Canım iyiki evlenmeden kendini belli etti , demekki kendinde eksik olan birşeyler dolduğunun oda farkında sana bu yüzden kaba kuvvette başvurmuş sakın acıma haline, yol ver defolsun gitsin...
Tokadı yediniz üstüne bir de onun saçmalıklarını mı dinlediniz?
merhaba arkadaşım
durumuna üzüldüm açıkcası yapabileceğin şey uzaklaşmaktır o kişiden bunları yapan kişiyide yadırgamamak gerek neden derseniz yarın öbür gün bu durum bizlerinde başına gelebilir ki ne zaman ne olacağı belli olmaz sonuçta insanoğlu çiğ süt emmiş en olmaz yapamaz dediğimiz insanlar bile yapar olur neyse benim tavsiyem uzak durmandır kendin için her zaman mantıklı düşünmek gerek aşırı kıskanç yapısı olan kişilikler zamanla karşı taraftaki insanları aşağılama moduna kadar düşebiliyorlar
kesinlikle başka bi ihtimal olamaz uzaklaşmaktan başka.bundan sonra da evlenene kadar kimsenin hayatıma müdahele etmesine izin vermicem! bu da bana ders oldu.
Bu ne şiddet celalbilip bilmeden saçmalamayın! benim derdim bana yeter sonradan mesajda söyledi diyorum.
Bu ne şiddet celalÖnce bir seviyenizi takınıp daha düzgün cevap verin.
Kendiniz yazmışsınız şiddetli tokat attı. Sonra barıştım gibi yaptım ve Kurandan ayetler gösterdi diye. Ben uydurmuyorum.
Ben bana durduk yere, sinirle de olsa farketmez, tokadı yapıştıran adamla hiçbir şekilde görüşmem.
Bak böyle anlatınca daha anlaşılır oluyor. İlk anlatışında böyle anlaşılmadığı için yazdım ben o yorumu.o adam orda beni sıkıştırıp daha kötü şeyler yapsaydı ne olacaktı peki.dışardan yorum yapmak kolay tabi.gitsin diye barışmış gibi yaptım.ve sonra mesajda söyledi ayet meselesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?