Yanbiz napalım hep bizle çocuklarEvliligimizin ilk yillarinda anneme gittigimde suratı düşerdi eşimin, seni ozluyorum derdi. 2 cocuktan sonra anneme gittigimde kapıyı oyle bir kapatıyor ki arkamdan ayagimi zor kurtariyorum :)) Ki çok da düşkündür çocuklarına. Kafa dinlemek istiyor olabilir eşiniz de.
Çok iyi fikir, tutsun bir filipinli bakıcı. O koşturur bebeğin peşinde. Paşaya bak, 3 kuruş verip baba olacak.Tamda bunu yapmak istiyor bi köşeye çekilisyim ihtiyaçlarını ben karşılarım ama başkaları baksın
Siz çocukları bir haftasonu veya herhangi bir tatilde babalarına bırakıp kafa dipleme hakkına sahip misiniz?Evliligimizin ilk yillarinda anneme gittigimde suratı düşerdi eşimin, seni ozluyorum derdi. 2 cocuktan sonra anneme gittigimde kapıyı oyle bir kapatıyor ki arkamdan ayagimi zor kurtariyorum :)) Ki çok da düşkündür çocuklarına. Kafa dinlemek istiyor olabilir eşiniz de.
Herkes zor zamanlardan geçer . Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa bundan sonra siz plan yapın şuraya gidelim vs diye .Kızlar yaşları yakın iki çocuğum var biri 1 buçuk yaşında diğeri altı aylık eşim dewamlı annemlere götürmek istiyo bizi çocuklar zor geliyo sanrm ama genelde ona iş düşürmüyorm zaten başka şeylerdende şüphe etmiyorm moralim çok bozuluyor ne düşünüyosunuz
Şu erkeklerdeki rahatlık inan olsun dünya üstünde bı pandalarda vardr heraldeKızlar yaşları yakın iki çocuğum var biri 1 buçuk yaşında diğeri altı aylık eşim dewamlı annemlere götürmek istiyo bizi çocuklar zor geliyo sanrm ama genelde ona iş düşürmüyorm zaten başka şeylerdende şüphe etmiyorm moralim çok bozuluyor ne düşünüyosunuz
Evet bazen bende ona bırakıp kaciyorum. Allah bağışlasın, yoruyorlar insani :))Siz çocukları bir haftasonu veya herhangi bir tatilde babalarına bırakıp kafa dipleme hakkına sahip misiniz?
Tamam çocuklara sen bak ben anneme gidiyorum diyin.Kızlar yaşları yakın iki çocuğum var biri 1 buçuk yaşında diğeri altı aylık eşim dewamlı annemlere götürmek istiyo bizi çocuklar zor geliyo sanrm ama genelde ona iş düşürmüyorm zaten başka şeylerdende şüphe etmiyorm moralim çok bozuluyor ne düşünüyosunuz
Kusura bakmayin da neden herseyi siz yukleniyorsunuz şehzade de size üzülüp annenize birakmak peşinde neden ona is düşürmüyorsunuz cocuklari kendiniz mi yaptiniz vallahi benim de 2 çocuğum var aksam yedirmek esimde ikisini uyutma eşimde benim da canim çıkıyor aksama kadar ev is yemek cocuklar yok oyle her işi yapicam hem de annene git yoruluyorsun deyip siyrilmak azicik sorumluluk verin evdeSana üzülüyorm hayatım çok yoruluyosun cewap bu
Bizim toplumumuzda öyle maalesef. Erkek para getiriyor tamam. Gerisi kadına kalmış.Çocukların baba sevgisine, ilgisine, babayla zaman geçirmeye de ihtiyaçları var. Bunu anlamayacak kadar odun değildir herhalde. Çalışıyordur, yoruluyordur, uzun uzun çocuklarla ilgilenemiyordur, anlaşılır bir durum ama eve para getireyim, gerisine karışmam deme seçeneği yok ki. Koskoca insana bunları anlatmak da tuhaf geliyor bana biliyor musunuz? Yani baba olmuşsun, ne zannediyordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?