- Konu Sahibi sessizruhum
-
Aa ben de aldatmadan durustce sevmedigini soylemiş sandim.Adam aldattigi halde boşanmayip "sevmiyorum" diyince mi son nokta olmuş.
Cokktan bitmesi lazimmiş, aldatilacagima direkt boşanmayi secerdim ben olsam o yuzden bitmesin diye direnmeyi doğru bulmuyorum kendi adima. En azindan kotu bitmesin cocuklar var diye dusunurdum.
Cocuk yapmak kimseyi kimseye ömür boyu mecbur eden bir şey değil, farkinda olmak lazim.
Hemde hamile iken.Herkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Koca aldatmış yaaa Allah cezasını verir umarım yazık 2 çocuk vermiş kadın tüm hayatını veriyor kadınlar eeeee git aldat böylelerinin yaşayacak yeri olmasın ha bir de evli erkeklere sulanan kadınların Allah cezasını versinadamın sevmediğinin yeni belli olduğunu düşünmüyorum.. ortalama 1,5 yıl önce sevişilmiş belli ki o 2. çocuk olmuş.. kurtarma çocuğu da olabilir bilemiyorum günah almayın ama bence adam sevmediğini şimdi fark etmemiştir..
neyse konu ne olursa olsun KK çocuklarıyla boşanmış ama kendi ayakları üzerinde durabilen kadınlarla dolu ve çoğu da hayatları ile ilgili savaş veriyorlar.
herkes başarıyorsa sizin de sevilmediğiniz bir ortamda kalmanız için çocuklarınız bahane olamaz..
Gördüğüm kadarıyla çoğu kadın hamileyken aldatılıyor,ben de dahilHemde hamile iken.
Büyük çocuğunuz 14 yaşında, yaş farkı çok.. yani bu durumda yalnız kalmayacak olan küçük çocuğunuz.. Oğlunuz kızınıza abilik yapacak hatta belki ebeveynlik. Yalnız kalmamasından daha çok ekstra sorumluluk yüklemişsiniz çocuğa. Bencillik değil mi bu?Evet zaten aldattı her ne kadar inkar etse de ailemin maddi durumu yok ama manevi olarak arkamdalar ben çocuklarla bu durumu nasıl aşarız onu çözmeye çalışıyorum ve hayır evlilik kurtulsun diye çocuk yapmadım oğlumun bu hayatta yalnız kalmasını istemedim kendisi kardeşi olmasını çok istiyordu
Anlamıyorsunuz aldatılınca inkar etti elimde net bi delilim yoktu belki doğrudur yapmamıştır diyordum dünkü beni sevdiğini söylüyordu ama bugün iş yerime gelip bir gün sevgin biterse söyle demiştim ben artık seni sevmiyorum dedi evet bazen bu son nokta olabiliyoraldatılıyorsunuz ve boşanmamak için direndim diyorsunuz sevmiyorum diyince mi son nokta oluyor?
Hayır o neden ebeveynlik yapsın ben çalışıyorum ona bu sorumluluğu vermem sadece kardeşi olsun çok istiyordu takdir edersiniz ki ben de hamile ilken aldatılıp boşancağımı aklıma bile getirmemiştimBüyük çocuğunuz 14 yaşında, yaş farkı çok.. yani bu durumda yalnız kalmayacak olan küçük çocuğunuz.. Oğlunuz kızınıza abilik yapacak hatta belki ebeveynlik. Yalnız kalmamasından daha çok ekstra sorumluluk yüklemişsiniz çocuğa. Bencillik değil mi bu?
Amin çok teşekkür ederimÇok zor Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah herşeyin üstesinden kolayca gelebilirsiniz.
Kolay değil kabullenmek yeni hayat kurmak ama adımınızı atın gerisi gelir. Ayrılıp yeni hayat kuran milyonlarca kadın var.Güçlü durun ,karşısında çaresiz durmayın. Allah yolunuzu açık etsin,kolaylaştırsın bu süreci.Anlamıyorsunuz aldatılınca inkar etti elimde net bi delilim yoktu belki doğrudur yapmamıştır diyordum dünkü beni sevdiğini söylüyordu ama bugün iş yerime gelip bir gün sevgin biterse söyle demiştim ben artık seni sevmiyorum dedi evet bazen bu son nokta olabiliyor
Bravo.Evet zaten aldattı her ne kadar inkar etse de ailemin maddi durumu yok ama manevi olarak arkamdalar ben çocuklarla bu durumu nasıl aşarız onu çözmeye çalışıyorum ve hayır evlilik kurtulsun diye çocuk yapmadım oğlumun bu hayatta yalnız kalmasını istemedim kendisi kardeşi olmasını çok istiyordu
Anlamıyorsunuz aldatılınca inkar etti elimde net bi delilim yoktu belki doğrudur yapmamıştır diyordum dünkü beni sevdiğini söylüyordu ama bugün iş yerime gelip bir gün sevgin biterse söyle demiştim ben artık seni sevmiyorum dedi evet bazen bu son nokta olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?