İki çocukla boşanmak

Hemde hamile iken.

Çok can sıkıcı ama erkekler boşuna sevmiyorum demiyorlar maalesef. BENCE hiç bir erkek başkasını bulmadan ve kendini "garantiye" almadan elindekini bırakmıyor. Çok acı ama böyle. O yüzden bana göre zor ama bitmiş bir ilişki. Aileniz ne durumda, maddi durumunuz ne durumda, çalışıyor musunuz bilmiyorum ama kendinize başka bir yaşam kurmanın zamanı gelmiş.
Ergen bir oğlununuz ve bebeğiniz var onlar için güzel bir ayrılık, sorumlu bir ayrılık olması gerekiyor

Koca aldatmış yaaa Allah cezasını verir umarım yazık 2 çocuk vermiş kadın tüm hayatını veriyor kadınlar eeeee git aldat böylelerinin yaşayacak yeri olmasın ha bir de evli erkeklere sulanan kadınların Allah cezasını versin

Eviniz kendinize ait mi?
Maddi durumunuzu nasıl şu anda?
Madem eşiniz sizi sevmiyor ve boşanmak istiyor, bir 6 aylık iki çocuğunuz var, elini taşın altında koysun, maddi olarak güvence sağlasın size.
Boşanma kararını kuru kuruya almamışsınızdır umarım.

Yaşlanıp elden ayaktan düşünce birden sevgisi hortlayıverir.Madem sevmiyor du ikinci çocuğu ne demeye yaptı?Bu saatten sonra yanında bir dakika dahi durmayın.Ne hali varsa görsün.Siz de kendinize yeni bir hayat kurup çocuklarınız için yaşayacaksınız bundan böyle.Ailenizin arkanızda olması da büyük bir avantaj sizin için,kolaylıklar diliyorum.

Büyük çocuğunuz 14 yaşında, yaş farkı çok.. yani bu durumda yalnız kalmayacak olan küçük çocuğunuz.. Oğlunuz kızınıza abilik yapacak hatta belki ebeveynlik. Yalnız kalmamasından daha çok ekstra sorumluluk yüklemişsiniz çocuğa. Bencillik değil mi bu?

aldatılıyorsunuz ve boşanmamak için direndim diyorsunuz sevmiyorum diyince mi son nokta oluyor?
Anlamıyorsunuz aldatılınca inkar etti elimde net bi delilim yoktu belki doğrudur yapmamıştır diyordum dünkü beni sevdiğini söylüyordu ama bugün iş yerime gelip bir gün sevgin biterse söyle demiştim ben artık seni sevmiyorum dedi evet bazen bu son nokta olabiliyor

Hayır o neden ebeveynlik yapsın ben çalışıyorum ona bu sorumluluğu vermem sadece kardeşi olsun çok istiyordu takdir edersiniz ki ben de hamile ilken aldatılıp boşancağımı aklıma bile getirmemiştim

Sevmiyorsa yapacak bisey yok bosanip onunuze bakacaksiniz o da cocuklarina ve size gereken maddi destegi yapacak cocuklarinin babasi olmaya devam edecek. olmasi gereken bu

Kolay değil kabullenmek yeni hayat kurmak ama adımınızı atın gerisi gelir. Ayrılıp yeni hayat kuran milyonlarca kadın var.Güçlü durun ,karşısında çaresiz durmayın. Allah yolunuzu açık etsin,kolaylaştırsın bu süreci.

Bravo.
Oglunuz kardeşsiz kalmadı, tüm sorunlar çözüldü.
ALLAH aşkına burayı okuyupta şu kafada olan hanımlar ne olur sırf çocugunuz kardeşsiz kalmasın diye dünyaya yeni canlılar getirip dünyaya gelme sebebleri abileri/ablaları gibi göstermeyin.
Yazık günah.
Manavdan meyve almıyorsunuz, insan bu !
Kızım 14 yaşında her gün ayrı bir sorunu ile ugraşıyorum.
Evliliğimde sorunum yok ama sırf kızım kardeşsiz kalmasın diye çocuk dogurmak bana çok bencilce geliyor ya.
İşte çocuklar kardeşsiz kalmadı ama iyi bir aileyi de haketmiyor muydu ?
(hamileyken aldatsa bile ) eşiniz bir anda böyle olmadı, mutluluktan da ölmüyordunuz herhalde degil mi ? işin özeti bu durumda kendi ayaklarınıza sıkıyor, yaşam şartlarınızı zorlaştırıyor, ilk çocugunuzun hakkına giriyorsunuz.
Bebeginiz olmasaydı boşanma kararını daha kolay alır hatta iş bulur, çalışırdınız ve ana ogul gül gibi geçinip giderdiniz.
Eeeee ? Şimdi bebe küçük.
Ailen de arkanda olmadıgında (olmadıgını varsayalım) kime emanet edecektiniz el kadar bebeyi ?
Of vallahi dram üstüne dram katmayı seviyorsunuz hayatlarınıza.
Bu adamla da aynı evde olmayın artık, düpedüz şeref yoksunu.
Sevmediği kadınla sevişip çocugu meyve gibi görüp dünyaya gelmesinde sakınca görmeyen bir rezillik abidesi.
Üzülüyorum ya gerçekten.
Hem kızıyorum, hem üzülüyorum.
Onca şeyi yazdım ama içimin bam teli sızladı, hakkını helal et üzdüysem ama düşününce gerçekten hayatı kendimize kolay kılmak gerek.
Evlat bile yerine göre ailesine sırtını dönüp gidebiliyorken..
Önce en çok kendimizi sevecegiz.
Mutlu aile, mutlu çocuklar güzellemesi de yapmayacagım ama insan en önce kendini sevecek

Son düzenleme:
Üzüldüm size ve çocuklara, donuna kadar almadan bırakmayın demek istiyorum sevmiyorum ne demek öğrensin. Bakalım çulsuz haliyle kim sevecek onu? Çalışıyorsunuz sanırım bebeğe düzenli bakan biri olursa çok etkilenmez. Allah yar ve yardımcınız olsun

siz görmek istememişsiniz gerçekleri malesef bazen insan inanmak istediğine inanıyor. bu adamın size bunu söylemesi belki de sizin için en iyi olan şeydir o zaman. sizi sevmeyen biriyle bir arada olmayın gitsin yoluna kimi istiyorsa

Kesinlikle maddi olarak her türlü desteği sağlayacağından emin olun. Aldattığını kabul etmiyor çünkü mahkemede kusurlu bulunacak. Avukatınız tabii daha iyi yönlendirir ama bu ayrıntıları paylaşın mutlaka. Kesin aldattı. Yok öyle sevmiyorum diyip kadının yıllarını çöpe atmak. Aldatmadan ayrılsaydı o zaman. Donuna kadar alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…