İki çocukla köşeye atılmış hissi

Aldattığını düşünüyorum. Bir insan evde çocuğunu bile istemiyorsa eşini aldatıyordur

Bizim toplumumuzda öyle maalesef. Erkek para getiriyor tamam. Gerisi kadına kalmış.
Anne ve baba olacak insanlara bir bilinçlendirme eğitimi şart gerçekten. En azında kendi kendilerini eğitseler keşke. Bir çocuğun temel olarak nelere ihtiyacı var bihaberken, çocuk yapıyorsun, neyine yani senin baba olmak? Konu sahibi, eşine daha fazla sorumluluk vermedikçe, bu iş çözülmez bana göre.

Burnumun direğini sızlattı konunuz.
İki bebeğe yetişmeye çalışırken eşinizin o hayata dahil olmak istemeyişi, sorumluluklarından sıyrılışı, siz birisi memenizde birisi dizinizde iki çocukla uğraşırken onun işe gidiyorum deyip, kokularını sürünüp evden çıkması ve kapıyı kapatışı..
Yıllar geçti üzrinden ama sanki şuan yaşıyormuşum hissine kapıldım.
Bu yalnızlık hissiniz maalesef ki hiç geçmeyecek, çünkü biri insan değilse, insan değildir yani.
Allah yardımcınız olsun.

Annene git diyeceğine bir işin ucundan tutabilir. Bir problem var kendisine daha ciddi bir şekilde bu duruma bozulduğunuzu belirtmelisiniz

cok basit bir cozumu var annenize diyeceksi boyle boyle
esinize diyeceksiniz annemin isi varmis gidemiyoruz cok skstirirsa yasli insanlar ustu kapali cocuklara bakamiyoruz dediler diyeceksiniz
esinize de bu cocuklari ben bolunerek cogalmadim diyeceksiniZ o da ustune duseni yapacak

benimde sizinki gibi cok arali iki cocugum var
buyudukce idaresi daha iyiye gidiyor merak etmeyin cocuklari babasiyla parka falan gonderebiliyorsunuz
biliyorum cok skliyorsunuz ama geciyor gececek

Akşamları mi , yoksa işe giderken mi bırakıyor ?

çocuklardan bıkacaktı,
sana üzülüyorda neden yardım etmıyor neden zamanında kendine sahıp çıkmadı o zaman.bence şüphelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…