- 8 Ocak 2022
- 35
- 28
- 8
- 38
- Konu Sahibi sessizruhum
-
Artık sevmiyormusmus.Cok sorumsuzca geliyor kulağımaHerkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Kendisini sevmeyen bir adama çocuklar için mi katlansın? Mutsuz bir anne mutsuz çocuktur unutmayın.Hangi kadın sevmiyor diye boşanıyor ki bebeler var diye duruyor. .. ne kadar relaks bi durum sevmiyorum sözü.. .. evden uzaklassin biraz . K3ndini toplasın esiniz hemen bosanmayin. Kafa karışıklığı yaşıyor zannımca.
Orasi da ayrı bi durum. .. nerden tutsan dökülüyor.. bence adam birini buldu. ..Kendisini sevmeyen bir adama çocuklar için mi katlansın? Mutsuz bir anne mutsuz çocuktur unutmayın.
Öbür konusuna aldatıldığını yazmısikinci bebek evlilik kurtulur diye yapılmadı umarım. Bu adama bir anda güncelleme gelmedi herhalde. iki çocuktan sonra mı anlamış sevmediğini?
Aldatmış zaten diğer konuda yazıyorOrasi da ayrı bi durum. .. nerden tutsan dökülüyor.. bence adam birini buldu. ..
Bu sizin çalışma durumunuza ailenizin destek olma durumuna hatta yaşadığınız şehre göre bile değişirHerkese merhaba
Bakmamıştım cnm..Aldatmış zaten diğer konuda yazıyor
Öbür konusuna aldatıldığını yazmıs
Kesinlikle katılıyorumCocuk yapmak kimseyi kimseye ömür boyu mecbur eden bir şey değil, farkinda olmak lazim.
O zaman hala neden inat ediyormuş boşanmamak için. boşasın böyle adamıÖbür konusuna aldatıldığını yazmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?