
Aramıza yeni arkadaş geldi kızlardenizbahar7 arkadaşım kendini tanıtır mısın
Ben 68.3 kiloydum.66.3 e düştüm 2 haftada 2 kilo verdim.Bu hafta daha sıkı bir diyete başladım perşembe günü.Ama maalesef kaçamak yaptım sabah her zamanki gibiydi öğle de.Ama akşam döner,dondurma kaçırdım biraz şimdi akşam tartıldım 69.1 çıktım.Ne yapacağım 1 ayda 50li rakamları görürüm diyordum şimdi.
Merhaba arkadaşlar ben fulya evliyim bir oğlum var 3 yaşında , 79 kiloyum bu durumdan çok rahatsızım ama ne zaman diyet yapayım desem daha çok yiyorum ama artık bıktım bu kiloları vermeye karar verdim ama nasıl bir yol izleyeyim bilemiyorum
Sizin liste süpermiş doğrusu kilo veriyorsanız mükemmel.Dün
Sabah kalkınca 1 bardak su ve 1 ceviz
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, salata, 5 zeytin, 1 üçgen peynir
Ara öğün: 1 şeftali
Öğlen : 3 kaşık et kavurma, 2 kaşık pilav , salata, 1 kase çorba
Ara öğün : 1 dilim kek
Akşam : 1 yemek kaşığı et kavurma, 2 kaşık pilav, yoğurt
Ara öğün : Yarım muz, 1 elma
Toplam içilen su : 2,5 litre
Toplam egzersiz : 20 dk cardio, 200 mekik, 100 ip atlama, 50 squat
Sizin liste süpermiş doğrusu kilo veriyorsanız mükemmel.
Benim bugünkü listem:
Sabah
1 yemek kaşığı yumurtalı menemen
Şekersiz çay (bir yudum aldım sadece)
Kepekli 1 dilim ekmek (yarısını yedim)
Sabahları pek bir şey yemek istemiyorum zorla yiyorum resmen.
Saat 9 gibi kahvaltı yaptım 12'ye doğru acıkmaya başladım ve ara öğün olarak 3-4 çatal yoğurtlu kabak yedim.Birazdan bamya çorbamı da yiyeceğim.Dün 66.8'dim sabah döner dondurma yemiştim kilo alırım sanıyordum 100 gram vermişim.Sizde durumlar nasıl?
Spora dair bir şey yok bugün bende.Lessie diye bir şey varmış.Yapan kaç kalori kaybettirdiğini bilen var mı?Yapması kolaymış hem de.
Umarım.Teşekkür ederim. Diyetisyenim her hafta değiştiriyor listeyi 3 hafta oldu başlayalı 4.3 kilo verdim. Umarım hepimiz başırırız kilolarımızı vermeyien güzeli de eskiden olmaya kıyafetleri yeniden giyebilmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?