- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi sessizruhum
-
Ama su an böyle bir babayla yaşıyor.demek ki o kadar da kötü bir baba değilCocuk bu canta değil boyle babaya bırakılmaz
Erkekler icin sevmiyorum falan sadece bahane.Kalmak isteyen,coxuklarini dusunen adam boyle yapmaz.Ben de yeni bosandm,bir hafta once.2 cocugum var.Bu surecte anladigim tek sey,sorumluluk sahibi bir adam kocalik yapamasa da babalik yapmak icin hic bir yere gitmez.Bosanmak istiyorsa birakin gitsin,hayir gelmez.Ben de cok ugrastim ama olmadi.15 yillik evliligimi 2 hafta icinde bitirdm.Herkese merhaba
İki çocuğum var 14 yaşında erkek ve 6 aylık kız bebeğim eşimle boşanma kararı verdik ki bunu çok zor verdik bugün beni artık sevmediğini söyledi çok direnmiştim bitmemesi için ama sevmemesi son nokta oldu benim için. Sorum şu aranızda iki çocukla boşanan var mı durumu nasıl idare ettiniz yada ne gibi zorlukları vs var yardımcı olur musunuz
Valla iyi cesaret sendekiHayır o neden ebeveynlik yapsın ben çalışıyorum ona bu sorumluluğu vermem sadece kardeşi olsun çok istiyordu takdir edersiniz ki ben de hamile ilken aldatılıp boşancağımı aklıma bile getirmemiştim
Arkadas cevresi ve kismet diyelim.Bende bosandım kac sene gecti aday bile yok sen 3 senede nasıl buldun da evlendin nasıl guvendin ?
Sence nasip mi hersey yoksa insanın kendi çabasıyla mı oluyo?Arkadas cevresi ve kismet diyelim.
Ayrica ikimiz de aldatilmistik, ortak yönlerimiz coktu.
Ufak tefek seyler olsa da sukur ki iyiyiz.
Eskisi kotu diye niye yenisi de kotu olsun ki? Herkes bir mi ki? Benim de hatalarim vardi illaki ilk evliligimde. Yeni esimin de vardi..
Onemli olan gecmisten ders cikarabilmek.
Birbirimize guvendik, kırmizi cizgilerimizi biliyoruz birbirimizin. Cocuklar onceligim, onlar da seviyor esimi. Öz babalarindan daha baba mesela.
Maddi uyumuz da birbirine yakin, durust ve merhametli bir insan.
Ufak tefek uyumsuzluklar illaki cikiyor ama tölare edebiliyoruz birbirimizi
Negatif dusunmemek diyelim.. hersey insanlar icin ,yeni bir sayfa neden olmasin ki?Sence nasip mi hersey yoksa insanın kendi çabasıyla mı oluyo?
Öyle engelleyip sonra alintilamakla olmuyor.Bende bosandım kac sene gecti aday bile yok sen 3 senede nasıl buldun da evlendin nasıl guvendin ?
Senin zorun ne la benle bas git bi her yazdıma cvp yetistirmekten baska isin yokmu senin ruh hastasıÖyle engelleyip sonra alintilamakla olmuyor.
Kalbinin ekmeğini yemiş boşanmış karşısına çıkmış bekar biri evlenmiş.
Sen de keşke evli adamla flört edeceğine bekar birini bekleseydin.
Şimdi arabesk şarkilar yazar durursun.
Golge gibi pesimdesin yazık ne hallere dusuyon engellisin bende halaOffff yanlış konuya yorum yazmışım, özür dilerim. Ondan düzenlemek zorunda kaldım
Valla iyi cesaret sendeki
14 yıl sonra yeni bi bebek sil baştan o yıllara donmek
ben cesaret edemezdim
kıskanma kıskanma evli erkeklere değil bekarlarına bak millete de beddua etme belki(sanmıyorum) sende bulursunSence nasip mi hersey yoksa insanın kendi çabasıyla mı oluyo?
Yok valla, ben size çok güzel bir yorum yazmıştım, hem de hiç yargılamadanGolge gibi pesimdesin yazık ne hallere dusuyon engellisin bende hala
kıskanma kıskanma evli erkeklere değil bekarlarına bak millete de beddua etme belki(sanmıyorum) sende bulursun
E yok artık… orta parmak çıkarıyorsunuz insanlara resmen
E yok artık… orta parmak çıkarıyorsunuz insanlara resmen
Hadi ya oylemi bak sana da cıkarıyorumE yok artık… orta parmak çıkarıyorsunuz insanlara resmen
Herkes kendine yakışanı yapar ne de olsa… iyi günler size.Hadi ya oylemi bak sana da cıkarıyorum
Siz insanları al aşağı ederken toplucaHerkes kendine yakışanı yapar ne de olsa… iyi günler size.
Ben kimsenin koyunu değilim hanımefendi. Sizin konularınıza tek yorum dahi yapmadım ben, yine de engellediniz.Siz insanları al aşağı ederken topluca
Normal mi oluyo ha
sürünün kacıncı koyunusun bilmem ama sürü başı calcifere koş hadi sen madalyanı taksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?