İki çocukla köşeye atılmış hissi

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
Kızlar yaşları yakın iki çocuğum var biri 1 buçuk yaşında diğeri altı aylık eşim dewamlı annemlere götürmek istiyo bizi çocuklar zor geliyo sanrm ama genelde ona iş düşürmüyorm zaten başka şeylerdende şüphe etmiyorm moralim çok bozuluyor ne düşünüyosunuz

Valla bacımm yanlış anlama ama buraya yazana kadar eşine sorsan... hani desenki annemlere neden götürmek istiyosun bizi hayırdır filan ..... burda ne desek senin hayatını bilmediğimizden yanlış olur

Ona iş düşürmüyorum ne demek ki? Çocuklu olmayı ne zannediyordu beyefendi? İki çocuk yapmayı biliyorsa, bakmayı da bilecek. Öyle kenara çekileyim, başkaları baksın lüksü yok.
Tamda bunu yapmak istiyor bi köşeye çekilisyim ihtiyaçlarını ben karşılarım ama başkaları baksın

Allah yardımcın olsun araları cok azmıs cocukların

Tamda bunu yapmak istiyor bi köşeye çekilisyim ihtiyaçlarını ben karşılarım ama başkaları baksın
Çocukların baba sevgisine, ilgisine, babayla zaman geçirmeye de ihtiyaçları var. Bunu anlamayacak kadar odun değildir herhalde. Çalışıyordur, yoruluyordur, uzun uzun çocuklarla ilgilenemiyordur, anlaşılır bir durum ama eve para getireyim, gerisine karışmam deme seçeneği yok ki. Koskoca insana bunları anlatmak da tuhaf geliyor bana biliyor musunuz? Yani baba olmuşsun, ne zannediyordun ki?

sizin yorulmanıza uzulup annenize yollayacagına yardımcı olsun siz tatlı bir dille söyleseniz yardımcı olur belki sonucta tek basına yapmadınız oda babası

Çok hantal eşim oturmayı çok sewiyor
İki küçük çocuğum var benimde sizinki kadar yakın değilse de . Eşim cocukların herşeyiyle ilgilenir, evde yapılacak birşey varsa yardım eder. Etmeme gibi bir durum olamaz çocuklar ikimizin çocuğu, eşinizi hayatınıza dahil edin, baş köşede oturan misafir oyuncu degil bizzat başrol kendisi, yan gelip yatmayla baba olunmaz.

Siz de oturun gerekmedikçe yerinizden kalkmayın. Yardımcı alın eve ayda 1 veya 2 kere çalışıp ödesin parasını. Işten eve yorgun gelirse senin için üzülüyorum hayatım çok yoruluyorsun ama eve alinicaklar var diye tekrar dışarı çıkarın.
Annenize fln da gitmeyin, 3. Çocuk içinde dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…