İki çocukla boşanmak

Daha mutlu olursunuz inşallah. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliosanuz hic zorlanmazsiniz ve idare edersiniz.

Merhaba, sakın pes etmeyin, neden sevmediğini sorun hayatında biri mi var? hayatınız monotonlaştı mı ? Paylaşımlarınızı arttırın birlikte bir şeyler yapın , mutlu bir aile olduğunuzu ona hissettirin, artık sevmiyorum deyip kestirip atmasına izin vermeyin hayat bir mücadele ,siz belki çocuklarınıza ilginiz fazla eşinizi ihmal ettiniz ? inş. aranızdaki problemi çözersiniz. Çözemezseniz de aile danışmanıyım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi iki tarafı da dinlemem gerekiyor.

Merhaba sizinle görüşmeyi çok isterim aile danışmanı arıyorum zaten su anda kendim için

Konu nasıl buraya geldi bunlar kime söyleniyor inanın anlamadım

Merhaba evet ilk önce çok üzüldüm ama gerçekçi bakmamı sağladı önceleri seven adam neden böyle yapsın diyordum şimdi zaten sevmiyor yapar tabi diyorum en son konuştuğumuzda boşanmaya yanaşmadı çocuklar vs dedi ben de bir an önce karar ver bana söyle dedim bu arada da dediğiniz gibi mazlumu oynayarak ciddi deliller toplamaya çalışıyorum
evet ben den15 yıllık evliyim o da su anda bana kocalık yapmasa da iyi bir babadır ve su an çocukları için basında sanırım çocuklara kıyamıyorum bizden zaten olmaz diyor ki ben de aynı fikirdeyim boşanalım diyorum ancak buna yanaşmıyor evden de hiç bir yeee gitmiyor hep evde h sonu da cocukları ile birlikte

O kadar güzel yazmışsınız ki çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…