İki çocukla boşanmak

sessizruhum

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
35
28
8
38
Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz

Artık sevmiyormusmus.Cok sorumsuzca geliyor kulağıma

ikinci bebek evlilik kurtulur diye yapılmadı umarım. Bu adama bir anda güncelleme gelmedi herhalde. iki çocuktan sonra mı anlamış sevmediğini?

Acikca soylemesi iyi olmuş. Sevgisiz evlilik yurutmek kimseyi mutlu etmez.
2 cocuklu boşanan yakinim var, ailesiyle birlikte yaşadi kendine ev de aldi ama yine birliktelerdi geniş aile şeklinde cocuklar da mutluydu. En kısa surede siz de atlatirsiniz umarim.

Kendisini sevmeyen bir adama çocuklar için mi katlansın? Mutsuz bir anne mutsuz çocuktur unutmayın.

Bakın hayat hakikaten kimine gül bahçesi kimine dikenli yol..İnsan bu yolculukta kendisini yıkacak kötü suprizler ile karşılaşıyor(ölüm ,ihanet,ayrılık,aldatılma).Yok bunlar bana çıkmasın deme şansımız yok ama yapabileceğimiz birsey var sağlam durmak.Yasadiginiz şeyler kolay değil ama asilamayacak problemlerde değil.Artik üzülüp ahh etmeyin durumu kabullenin ve iyi bir avukat tutup boşanin.

Bu sizin çalışma durumunuza ailenizin destek olma durumuna hatta yaşadığınız şehre göre bile değişir

adamın sevmediğinin yeni belli olduğunu düşünmüyorum.. ortalama 1,5 yıl önce sevişilmiş belli ki o 2. çocuk olmuş.. kurtarma çocuğu da olabilir bilemiyorum günah almayın ama bence adam sevmediğini şimdi fark etmemiştir..
neyse konu ne olursa olsun KK çocuklarıyla boşanmış ama kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlarla dolu ve çoğu da hayatları ile ilgili savaş veriyorlar.
herkes başarıyorsa sizin de sevilmediğiniz bir ortamda kalmanız için çocuklarınız bahane olamaz..

Evet zaten aldattı her ne kadar inkar etse de ailemin maddi durumu yok ama manevi olarak arkamdalar ben çocuklarla bu durumu nasıl aşarız onu çözmeye çalışıyorum ve hayır evlilik kurtulsun diye çocuk yapmadım oğlumun bu hayatta yalnız kalmasını istemedim kendisi kardeşi olmasını çok istiyordu

Öbür konusuna aldatıldığını yazmıs

Aa ben de aldatmadan durustce sevmedigini soylemiş sandim. Adam aldattigi halde boşanmayip "sevmiyorum" diyince mi son nokta olmuş.
Cokktan bitmesi lazimmiş, aldatilacagima direkt boşanmayi secerdim ben olsam o yuzden bitmesin diye direnmeyi doğru bulmuyorum kendi adima. En azindan kotu bitmesin cocuklar var diye dusunurdum.

Cocuk yapmak kimseyi kimseye ömür boyu mecbur eden bir şey değil, farkinda olmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…