İki çocukla köşeye atılmış hissi

Evliligimizin ilk yillarinda anneme gittigimde suratı düşerdi eşimin, seni ozluyorum derdi. 2 cocuktan sonra anneme gittigimde kapıyı oyle bir kapatıyor ki arkamdan ayagimi zor kurtariyorum :)) Ki çok da düşkündür çocuklarına. Kafa dinlemek istiyor olabilir eşiniz de.

Yanbiz napalım hep bizle çocuklar

Siz çocukları bir haftasonu veya herhangi bir tatilde babalarına bırakıp kafa dipleme hakkına sahip misiniz?

Hata birazda sizde maalesef, eşinize iş bırakmıyormuşsunuz. Pardon ama biri zaten 1,5 yaşında pek hala onunla uzun uzun ilgilenebilir. Ev işlerinde size yardımcı olabilir. Ne ala memleket arka arkaya 2 çocuk yap ama başkaları büyütsün, sen totonu devir yat. Açık açık konuşmanız yararınıza olur bence.

Eger sırf bu sorun varsa eşiniz gercekten size uzuluyor ama usengeclıgınden yardım da etmıyor sonra sucluluk duyuyor en ıyısı gıtsın de gormeyeyım içim rahat etsin diye dusunuyor olabilir.Yani zorlandıgınızı gormeyip sucluluk psikolojisi cekmek istemiyor kanımca.Baya uyanık

Neden annenize yollamak istiyor, anahtar soru bu?
Sizin yorulduğunuz için destek olsunlar diye mi?
Yoksa çocukların yükü ağır geldiğinden ve size destek olamadığından mı?

Önce eşiniz ile konuşun bu konuyu, kafasından geçenleri kimse müneccim değil bilemez ki.
Köşeye atıyor deriz, hatalı deriz, siz sorar öğrenirsiniz mevzu bambaşkadır.
Yok yere kendinizi dolduruşa getirtmeyin.

Çünkü çocuklarınızın yaşları çok küçük ve araları da gerçekten çok yakın.
Tek başınıza uğraşmanız zor oluyor olabilir, bu hengamede eşiniz de yaşlarından dolayı size yeterince destek veremiyor olabilir.
Zira benim de eşim çocuklar 2 yaşına geldikten sonra daha aktif bir şekilde bana yardımcı olabildi, her 2 çocuğumda da.
Bu gayet normal bir durum, aksi halde eşim çok destektir mesela.
Ama annemi çağırsa (şu anda bile) veya anneme beni götürmek istese (isteme sebebine bağlı olarak) alınmam veya gücenmem, çünkü bilirim ki eşim yorgunluğumun farkındadır, destek amaçlı böyle bir hareket yapıyordur.

Sanırım siz eşiniz için bu kanıya varamıyorsunuz.
En büyük sorununuzda bu.

Şüphelendiğiniz şeyler nedir ve neden şüphe duyuyorsunuz?

Herkes zor zamanlardan geçer . Eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa bundan sonra siz plan yapın şuraya gidelim vs diye .

Ben çocukları bahane edıyor,başka isler pesında dıye dusunrdum.
Hic duymadım çocuklardan bunalıp ,anneanneye yollayan.Hadı 1 tane yaptın.2. de aklın nerdydi derim ben o adama

Şu erkeklerdeki rahatlık inan olsun dünya üstünde bı pandalarda vardr heralde iki çocuk yap arka arkaya vakit kaybediyormusda yaslaniyormuscasina, hani kaciyormuscasina valla işte bu durumlarda kadınlara kızıyorum gencsndrde Allah bilir erkeğe olmuyor olan size oluyor işte bak adam resmen bunalıp bunalıp annene götürüyor seni gitme evinde otur.

Sorun maddi mi yoksa manevi mi?
Bence eşinizin istediğini yapmayın, ama tartışmalar çocukların önü de olacaksa
Annenize gidin birde böyle davranışları hemen olmadı ya, 2 çocuk için acele etmiş gibisiniz sanki

açık açık konuşun. siz bi ailesiniz. çocukları da baba evinden getirmediniz, beraber yaptınız.

Bari ilk çocuğun biraz büyümesini bekleseydiniz. Bu aceleyi anlamıyorum.

Tamam çocuklara sen bak ben anneme gidiyorum diyin.

Sana üzülüyorm hayatım çok yoruluyosun cewap bu
Kusura bakmayin da neden herseyi siz yukleniyorsunuz şehzade de size üzülüp annenize birakmak peşinde neden ona is düşürmüyorsunuz cocuklari kendiniz mi yaptiniz vallahi benim de 2 çocuğum var aksam yedirmek esimde ikisini uyutma eşimde benim da canim çıkıyor aksama kadar ev is yemek cocuklar yok oyle her işi yapicam hem de annene git yoruluyorsun deyip siyrilmak azicik sorumluluk verin evde

oldu paşam!!
hata sizde ne demek iş düşürmüyorum (bu arada bu lafı da ilk kez duydum ilginçmiş )
hayatım sana üzülüyorum dediğinde evet tek başıma büyütüyorum hayatım burda sende de hata var diyin
iş istemeye başlayın

Benimkilerin arası 5 yıl
Bebeği 10 dkk tutamaz
“Seni istiyor işte napim durmuyor” der durur
Çok stres yapıyor onda :)
Büyüğüyle vakit geçirir ondan hiç şikayet etmez
Sizin ikiside bebek olduğu için başa çıkamıyor olabilir mi?
Gerçi gideceğimi bilse eşimde hergün beni annelere gönderirdi sevine sevine eminim :)

Ona iş düşürmüyorum ne demek. Ha siz çocukları babanızın evinden getirdiniz zaar. Kadınlar neden kendilerini ısrarla bi adamın kölesi yaparlar ki. Altı üstü bi çük neden onları bu kadar padişah ağam paşam yapıyor anlamıyorum. Kendinize gelin ve ilk önce size siz saygı duyun. Yapması benden bakması senden diye anlaşma da yapsaymış beyzademmmm

Bizim toplumumuzda öyle maalesef. Erkek para getiriyor tamam. Gerisi kadına kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…