iki çocukla annemin yanına sığındım ve boşanıyorum

Mücadelen de Allah yardımcın olsun arkadaşım. Her istediğine kolayca erişebilesin inş.

Canım hakkında hayırlısı olsun sen güçlü oldukça ve sabır gösterdikçe tüm kapılar açılır sana. İnşallah bundan sonra hep mutlu günlerin olsun..
Bebeklerine sahip çık. Şimdi sen onlara kol kanat olacaksın ilerde onlar sana..
Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Allahım sonsuz kereler yardımcın olsun canım... bu şekilde muhtarlık,kaymakam vs ile görüsünce eminim bi sonuc alırsın (İNŞ..)
barodan da avukat talebinde bulunursun,o avukat sana yol gösterecektir zaten. inş herşey yoluna girer... eminim Rabbim sabrının karşılıgında sana evlatlarında cennet bahçeleri nasib edecektir...
Allahım yaar ve yardımcın olsun...

evlenmeden önce madde bağımlısı olduğunu biliyormuydun peki

hakkınızda hayırlı olsun dılerım boşanma surecını en az sarsıntıyla atlatırsınız
guzel bır ıse gırersınız cocuklarınızla cok mutlu olursunuz

Merhaba,

gecmis gecmiste kaldi
yapman gerekenlere yogunlasman gerek
umarim kaymakamliga gittiginde olumlu sonuclar alirsin

saglam kararlar veremiyorsun pasif goruyorum seni
mesela esinin ailesi sana iki kurus vereceklerine
otur karsilarina konus
ben calismak istiyorum yetisemiyorum iki cocuga!
destek verecekseniz basim ustune
vermeyecekseniz en azindan oglunuz bana mani olmasin!
bu yastan sonra annemin iki kurus parasina ortak olamam
diyin!
yani en azindan kocani sana mani olmasini engellesinler
ve senin ne yapip edip calisman gerek
ve hatta bosanman gerek!

kurtaja karsi degilim bu arada
iki cocuk olduktan sonra neden cocuk yaptin diye
kizmanin anlami nedir?

bebeği veren Allah rızkını da verir elbet
vicdanın elvermeyip sonuna kadar sahip çıkmışsın evlatlarına
çektiğin bu çileler ilerde seni mutluluk olarak karşılayacak
darda olan arkadaşlar sizlere hz eyüpün hikayesini okumanızı şiddetle tavisye ederim

canım güzel demısın ama bır ata sozü derkı bekara kadın bosaması kolaydır konsmak kolay akıl vermekte herkez sızın gıbı olmayabılıyo malesef ayrıca kürtaja karsı olmamanda cok garıp???????

ben bekar degilim
ikinci evliligimi yaptim
sukur mutluyum ve dogumuma az kaldi
kürtaja karsi degilim demek benim icin kolay degil sonucta
bende can tasimanin ne oldugunu biliyorum artik
kurtaja karsi degilim istisna durumlar olur
aldirir
ama sorumsuzca hamile kalip kalip aldiranlara karsiyim o baska

konu sahibi aldirmamis sahip cikmis yavrularina
bu saaten sonra "neden aldirmadin" yada "neden korunmadin" demek
dogru olmaz kesinlikle
cocuklar dogdular buyuduler
ama cebinde sigara parasi olmayan cocuklarina bir cikolata alamayan
MADDE bagimlisi serseri bir adamdan su an hamile kalsa ve aldirsa
kesinlikle hakli gorurum..
Bosan demekte kolay degil tabiiki
ama iki aydir annesinin evinde!
iki cocukla!
ustelik otistik bir cocuk ne kadar sabir gerektirir bilen bilir
ayrica annesinin 500tl maasi var baskada bir gelirleri yok
bu kadin bosanmasinda ne etsin?
calismasinda ne etsin?
adamin ailesi ogullarina sahip cikip
"oglum iki cocugun var karina sahip cik her ay maasinin yarisini esinin eline verecegim"
dese
adam kabul etse toparlansa
bir seyler yapilir ama herkes kendi havasinda
eline bir kac kurus sikistirmakla bu isler yurumuyorki

madde bağımlısı adamdan hamile kalmışsa karnındaki bebenin suçu ne ya
boşanır adamdan ve en güzel şekidle evlatlarına sahip çıkmaya calışır konu sahibi de en güzel şekilde bunu yapıyor

canım esın bosanmasa bıle sen dava ac eğerkı deığın gıbıyse ve sahıtlerın varsa hakım senı zaten bosar o sartlarda karar budur yasaları oku

hayırlısın senin için bundan sonra sinirlerin ve sabrın fazla olması gerekecek zorlu bir süreçten geçiyorsun eşin gözünü korkutmaya çalışacak cesur ol ve hedeflediğin yoldan yılmadan yürü

Canım seni tebrik ediyorum,okadar güçlü bir kadınsın ki..Allah yardımcın olsun .İnşallah şansın yaver gitsin,mutlu olmayı hakeden birisin sen,iyi bir annesin..Bravo tekrar..

Eşim salı gününden beri bana değişme toparlanma sinyalleri veriyordu. Bana telefonda adeta günah çıkarıyordu. 2 ay boyunca onu annesi hariç hiçkimse arayıp sormadıgı için durumları daha iyi analiz etme imkanı olmuş. Bizim değerimizi daha iyi anlamış .Yalnızlık ona bazı şeyleri daha iyi anlayabilme olanağı vermiş. Son bir şans (bukadar yaşanılan kötü geçmişe rağmen ,bu kadar yaptıgı yanlışlara rağmen)son bir şans istedi işte. 2 gün beraber evimizde kaldık çocuklarımızla berbaer. Ona hep şimdiye kadar çocuklarım için şans vermiştim bu defada kendim için şans değilde onu gözlemlemek değişip değişmediğini anlayabilmek adına 2 gün gezdik dışarı çıktık çocuklarıyla çok ilgilendi falan.
Ama ondan hala şüpheliydim güvenemezdim. Bir ara o wcdeyken telefonun kurcaladım ve benim bilmediğim bir telefon numarasına 'aşkım yarın oğlumun okulu yok tatil ben eve gidiyorum seni çok seviyorum' diye mesajını okudum.İletim raporlarından gördüm yoksa gönderilmiş mesajlardan zaten silmiş ordan silmemiş. Yazmıştım ya hani ben ikinci çocuguma 8 aylık hamileyken beni bir kaınla aldatmıştı işte mesaj çektiği kadın oymuş.Onuda bir daha bizi göremezsin şeklinde tehdit ederek itiraf ettirdim. 3 senedir herkes benim ve çocuklarımın iyiliğini istedikleri için affet barış kocana geri dön şeklinde beni yönlendirdi.Çaresizlikten çocuklarım oldugu için ve belki değişir diye geri döndüm. koskoca 3 sene sadece değişir diye. Noldu hala değişen hiçbir şey yok. Bizm hikayemizde artık burada bitmiştir. Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…